Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (288)
Raspunsuri - Pagina 15
Piciulika spune:
Ripley sa stii ca eu te-am ghicit, „Radu nu a suflat, to’asa!“ Asa ca neuronu are ceva merite, sa-l laud si pe el, ca e al meu!
Maria, ce faiiinn… ce emotzii… indragostire usoara (deh, e ca la sarcina!): fara „contractzii“ si emotzii negative. Tare frumos ai descris tu – parca-l si vedeam in parc! Dragul de el! Mie-mi place ca-i asa romantic si brav.
… iar faza cu „asta-i, mai mami, soarta“ m-o spart! Fatalist fecioru. Si cu „se ofileau degeaba“ – taaare! (Sorry, te inteleg, dar e amuzant pentru noi, astea, mamele din galerie.)
O casnicie frumoasa in continuare!
(se vede ca am absentat: nu stiu despre ce vorbesti: „14 ani frumosi umbriti de ultimele evenimente”. Draga mea, ce a fost…?! Imi fac griji.)
Adimercedes, déjà Don Matroz se hlizeste si face cu mana la toate masinile, bicicletele, pietonii – vede ca are success si pluseaza!
Am vazut o Moldoveanca relaxata si faina in concediu – si stressata dupa: ce forma de cozonac, ca vreau si eu forma aia! Hai, mai!
Ceamica, am ratat si ziua ta de nastere! La multi ani! 
De Carpatiinaaa… 
Asa ca:
Piccaflor, Mada28 si lui Amar
sa vi se implineasca toate visele alaturi de familie + sa va simtiti iubite si bine in pielea voastra!
Carpatinooo, mi-ai primit umilul SMS de azi?!
Roxali, eu ma bucur sa „te revad“ dar nu-mi place vestea cu piticultza bolnavioara. Sper ca e bine acum.
Vazut o Puppi adorabila! Si o mamica tot frumoasa cum o stiam. Pup fetele si sanatate!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Piciulika spune:
Acuma vad ca pe Ramonaiani o ia o „usoara depresie“ – i-a s-o sun s-o transformam in „lipsa de depresie“. Mai, Mariana, io stiu ca vine primavara, ca e de sezon, dar mai bine lasa depresia la altzii/altele! La ora nu te poci suna, da stai numa’…
Devylla, vad ca si tu te inghesui cu optimism… mai, mai, mai?! Ce ne facem cu voi?? Imi plac insa postarile tale. Pupici Erikai si burticii.
Sabina, vazut si io pozele de la mare. Faine si dulci fete am vazut. Si e una care tot miauna dupa piciorusele dinainte – haaai, ca n-or fi asa a la Botero acuma! Cred ca te avantzi cu fetele pe strada melancoliei… Haaaalloooo, vine primavara asta odata, sa stearga din ups&downs hormonale?! Ca asta-i, scrie si la carte.
Apropos cu mancarea la pitici. Vad ca de la dintzi multzi din pui nu papa cum trebuie. Eu sunt f relaxata de cand mi-a spus consiliatoarea ca atunci cand trec pe mancare solida mananca muuult mai putzin, e normal (piure era mai simplu, neobositor) si ca (ATENTIE!):
daca la o masa copilul mananca cam atat cat ii incape in pumnul lui, este suficient! Ei, de atunci sunt relax si cand e mai sumara masa domnului, dat fiind ca nu e sub-ponderal, ma gandesc sa stau blanda (mi-o citez pe madam), si-l dau jos din scaun fara ingrijorari… Si zau e bine.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Piciulika spune:
Gabitz, sa ne laudam si noi: si Michael e nesuzetat peste zi, de vreo 3-4 luni, dar la adormire noaptea
- peste zi ne dam baiat mare. Cred ca incet o sa incerc sa i-o retrag si la adormit (o sa se lase cu scandal, clar!). Cu biberonul suntem inca amici: laptele de adormit plus cel de trezit. Insa cica e (inca) ok si mai ales, bine ca nu-i las bibe peste noapte, sa tot tzocaie la el (strica dintzii).
Cecilia, vezi, de aia noi inca nu ne-am apucat de PO („procedurile olitza“). Stam la baie impreuna, el doar de fenta
– si cred ca stie care e meciu, dar inca nu stie/zice cand vine, doar dupa. Asa ca il mai las in pace – spre disperarea unora de acasa…
Papanash, vai, vai saracul Ghighi! Nu as vrea sa fiu in gingiile lui! Offf…
Luy, sanatate multa lui Me. (io inca nu stiu de ce toata lumea ii spune asa, da-mi place – deh, cu absentzele). Si i-am spus si lui Sim: la vara e clara treaba! Venim pe jos, cu tricicleta, cu ce-om sti, dar venim la intalneala!
Betty, sper ca e Mario mai bine. Astia mici vomeaza viforos si isi revin in 24 de ore ca noi. Sper sa fie si cazul lui Mario. Da-i sa bea in potzii mici, mici, la 15 min, chiar daca lui ii e sete si vrea mai mult (varsa iar). Si tzie sarcina fara gretzuri… offf.
Erina, foarte frumos tort! BRAVO! Pupam sarbatorita - cu-ntarziere!
Celia si Babylina, fiti mandre de clubul alaptarilor! Celia, lasa comentariile alea sa-ti treaca pe langa ureche! Iar de pastile sa nu aud!!! ...daca Michael nu se intzarca cu atata indarjire, cu multa placere l-as fi alaptat si acum!
Fug in pat,
ca zau nu-s normala...
Sper sa apuc sa mai urc ceva poze, curand (imi place cuvnatul, ca e relativ
)
I-am facut si azi poze cu telefonul (deh, trimitem lui Tati), si sa va spun doua vorbe despre Michael...
U all!
... de nu era 1:42, terminam in monolog capitolul.
mandarinutza spune:
La multi ani Mada 28 si Piccaflor! Scuze pentru intarziere, dar ieri nu mi-a mai mers forumul dupa ora 3, imi dadea mereu eroare.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Adriana, am admirat pozele de la mot, ce haios e Gabriel cu banana! Ai un baiat tare frumusel!
Myral
si Antoniei ii plac mult carticelele. Si noi mai suntem inca pe tzizi, sa vedem ce o sa facem pana la urma, ca de intarcat singura nu cred ca e posibil.
Ne-am rezervat si noi un concediu de 10 zile in iunie in Grecia, o sa mergem cu masina, caci e destul de aproape in Halkidiki, 10 ore de mers, plecam seara pe la8-9 si dimineata suntem acolo.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxana_G spune:
Neataaa si poftiti la
! Sa aveti o saptamana excelenta!
Erina, e foarte bine ce ti-ai propus, numai ca nici asta nu e bine in exces, asa ca alegeti ritmul care i se potriveste Dariei. 
Piciulika, felicitari pentru intentie, tinem pumnii. Si noi incercam sa tinem tot ce e periculos departe de Andrei, am mutat chiar si medicamentele sus. Toate rafturile de sus au devenit neincapatoare.
Si totusi au mai ramas una alta si tare as vrea sa le marit si pe alea.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
bebeka spune:
Buna dimineata!
Va urmarim si noi cat putem .
La inceputul lui martie am trecut si noi printr-o roseola-diagnostic pus de mine,caci pediatra cu tot cu bubite aratate si tablou clinic descris a zis ca e urticarie si sa-i dau aerius.
Ce ma oftica e ca dr de la urgenta pe fondul rosului in gat i-a dat zinnat pe care fata nu l-a luat ,pediatra a schimbat cu augmentin si ala dat mai mult fortat si cand colo nici nu se punea problema de antibiotic...asta e totusi nu sunt dr si deci nici asa de sigura pe mine sa nu-i fi dat...daca era totusi faringo-amigdalita cum au zis ei?
In rest Rebeca vorbeste de ma lasa masca,repeta tot,intelege tot si ne intelegem perfect.Inteleg ce vrea,ce-mi cere.eu personal nu regret deloc perioada de bebelus,imi place de mor acum cand vorbeste ,gesticuleaza,are mimica.
-Rebeca,te iubesc!
-Niu(nu).
-Dar tu ma iubesti?
-Niu.
Nu va mai zic cat alearga,ea nu merge aproape deloc ci alearga ,motiv pt care tot timpul e murdara de praf,nisip,noroi pt ca si cade des.
Avem si vreo 2 saptamani de cand nu a mai supt,ea sugea doar seara si dimi dar la un moment dat a vrut nani in patut cu suzi si Ghighi(jucaria preferata,asa a botezat-o ea -noi ii spuneam Rica).Dar nici alt lapte nu bea,uneori jumatate de cana de lapte de vaca.
Odata cu roseola au iesot si caninii de sus,acum vad ca roade iar si e umflata jos.
bebeka spune:
Pe langa casuta cu care se joaca,pe langa tigaile in care face mancare si hraneste jucariile si pe noi si face immmm(adica e bun),Rebeca iubeste calutii.Are 4 deja ii ia in brate pe toti,lor le da mancare,le face baie .Si mai are unul mai mare care necheaza, de la lamaze sa vedeti ce-l pupa si pe ala.Si mai are preferat un chiti si o pisi(pisica si soricelul din ikea daca le stiti).
A inceput si ea sa se joace mai mult timp singura asa ca mai pot pune o mancare pe foc,sau sa dau un mop in vreo camera,lucruri pe care le faceam numai in timpul cand dormea de pranz.
cecilia L spune:
Buna dimineata

dupa preferinte.
Noi de ieri suntem cu mamaia, spre fericirea mea se joaca la greu cu ea, sper doar sa nu se puna pe urlat cand o sa se trezeasca la pranz si eu nu o sa fiu, deh merg la dr....apoi o sa sun sa vad cum se prezinta lucrurile cand termin cu dr si imi fac program![]()
merit si eu nu.........macar o tura prin Mall![]()
va doresc o saptamana linistita si fara griji
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriana30 am reusit sa pun si eu cateva poze de la mot, cu obiectele pe care si le-a ales gabriel. la anul, mi-as dori sa raman din nou insarcinata si poate voi opta pt cezariana, desi mi-e frica de mor de anestezie si de operatie. |
Vazut dez-motzatul cu papion si incalecat. Un scump! Si...hmmm...facaletzul? Vai de viitoarea mama soacra! Sau e pt. nevasta?
Succes. Tinem pumnii! Si iti rezerv un loc pe listuta de pe prima pagina. Cat priveste nasterea, tu stii cel mai bine ce se portiveste corpului tau, mie personal mi-e mai groaza de o taietura care, chiar vindecata, nu e ca si cand nu ai fost taiata deloc. Cand cezariana e indicata, ok, dar daca e de ales, eu aleg oricand naturala...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze