Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (288)
Raspunsuri - Pagina 12
bikmaria spune:
Roxana ai un PM.
Cecilico daca o sa ies de dupa canapea ne primiti si pe noi in parcul vostru frumos?
Ma duc sa ma apuc de smotru
,am un chef...
cecilia L spune:
La multi ani!
Piccaflor 
Mada 
sa fiti sanatoase, feicite si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de cei dragi.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bikmaria Roxana ai un PM. ![]() Cecilico daca o sa ies de dupa canapea ne primiti si pe noi in parcul vostru frumos? Ma duc sa ma apuc de smotru ![]() ,am un chef...BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
cu mare drag, mi-as bucura sa ne revedem

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
valentina_22 spune:
'neata!
La multi ani Piccaflor si Mada28.! Sa fiti satatoase, fericite si iubite!
Diwana, sa-i fie de bine evaluarea! Rares este un dulcic , va recupera el repejor cei 4 cm!
Luna viitoare trebuie sa mergem si noi la control, ma cam doare ca nu vrea sa vorbeasca, inainte mai spunea si el cate ceva, acum doar "mama", "tata" si "ia". Intelege insa orice ii spun si executa comenzile, este istet pentru un copil de varsta lui. Stiu ca nu ar trebui sa-mi fac probleme, dar uneori mi-as dori sa-l aud vorbind toata ziua.
Sper ca acum ti-a trecut spatele, e urata durerea, am experimentat-o si eu de cateva ori!
Papanash, felicitari pentru Ghighi,
pentru un baietel foarte istet!
Luy, chiar ne intrebam pe unde esti, ne era dor de postarile tale. Sanatate lui Me si insanatosire grabnica,
Betty, sanatate multa lui Mario, sunt pacatoase enterocolitele astea. Andrei s-a pus cat de cat pe picioare dupa 3 zile de regim strict,apoi si-a revenit cu tratamentul dat de doctor. Sa va refaceti repede. Ai grija de tine sa scapi cat mai repede de greturi.
Adi,iti doresc ca aceste nepalceri sa fie doar o amintire!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Celia spune:

La Multi Ani, Mada si Piccaflor!
Sa fiti sanatoase, fericite si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
Diwana,
.
Cecilia,
, bineinteles ca la sora lui...
Parcul vostru si mie imi place ...dar protagonistii din foto mai mult...
Chiar ii aratasem sotului modelul ala de bancuta (crocodil), poate copiem ideea...
Maria , multumim de desert...bun tare.
Ce ne mai spui de minunile tale?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
valentina_22 spune:
Diwana, te invidiez la greu dragut-o. Si eu sunt la fel ca tine cat sunt treaza nu ma deranjeaza ca se trezesc picii,insa dupa ce reusesc sa adorm si eu intr-un final, are grija Andrei sa ma tina in forma. Se trezeste cam de 2 ori(asta in ultimile zile) dupa lapte si e jale daca nu-i dau. Oricum fata de sora-sa este parfum. Alexandra pana la 3 ani, imi bea un litru de lapte pe noapte.O culcam pe la 10 si pana la 7 cand o trezeam ca sa o duc la cresa m-i se trezea de cel putin 4 ori ca sa-si bea portia de laptic si sa faca pisu la olita. Iau eu care pana la varsta aia nu stiam ce-i cafeaua, ca nu-mi placea, am inceput sa bag la greu cafele ca sa pot face faca programului de la serviciu.
Adrina30, sanatate multa lui Gabriel si tie. Mi-e imi suna a anexita ce spui tu acolo. Am si eu,mai nou bilaterala si am facut cunostiinta cu durerile. Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau dar asculta la una care a facut 2 cezariene(de nevoie). Daca as putea sa dau timpul inapoi as naste natural de 5 ori numai sa nu ma taie. La nastere te chinui un pic dar dupa aia gata,pe cand la cezariana e drept nu simti nimic dar, dupa aceea te refaci mult mai greu,plus ca-ti ramane inestetica cicatrice, iar burica va ramane acolo mult timp.
Erina cred ca am ratat prezentarea tortului, te rog baga repede ceva infiormatii si pentru cei intarziati ca mi-a stranit curiozitatea diwana cu pofta ei!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Cecilia, ti-am admirat flacaul. Ce frumos se joaca el cu taticul! Daca timpul ne permite, mi-ar place sa ne vedem saptamana viitoare!
Am vazut-o si pe viitoarea directoare,Eliza de gabitz, si pe e istetul Rares de diwana.Mai ce vorbea el la telefon!![]()
Veronica bine ai revenit ! Sa stii ca nici Andrei al meu nu vorbeste, iar de crize ce sa-ti spun. Afara, in parc, in vizita sau acasa daca nu imi convine lui ceva, sau doar ridic un pic tonul ca sa-i fac observatie, imediat se intinde la orizontala si incepe concertul. Am incercat sa-l ignor, l-am luat si pe sus si l-am dus acasa,m-am prefacut suparata pana acum nimic nu a mers. Incerc sa ma mobilizez singura zicandu-mi ca este doar o etapa in dezvoltarea lui si ma rog sa-l tina cat mai putin.
Babylina,bine ai revenit ne bucuram ca ai vesti bune iar, Bogdan a afcaut progrese!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
bikmaria spune:
CELIA
,Teo face nazdravanii,este tare baietoasa,se joaca cu mingea,cu masinute,daca nu ar avea cercei s-ar confunda usor cu un baietel nazdravan
,Alex,la fel de indragostit
,are intalnire azi la ora 14 in parc,trandafiri nu mai am pe acasa
daca o fi nevoie il sponsorizez daca nu pentru flori macar pentru o praji si un suc,sa vedem ce ganduri are
,apropo ,nu stiu daca v-am spus Maria(asa se numeste presupusa mea nora
) si-a manifestat dorinta de a ne cunoaste,pe noi parintii
,se pare ca au ganduri serioase...or veni si "cuscrii?"
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriana30 gata. am reusit sa pun si eu cateva poze de la mot, cu obiectele pe care si le-a ales gabriel. diwana, multumesc. m-a cam speriat durerea aia. adevarul este ca am fost tot timpul adepta nasterii naturale, dar inca ma resimt in anumite privinte si stau si ma gandesc daca, pana la urma, a fost cea mai buna alegere. la anul, mi-as dori sa raman din nou insarcinata si poate voi opta pt cezariana, desi mi-e frica de mor de anestezie si de operatie. Adriana si Gabriel (28.09.2007) http://community.webshots.com/user/adrianam31?action=publicAlbums |
Tare dragalas Gabriel cu papion ,a ales sucitorul? cred ca se va face un patiser renumit cand va fi mare,mai ales daca a fost o carte de bucate carticica pe care a luat-o prima de pe tava
si sa-ti dea DD si bb2 asa cum iti doresti