Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (288)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Gata, am zburat si eu la treaba, ca am tare multa de facut!

Sa fiti cuminti, bineeee?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
Yaia, asa e cu scrierile mele meandrice si cu un fir nelogic, dar urmarit cu indarjire doar de mine – puteai crede ca ne-am stiut din gradi. Dar e asa cum zice Delia: la 19 ani mi-a furat inima, la 23 mi-a pus in de’jt un ineeeeeeel…
Mai la vale vaz ca-mi bagi strambe sa-mi deplasezi iubirea peste mari si tzari – mey, mey! Pai si io cand / cu cine ma mai avant la un BB doi, ha?!? Ca vazand atatea pe aici, paaaaarca imi licareste un pic de curaj (?). (Stai ca iar ma smotoceste Michael un pic si-mi va trece!) Dar sa nu intrati la idei, da? Noi suntem ardeleni si paaanaa ne pooorniiim… deci nu tzinetzi loc la listutza, ca de la curaj la fapte e drum lung!!
Insa da, Yaia, vreau sa ma tzina ocupata si doar asa… Va fi o placere sa intru mai rar pe aici...

.. mey, tu stiai ca ai fan club - international? Uite, de la minutul 1:10: http://www.youtube.com/watch?v=AtLEgAUNfao
si altii mai determinati, asa:
http://www.youtube.com/watch?v=1BGdx5miu_U

De fapt mie nu-mi iesea socoteala cu ce ati facut 5 ani...adica va cunosteati de 19, dar 'doar' de 14 impreuna. Si ce facu Domnu' R intre timp? Lasa bunatate de mai sa-i scape printre degete si s-o fure altu'? Da' de fapt va cunosteati de la 19 ani ai tai, asa incat misterul e elucidat!
Cat priveste ardelenismu' asa-i, ca in banc: si stiu si pot, dar nu vad care-i graba! Eu va urez 'ocupatii' incununate de succes (adica bebe2) si distractie maxima intre timp...For the record, eu as dormi daca as fi in locul tau la orele alea din noapte, vad ca ai fost in forma maxima!

Cu fan clubul, eu stiam, dar acum stiti si voi...m-ai deconspirat, acum stiu toate cu cine au de-a face!

PS vezi ca nu stiu bancul cu gloaba, cand ai un minut, baga aici, sa mai zambesc si eu.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Am intrat repede , sa va spun "Buna dimineata!". S-a trezit si chichi(asa ii spunem noi Biancai), asa ca s-a zis cu timpul meu liber.
Bianca doarme f bine noaptea uneori nu se trezeste niciodata alteori se trezeste pentru putin ceiuc si adoarme imediat. De cateva luni doarme in camera ei, singura problema pe care o avem e ca adormim foarte tarziu la 23,30-24 si atunci cu scandal, dar dormim pana la 9,30.
Yaia, multumumesc pentru urari.
Crishtina, felicitari pentru burtica.
Acum fug sa-mi hranesc printesa.
Aaa, stiti ce face acum? Canta.... poooca, poooca, adica Pockerface - Lady Gaga, e haioasa foc
Pup, revin mai tarziu
www.flickr.com/photos/nasturel
Veronica si bianca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
(ATENTIE!):
daca la o masa copilul mananca cam atat cat ii incape in pumnul lui, este suficient!

Asta e bine de stiut, mai ales acum, cand ii ies caninii si mananca mai putin decat de obicei...sau cand ia antibiotic si chiar nu are apetit. Dar cat ii incape in pumn...nu e prea putin? Eh, ce stiu eu, daca zice tanti doctora, stie ea mai bine si eu o cred. Mersi de info!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Ne-am rezervat si noi un concediu de 10 zile in iunie in Grecia, o sa mergem cu masina, caci e destul de aproape in Halkidiki, 10 ore de mers, plecam seara pe la8-9 si dimineata suntem acolo.

Noi am ramas tare dezamagiti dupa Halkidiki, de sotul meu nici nu mai vrea concediu in tari straine anul asta. Dau Croatia la schimb cu Grecia continentala ORICAND! Sper ca voua sa va placa mai mult si sa nimeriti mai bine (si noi am ales destinatia asta anul trecut pt. ca voiam sa ne intalnim cu cei ce veneau din Ro)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebeka

Pe langa casuta cu care se joaca,pe langa tigaile in care face mancare si hraneste jucariile si pe noi si face immmm(adica e bun),Rebeca iubeste calutii.Are 4 deja ii ia in brate pe toti,lor le da mancare,le face baie .Si mai are unul mai mare care necheaza, de la lamaze sa vedeti ce-l pupa si pe ala.Si mai are preferat un chiti si o pisi(pisica si soricelul din ikea daca le stiti).
A inceput si ea sa se joace mai mult timp singura asa ca mai pot pune o mancare pe foc,sau sa dau un mop in vreo camera,lucruri pe care le faceam numai in timpul cand dormea de pranz.

Super vesti, sa o tineti tot asa cu evolutia, dar sa fentati bolile de acum incolo!
Si sa mai veniti pe la noi cu vesti bune!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crishtina
Robert se trezeste cam dimineata in ultimele zile...la 6 e treaz Chiar ziceam...de nu am greturi, nu apare diabetul si am o fetita...nu imi pot dori mai mult Ehe...visez si eu...

E doar o etapa trezitul asa devreme, am avut si noi una...acum il trezesc eu la 7 si un pic sa-l pregatesc de gradinita.
Greturile trec, dar tin pumnii sa nu apara diabetul, tu ai grija de pe acum ce mananci. La fetita tinem pumnii! Si e bine ca visezi, bravo!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Yaia, si tu cu pandispan? Multumesc.
Cred ca as fi in stare sa mananc sa nu ma opresc acest dulce.
Si ai pierdut sirul...dar Maria a spus numele presupusei nore...e Maria.

Nu am pierdut, m-a distrat cum s-a referit la 'presupusa nora, Maria', acolo am simtit putina gelozie! Desi v-am zis ca uit cam des in ultimul timp, asta nu mi-a scapat, nu de data asta!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veroboroda
www.flickr.com/photos/nasturel

Mai, mai, ce Poooca, Poooca eleganta si scumpica...

Poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, Carmen (amar)!
Sa-ti fie viata luminata de zambetele Oanei!

Poze

Mergi la inceput