Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (288)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Am admirat si pisicuta lui Gabitz si pe Cristi jucausul si pe Rares cel vorbaret, tare dragalasi cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Maria, ma pui pe ganduri...ce evolutie au lucrurile ...
Atunci intalnire placuta cu nora si cuscri daca si cand se concretizeaza.
Teo e o nazdravana, dar cu totii sunt mai mici sau mai mari.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

CELIA,Teo face nazdravanii,este tare baietoasa,se joaca cu mingea,cu masinute,daca nu ar avea cercei s-ar confunda usor cu un baietel nazdravan,Alex,la fel de indragostit ,are intalnire azi la ora 14 in parc,trandafiri nu mai am pe acasa daca o fi nevoie il sponsorizez daca nu pentru flori macar pentru o praji si un suc,sa vedem ce ganduri are ,apropo ,nu stiu daca v-am spus Maria(asa se numeste presupusa mea nora) si-a manifestat dorinta de a ne cunoaste,pe noi parintii,se pare ca au ganduri serioase...or veni si "cuscrii?"

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

...venim si noi in petit la Teodora, ne primesti?daca nu se supara Mihutu...pana la urma fata alege, nu?????

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Valentina, daca vremea este ok, in afara de luni si marti, cand vrei tu,poate vine si Andreea.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Valentina, daca vremea este ok, in afara de luni si marti, cand vrei tu,poate vine si Andreea.

poze noi

asa crestem

Ramane sa vorbim, dar in principiu dupa ora 10,pana atunci sunt eu la scoala

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Adiana, am vazut un domnisor cu papion! Nu am priceput insa de ce radeati asa de tare cand a ales flacaul banana?

Maria, vezi ca faci impresie buna la intalnirea cu fata!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

MARIAAAA dar fata e de aceeasi varsta cu el??? Aoleo sa n-o aud pe a mea de intalniri ca jarrrr manancaMie mi se par fff precoci copiii astia eu pe la liceu am inceput cu intalnirile sau am fost eu mai de moda vecheAm citit si diverse sfaturi e usor cand e vorba de copiii altora , va asigur ca pana vor creste ai vostri mari veti uita sigur cum va purtati voi la varsta lorSi Isabela mea a primit o floare de 8 martie de la un coleg si mareee drama mare ca alt coleg i-a rupt floarea Mie nu-mi place de nici un coleg de-al ei si cred ca nu-mi va placea nici unul of, of, of nu sunt pregatita sa am fata asa mare.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Mandarinutza am trimis pm, multumim muuult, sa stii ca Elisa iubeste cartile in general, daca o pune sor-sa sa aduca ceva sa se joace ea aduce intotdeauna o carte, jucariile trece rapid prin eleLA MULTI ANI PICCAFLOR SI MADA!Si la noi se zice ca o sa suga tzitzi pana se marita ElisaEu sunt curioasa care dintre alaptati va fi intarcat ultimul care rezista cel mai mult.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La Multi Ani, Mada si Piccaflor!

Noi am fost dimineata la aniversarea verisoarei Antoniei, la un loc de joaca amenajat, Boo Boo Space, a fos dragut, s-a distrat.La Kidex nu am mai ajuns, dar nu prea aveam nevoie de nimic, decat de niste pantofiori de primavara.

L-am admirat si eu per Rares vorbaretul, pe Cristi jucausul in parc si pe pisicuta Eliza. pentru toti!

Cecilia, foarte dragut parculetul vostru, de altfel topate parcurile din sectorul 3 sunt super. Ieir a fost si Antonia cu tati in IOR, caci s-a intalnit tati cu 2 prieteni ai lui care stau in zona si i-am dat si fata sa o distreze.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

MYRAAAAL sa sti ca fata este de aceiasi varsta ,adica are 12 ani si vreo 8 luni,si stai sa-ti spun ca e la al doilea prieten ,a mai avut un prieten inaintea lui Alex(inca nu am aflat de ce s-a despartit de primul)
Si pe vremea mea era la fel ca pe vremea ta ,prin liceu am ridicat ochii din pamant ,dar si dupa ce i-am ridicat ,i-am pus pe al meu sot si nu i-am mai putut lua ,asa ca pe la 17 ani ma maritai,eu zic sa nu va impacientati mamici cu copii mai maricei ,nu trebuie sa faca toti ca al meu,la noi e din neam,eu 17 sotul 18 ,ar fi culmea sa se insoare fimu la 20 de ani...

Mergi la inceput