Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (288)
Raspunsuri - Pagina 14
bikmaria spune:
Cecilia sigur ca va primim
Vale trebuie musai sa fac impresie buna ,doar nu o sa sperii fata ,off ce trece vremea parca ieri era o mana de om si acum imi aduce fete acasa,cate or mai urma...,sa vezi jale cand s-or certa,cand l-o parasi vreuna ,atunci probleme serioase...
,oricum va tin la curent ![]()
adriana30 spune:
diwana, l-am vazut pe rares, e f dulce.
bikmaria, multumim. da, a ales sucitorul si am zis ca daca e sa se faca bucatar, sa ajunga macar asa, ca jamie.:)
valentina, cand a intins mana spre banana, toti strigau: nu, banana, nu banana. el e f mancacios si din cauza asta ne-a distrat faptul ca s-a gandit tot la mancare. mai ales, ca nasa ii tot rotea tava, doar-doar o lua si el banii sau stetoscopul.
de fapt, eu i-am pus banana, ca m-am gandit sa aiba mereu obiceiul de a manca fructe.
iar pt mamicile care inca alapteaza, nu pot sa le spun decat sa-i dea inainte. gabriel s-a intarcat la 11 luni, eu ramasesem numai cu masa de noapte, dupa ce am inceput serviciul si intr-o noapte s-a trezit, ca de obicei la ora 2, dar nu a vrut sa suga. pur si simplu, cred ca s-a trezit din reflex, a doua noapte la fel, iar din a treia nu s-a mai trezit. si asta a fost tot.
noi inca ne chinuim cu mucii. nu
-mi vine sa cred ce pot sa scot cu pompa.
http://community.webshots.com/user/adrianam31?action=publicAlbums
myral spune:
Deci daca se marita si a mea la 20 de ani ca mine
as putea fi bunica peste doar 9 ani, valeuuuu

Mariaaaa pai tu esti muuult mai relaxata ca ai baiat, te vad eu peste 10 ani la Teo
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Mada28 spune:
Multumesc din suflet pentru urari fetelor! Si voua va doresc ce-mi doresc si mie!
Pupici si pentru celelalte sarbatorite!
Acum au plecat musafirii.Ne-am distrat in familie. Luca se odihneste. A fost frumos ami primit cadouri frumoase. O linie de finantare pentru colectia de primavara... Aseara am fost si la shopping. Am gasit doar pentru tinutele sport: blugi si cateva bluzite. In rest nu prea am avut noroc la pantofi.Dar mai e o zi si maine 
Luca a avut o saptamana minunata. A inceput sa fie ca un recorder. Tot ce aude reda si el. Nu imediat ci la putin timp dupa. A invatat o serie de cuvinte noi: fata, bine, morcov, broasca etc. Deja suntem foarte atenti la ce spunem si cum spunem. El reda tot
Si mi-a cantat cu tati "la multi ani" si cand zice cine sa traiasca arata spre mine si zicea "mama". El e cel mai mare cadou al meu.
In rest totul e ok ceea ce va doresc si voua.
Multi pupici
O saptamana minunata
Mada28 si Luca
ANDREEA11 spune:
Mada28 LA MULTI ANI!!!! Ce frumos......sa cante baiatul.....
Cecilia normal ca venim. am fost si noi azi in parcul de la intrare, dar era f aglomerat, iar Cris ca niciodata a vrut sa plecam
. Mi au placut mult masinutele alea mici de curse
, super tare ideea. Mi s-a parut mai frumos ca in orice loc de joaca

.
Azi i-am dat lui Cris jumate de ou Kinder. Mai da cineva copilului?????Pallicari mi a zis ca pot sa-i dau, insa nu f mult.
Roxana_G spune:
Sper ca ati avut un weekend minunat, va doresc o saptamana usoara si frumoasa!
Cumatra, nu a fost chip sa dau de tine in we asta, ma rog, intr-un fel a fost mai bine ca eu sunt cam racita. Insa e mai greu cu vorbitul de la birou si ma gandeam ca recuperam acum.
Carpatina, vineri ti-am dat mailuri si cred ca nu ai primit, nu esti singura care nu a primit. Te rog da-mi maine un mail sa vedem daca invers merge. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Buna seara!
Sper ca ati petrecut un week-end frumos.
Am vazut poze frumoase si am urmarit saga indragostelii lui Alex
(Maria iti doresc forta, nu uita ca fetele sunt mai mature decit baietii, bafta mare la intilnirea cu "nora"
).
Noi am avut un week-end plin. Simbata dimineata am fost sa o vedem pe nepotica noastra de 3 lunitze, Natalia. Dupa amiaza am sarbatorit-o pe Daria, astazi ceva cumparaturi, o iesire la aer si ceva treburi organizatorice.
Pentru ca tati are o perioada foarte ocupata la job am decis sa mai raminem o vreme la Piatra Neamt. Vremea s-a mai incalzit si e pacat sa nu profite Daria de aerul curat si de prieteni.
Emma te sun miine.
Celia, multumim pentru mesaj. Setul Dariei a fost 387 roni.
Am vazut la Dedeman set cu scaunele frumoase din plastic tot cu printese si un set cu umbrela si scaune pliante cu Winnie. Cred ca sunt grozave de pus in gradina voastra.
Diwana, Valentina, tortul a fost divin, cum ma asteptam. Bineinteles ca eu nu l-am ornat cu pasta de zahar cum era pe culinar. Nici nu prea eram in chef asa ca l-am facut repede asa.
Iata si o sectiune apetisanta.
Poze de la aniversare nu am pentru ca am uitat la Bucuresti adaptorul de 220. Intre timp am facut rost de altul asa ca va las o poza de astazi cu Daria si Matei.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Roxana, salutari si sanatate multa.
Eu va doresc o saptamina buna. Vreau sa ma tin de Daria sa o determin sa manince mai bine, sa iesim mult la plimbari, sa o stimulez mai mult.
Oricum sunt prin preajma.
O noapte linistita va doresc.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Piciulika spune:
Fetelor, am inebunit! 
Ma lasa sa dorm Michael - se trezeste rar, doar pentru apa si adoarme iute - asa ca de ce sa recuperez somn?! Va citesc pe voi la ore mici, si ca sa nu ma fac de ras ca tot uit, de la un moment dat am reluat obiceiul cu scrisul in Word. Asa ca tzinetzi-va tari...!!
(Mi-e un somn si nu am apucat sa recitesc, scuze de greseli - n-am autocorect RO.)
Yaia, asa e cu scrierile mele meandrice si cu un fir nelogic, dar urmarit cu indarjire doar de mine – puteai crede ca ne-am stiut din gradi. Dar e asa cum zice Delia: la 19 ani mi-a furat inima, la 23 mi-a pus in de’jt un ineeeeeeel…
Mai la vale vaz ca-mi bagi strambe sa-mi deplasezi iubirea peste mari si tzari – mey, mey! Pai si io cand / cu cine ma mai avant la un BB doi, ha?!? Ca vazand atatea
pe aici, paaaaarca imi licareste un pic de curaj (?). (Stai ca iar ma smotoceste Michael un pic si-mi va trece!) Dar sa nu intrati la idei, da? Noi suntem ardeleni si paaanaa ne pooorniiim… deci nu tzinetzi loc la listutza, ca de la curaj la fapte e drum lung!!
Insa da, Yaia, vreau sa ma tzina ocupata si doar asa… Va fi o placere sa intru mai rar pe aici...![]()
.. mey, tu stiai ca ai fan club - international? Uite, de la minutul 1:10: http://www.youtube.com/watch?v=AtLEgAUNfao
si altii mai determinati, asa:
http://www.youtube.com/watch?v=1BGdx5miu_U
Deci Bernixo, nu te baza ca umplu si eu capitolele (iar): intru cand cum apuc, scriu cu greseli horror la viteza… si dispar! Beep-beep! Da’ oricum, vorba ta, sa nu-mi fie de deochi!
Vezi, Gabi ma stie: nu te potzi baza pe mine.
Si Roxali ma trage de urechi si ea…
...mey, voi vreti sa ma ambitzionatzi, sau ma aducetzi la targ sa ma facetzi de ras?!? (vezi bancul cu gloaba)
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Piciulika spune:
Diwana, uite, iar suntem in contratimp… Deh, ca ardelencele: pana ne sincrooniiizaaam…
Pup fetitza Rares vorbareatza! E mortal la telefon! Nj-nja-na! Si ma bucur ca e baiat de comitet si nu se da la Sara.
Si Diwanei, si tuturor fetelor: va rog eu mult, punetzi sus sau pe unde puteti, inchise, substantzele de curatzat WC, detergenti bucatarie etc. si medicamentele - sa nu cumva sa ajunga piticii la ele! Sub cheie, cum stitzi voi!
Sunt accidente extrem de urate – chiar si un sampon poate crea probleme. Si se inatampla in secunde, potzi sa fii cu ochii pe ei cat vrei! Si in vizita: dispare scurt in camera de langa, ia somniferele vecinei de pe noptiera, „bomboane“, si te trezesti cu copilul la reanimare!
Va rog io tare de tot, aveti grija: mergeti in 4 labe, vedeti exact ce vad ei, la ce ajung, si indepartati ce e periculos.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate