Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (288)
Raspunsuri - Pagina 11
diwana spune:
La multi ani Piccaflor si Mada28. Sa vi se implineasca toate visele pe care le aveti pentru puii vostri 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Am vazut-o si eu pe Puppi urandau-i LMA Carpatinei
. E mortala. Are niste ochi ... cred ca am mai zis, dar sunt foarte frumosi 
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Iar m-ati sedus si abandonat pe aici ![]()
Va urez noapte buna, incerc sa descarc un film si poate ma si uit la el. N-am mai vazut in film de un secol.
filmulete Rares
Piticul se face mare
bikmaria spune:
BUNAAAAAA DIMINEATAAAA,cam liniste pe aici zilele astea .
Va las cafeluta calda
si-o felie de pandispan pufos ,productie proprie.
Va pup pe toate ,sa aveti o zi excelenta !
LA MULTI ANI MADA!
LA MULTI ANI PICCAFLOR!
Sa fiti fericite si implinite alaturi de cei dragi !

valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Pentru micutii carora le place sa coloreze; http://www.coloring-book.info/coloring/ se pot printa foarte multe desene de colorat. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 Poze |
Multumim, multumim,la noi pica foarte bine, Alexandra este intr-o mare forma si chiar trebuia sa-i reimprospatez colectia de carticele!
Unde omul se multumeste, acolo raiul ξl gγseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui betty78 uitati ceva sa va inveseliti Cele ce urmeaza au fost extrase dintr-o carte numita Disorder in the American Courts si sunt lucruri reale spuse in timpul proceselor: AVOCATUL : Aceasta astenie grava va afecteaza memoria ? MARTORUL : Da AVOCATUL : In ce fel va afecteaza memoria ? MARTORUL : Uit AVOCATUL : Uitati ? Ne puteti da un exemplu de ceva pe care l-ati uitat ? AVOCATUL : Doctore, e adevarat ca daca o persoana moare in somn, el nu-si va da seama de treaba asta pana a doua zi dimineata ? MARTORUL : E adevarat ca dumneata chiar ai trecut examenul de barou ? AVOCATUL : Fiul cel tanar, cel de douazeci de ani, ce varsta are ? MARTORUL : Are 20 , cam ca si IQ-ul dumneavoastra .. AVOCATUL : Erati de fata cand v-a fotografiat ? MARTORUL : Glumiti ? AVOCATUL : Deci data conceperii (bebelusului) a fost 8 August MARTORUL : Da AVOCATUL : Si ce faceati dumneavoastra atunci ? MARTORUL : Cam ce credeti ca faceam ? . AVOCATUL : Ea avea trei copii, asa e ? MARTORUL : Da AVOCATUL : Cati din ei erau baieti ? MARTORUL : Niciunul AVOCATUL : Era vreunul din copii fata ? MARTORUL : Onorata Curte, cred ca am nevoie de un alt avocat. Pot sa-mi iau un alt avocat ? AVOCATUL : Cum s-a incheiat primul dumneavoastra mariaj ? MARTORUL : Prin moarte AVOCATUL : Si prin moartea cui s-a incheiat ? MARTORUL : Incercati sa ghiciti ! AVOCATUL : Puteti descrie individul ? MARTORUL : Cam de inaltime medie si purta barba. AVOCATUL : Era barbat sau femeie ? MARTORUL : In afara de cazul in care era vreun Circ in oras, as merge pe varianta barbat. .. AVOCATUL : Are aparitia dumneavoastra aici vreo legatura cu Nota de Dispozitie pe care am trimis-o avocatului dumneavoastra ? MARTORUL : Nu , asa ma imbrac eu cand merg la serviciu .. AVOCATUL : Doctore, cate din autopsiile pe care le-ai facut au fost pe oameni morti ? MARTORUL : Toate. Cei inca vii se zabat prea mult ! . AVOCATUL : TOATE raspunsurile dumneavoastra trebuie sa fie ORALE. Bine ? La ce scoala ati fost ? MARTORUL : ORALE. .. AVOCATUL : Va amintiti la ce ora ati examinat trupul ? MARTORUL : Autopsia a inceput la ora 8.30 p.m. AVOCATUL : Si D-nul Denton era mort in acel moment ? MARTORUL : Daca nu, in mod sigur a fost pana am terminat autopsia ! AVOCATUL : Esti calificat sa dai o mostra de urina ? MARTORUL : Dar dumneata chiar esti calificat sa pui intrebari ?? Si cireasa de pe tort !!! AVOCATUL : Doctore, inainte sa faci autopsia, ai cautat sa vezi daca mai avea puls ? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Ai controlat tensiunea ? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Ai verificat daca mai respira MARTORUL : Nu AVOCATUL : Deci e posibil ca pacientul sa fi fost inca viu atunci cand ai inceput autopsia ? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Cum poti fi sigur Doctore ? MARTORUL : Pentru ca creierul lui statea pe o tavita pe biroul meu AVOCATUL : Inteleg, dar nu ar fi putut totusi ca pacientul sa fie viu, in ciuda acestui lucru ? MARTORUL : Ba da, e posibil sa fi fost viu si sa practice avocatura ! Betty78 6+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |

,asta da inceput de dimineata!Unde omul se multumeste, acolo raiul ξl gγseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Celia Babylina, si noi suntem in clubul alaptatilor ...inca nu stim cand va fi momentul renuntarii la titi. Eu spun ca ii voi da atata timp cat ea vrea si eu am ... Legat de intarcat ...ieri vine sotul de la cumnata mea care are baietel de 11 luni si pe care l-a intarcat, cu niste pastilute Brocriptin...mi le da ,eu ii spun ca nu am nevoie ...la care el imi spune ...stai sa ma uit la termenul de expirare , dar oricum 18 ani nu cred sa fie valabile... Concluzia: el asa crede ,ca ii voi da Andreei titi, pana la 18 ani... mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni |

ce ti-e si cu taticii astia, banuiesc ca a fost la sora luiCecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Piccaflor 
Mada 
Sanatate, bucurii si realizari!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Eu nu prea reusesc sa mai ajung la zi cu ce s-a scris, am dat o raita asa pe fuga insa nu sunt in stare sa raspund pertinent. Asa ca ma rezum la a dori multa multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Va pup si va doresc o duminica placuta!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui diwana Cecilia, ce fotbalist aveti . Si mai e si afectuos cu mami, dulce de tot ipostaza ![]() P.S. Imi place mult parcul vostru. Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
te invit cu mare placere, oricum abia astept sa va cunosc

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem

6+ si