Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (288)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Buna dimineata si de la noi!
Va multumesc inca o data pt urari tuturor mamicilor ce s'au gandt la mine!
Noi suntem bine...Robert se trezeste cam dimineata in ultimele zile...la 6 e treaz dar in rest cu somnul e super...doarme toata noaptea fara treziri de baut apa cum avea obiceiul...deci perfect.
Eu nu realizez inca ca sunt insarcinata...am doar dureri de spate si de burta...greata inca nu...ori e prea devreme ori o sa fie o sarcina perfecta. Chiar ziceam...de nu am greturi, nu apare diabetul si am o fetita...nu imi pot dori mai mult Ehe...visez si eu...

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui veroboroda

Buna seara, fetelor! Va mai amintiti de noi? Nu am mai reusit deloc sa mai intru din lipsa de timp evident, dar v-am mai citit din cand in cand.
Vreau in primul rand sa va multumesc pentru urarile de ziua mea, sunteti niste dragute.
Despre noi ce sa va spunem?...... Bianca este din ce in ce mai independenta si pe zi ce trece arata ca o domnisorica, face tot felul de nebunii, de curand i-au iesit si ei caninii care au chinuit ingrozitor aproape 2 luni, acum asteptam ultimul set de maselute si gata, a scapat cu dintisorii. De papat , papa bine desi nu e grasuta, chiar ma asteptam sa fie mai plinuta la cat papa, dar e o fetita f activa si probabil de aceea nu e prea grasuta.Sunt putin necajiata ca nu prea vrea sa vorbeasca si asta ma scoate din minti. Vorbeste numai atunci cand are ea chef si daca o rogi sa repete ceva se face ca ploua, isi gaseste imediat altceva de facut.
Alta chestie care ma scoate din minti e faptul ca tipa si se tavaleste daca nu obtine ce vrea. Incerc sa o ignor in speranta ca va renunta la acest obicei, dar mi-e din ce in ce mai greu, uneori imi vine sa o iau de ciuf. Am incercat de asemenea sa o pedepsesc trimitand-o la ea in care dar nu are efect.Ce sa va mai spun de spre Bianca...Aaa, nu vrea sa faca la olita, se aseaza imbracata pe olita dar cand e vorba sa stea efectiv sa faca ceva se ridica si fuge.
Despre mine ce sa va spun? Sunt din ce in ce mai obosita, simt ca nu mai fac fata, sunt singura aproape tot timpul, tati e plecat mereu cu lucrari uneori si cateva zile pe saptamana,asa ca suntem numai noi doua. Singurele momente cand sunt toti trei e duminica si atunci incerc sa profit din plin.
Ce ar mai fi de spus... M-am ingrasat 7 kg , acum am 54kg, mi se pare f mult in conditiile in care eu n-am avut niciodata mai mult de 49kg. Chiar azi am facut ordine prin hainutele de primavara si nu-mi mai vine absolut nimic, mi se par minuscule hainutele pe care le purtam acum un an, doi.
Cam atat despre noi, acum va las ca maimutica mea s-a apucat de prostii si trebuie sa o pregatesc si de culcare. Promit sa scriu mai des de acum incolo.
Veronica si Bianca Elena(29.08.2007)

In primul rand, bine ai revenit, te asteptam mai des!
In al doilea rand, nu te ingrijora, se pare ca Bianca e la fel ca toti ceilalti pitici, cu micile lor crize si vorbirea.
In al treilea rand, imi pare rau ca sunteti mai mult singure, asta sigur are efect negativ asupra ta, probabil rutina te omoara si faptul ca nu poti avea si tu putin timp pt. tine.
Nu in ultimul rand...54? Cu tine nu mai vorbesc!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Erina, chiar apetisant tortul tau!!!Yami-yami!!!! Si La multi ani, Dariei! Profitati de timpul frumos acasa!!!!

Roxana, sanatate multa!

Diwana, vad ca iar ai fost in forma, pacat ca te-am ratat!Cat despre convorbirea lui Rares, mortala!!!!

Cecilia, hai vezi ca va fi bine...Sa stii ca si Sara a fost tot asa de mamoasa, inca mai e, dar a invaat sa mai stea pt cateva ore si cu tati sau buni! Si e mult mai bine asa!

Picia, tu oi fi iar gravida de intri asa des si transpiri atata umor???? Glumeam si eu, nu ca nu ar fi frumos!!!! Deci acum ca ne-ai obiscuit iar cu tine, nu te mai lasam sa pleci asa usor, daaaaaaa????Ardeleanca mea draga!

Maria,

Luy, e mai bine Maria?

Sa va spun despre noi. Am avut un weekend plin, sambata ne-a gatit tati bunatati, e expert in fripturi si cat s-a plimbat ei in parc eu am facut curatenia! Seara ne-am plimbat prin mall, frumos!
Duminica, am fost la gradina zoologica, Sara a fost incantata, a vorbit cu maimut, ursul, leul a ignorat-o ca dormea, a ras in hohote la caini si a pupat continuu gardul la mc-mac-mac!!!!! A fost o idee buna sa o ducem, radea in hohote si pe masina numai ca animalele am facut! Frumos, foarte frumos!

Acum altceva, si ma bzez pe sfatul vostru! De cateva nopti Sara nu mai vrea sa daorma in patutul ei, e drept ca atunci cand a fost bolnava se trezea des noaptea ca nu putea respira si se linistea numai langa mine, asa ca a mai dormit cu mine in pat! Acum oricat am incercat sa o ademenesc cu jucarii, carticele, lenjerie frumoasa, tot se lasa cu scandal de fiecar data cand ramane singura in patut! Se tranteste si da cu capul de patut si plange neconsolata pana o luam de acolo! Nici nu mai stiu cum sa procedez, mi-ar parea rau sa o obisnuiesc acum sa doarma cu noi, mie mi-a palcut mult ca ea dormea rumos in patutul ei!Ma gandesc ca poate sa facem trcerea la un patut normal, poate asa ar tenta-o mai tare....

Pup! O zi frumosa!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria
apropo ,nu stiu daca v-am spus Maria(asa se numeste presupusa mea nora) si-a manifestat dorinta de a ne cunoaste,pe noi parintii,se pare ca au ganduri serioase...or veni si "cuscrii?"

Ca tot sunt eu cu numaratul azi, in primul rand remarc un strop de gelozie la tine? Cand ii spui presupusul nume?
In al doilea rand, ia nu mai imparti cu generozitate pandispare pe aici, nu numai ca ne ingrasa, dar nu-ti mai ramane pt. oaspeti!

Apropo, am facut si eu ieri, pe langa oala cu sarmale, si pandispanul cu fructe al Anei, l-am facut cu fructe de padure, a iesit putin acrut de la zmeura, dar tare bine a iesit! Saru' mana de reteta!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Carpatinooo, mi-ai primit umilul SMS de azi?!

Nu, dar iti multumesc pentru gand

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Bebeka, ce scumpa e Rebecca din ce povestesti. Imi pare rau ca a fost bolnavioara. Si Antonia e haioasa cand zice "Niu". Cand face cate o prostie, o intreb:
Mai faci?
Niu
Esti cuminte?
Da si da din cap

Erina, super tortul!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna mamici si bebici,

Diwana, .

Erina, multumim de idee, voi merge sa le vad si eu, apoi decidem.
Sa petreceti cat mai placut timpul alaturi de prieteni si bunici.

Roxana, sanatate multa.

Piciulika, multumesc.
Sper sa nu intri mai rar odata ci intoarcerea lui R.

Yaia, si tu cu pandispan? Multumesc.
Cred ca as fi in stare sa mananc sa nu ma opresc acest dulce.
Si ai pierdut sirul...dar Maria a spus numele presupusei nore...e Maria.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Roxana, eu am primit email de la tine vineri dimineata, la care ti-am si raspuns.
Apoi pauza... dar am presupus ca ai plecat la infrumusetari ..

Ti-am trimis si azi dimineata email.

=====================

Mergi la inceput

Cecilia, eu lapte nu-i mai dau noaptea... Asta nu inseamna ca doarme non-stop.. se mai trezeste, mai bazaie.. eu ii zic ca-i nopate si tre' sa dormim, ca doar ziua mancam...
Daca sunt foarte obosita (adica n-am nervii tari) mai cedez si-i dau apa - pe care pana acum nu o accepta in loc de lapte, dar acum o ia bucuroasa ca stie ca altceva nu primeste...

=====================

Mergi la inceput

La multi ani Amar!

Sa fii iubita, sanatoasa, implinita!

=====================

Mergi la inceput