Colectia de toamna - iarna 2005 (232)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitaco spune:
Miri...multam fain...credeam ca e vb de bonuri valorice..si alegi ce vrei tu...ca masa. De facilitatile hotelului ..la demipensiune se platesc suplimentar ?si aici ma refer de ex la accesul la piscina, parcare, loc de joaca(nu bona). Asta nu prea am inteles eu.
La AI stiu ca intra in cost... sau asa ar fi corect. ![]()
Nu ma asteptam sa merg gratis la coafor..da sa platesc sezlongul la plaja mi se pare aiurea la AI, la un hotel de 4 sau 5 stele....![]()
Siam ca au plaja alocata hotelului...sau asa ceva...si deci intra in AI.![]()
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
miri__b spune:
Gabi piscina e gratis ,parcarea uneori se plateste, locul de joaca gratis+animatori.sezlongul se intampla sa-l platesti, in functie de hotel.noi acu 2 ani la bulgari l-am platit, in anul urmator la acelasi hotel era inclus.dar trecuse de la AI la ultraAI( ad si bauturile de import sunt gratis)
prefer bulgarii ptr ca la turci tre sa platesti avionul ptr copil. e 250 sau 350 euro cu taxa de aeroport inclusa.
anda77 spune:
buna seeeeeaaaaaraaaaaaaaaa'
nasol e cand nu apari ceva timp pe foum, e a treia oara cand incerc sa reintru in ritmul fprumului si nu reusesc, parca sunt cumva in alta dimensiune si-jn contratimp cu voi. mai fac vreo 2-3 incercari de-astea din care nici eu nu inteleg nimic, ca nu apuc sa citesc decat cateva pagini din umra si p-orma poate ma reintegrez
mai, nu stiu ce naibii e cu timpul meu, cand era nic sugar si voi spuneati ca nu ati vazut de nustiucand un film cap coada ma intrebam cum o fi, ca eram mai bine cu timpul decat acum. ori am prea multe activitati profesionale si extraprofesionale in ultimul timp ori ma organizez mult mai prost.
nichita are niste muci care se plimba de cca 1 luna intre gat si nas s dau diverse. tuse, febra, rosu in gat. luam medicamente pt una, apare cealalta, luam pt cealalata, dispare si apare al treilea simptom. numai mucii sunt constanti. a luat si antibiotic, fara avizul meu, cat am fost la paris. maica-mea nici nu m-a sunat sa-mi spuna, desi asa era intlegerea. cand i-am reprosat, m-a dat afara de pe proprietatea parinteasca spunandu-mi ca daca nu-mi convina sa nu-mi mai las copilul cu ea. acestea fiind spuse, nic este non-stop doar cu mine de mai mult de o saptamana. deocmdata savuram. nu stiu cat mai dureaza deocamdata-ul...e cam greu sa nu poti sa faci absolut nimic.
as cauta o bona pt situatii de seara ca sa pot iesi din casa.
filme: am 5 filme de 3 luni, de vazut, sub televizor. nu pot sa ma ating de ele ca n-am timp. mi-am luat un almodovar, preferatul meu, al borde de un ataque de nervios (cred ca ma voi identifica cu el:)), vicky cristina barcelona (pt care a castigat penelope cruz oscar secundar anul asta), Numb, B MONKEY si unul despre viata lui picasso. va spun ca oi apuca sa le vad, deocamdata ma uit la ele...lung....
ingrasat: 5-6 kg. restul e tacere, ca sa fac ceva poezie...hainele stau tacute in sifonier ca nu incap in ele . si alerg pe banda. acum doar o data pe sapt, cand e nichita cu ta-su dupa a-miaza, ca nu mai pot mai des, n-am cu cine sa-l las. astept vreme frumoasa sa ies cu nic in parc. el cu bicicleta eu pe lamnga el.
bic: i-am luat bicicleta strider! stii ca ti-am zis ca ma agit. am reusit. firma nu livra decat in state. din state mi-a fost adusa la paris. de la paris am luat-o eu pana acasa. a costat dublu cat pe site, cu toate taxele , plus urgentele etc. si cand a vazut-o, s-a urcat pe ea, nu i-a placut si a trantit-o. imi venea sa i-o fac guler, desi nu-i vina lui. inteleg ca trebuie sa-l las in pace, s-ar putea sa-i vina singur cheful de urcat intr-o minunata zi...
ma duc sa spal niste rufe.
vad ca ratez si discutiile despre vacante, preferatele mele:)
ce are silvia, ca n-am inteles? sanatate, oricum.
leea, n-am vazut filmul, dar sa stii ca in familiile monoparentale copiii vb mai greu. nu aud la fel de mlt dialog. pe bune. stii ca si nic a vb greu. eu eram disperata, il fortam, ii puneam intrebari, il conditionam sa-i dau ceva pana spune un cuvant, oricat de incorect, sa vad ca incearca etc, dragut desigur, nu violent. pana la urma am facut progrese mari asa. acum stie multe cuv, zic ca are vocabular ok, dar stalceste groaznic totul. deci e si ceva in gena lui:), io stiu... eu zic sa exersati in continuare, sa nu te panichezi.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
gabitaco spune:
Fetele car ati mai fost in statiunile bulgaresti, referitor la AI Bulgaria- cam ce cuprinde oferta pt masa de pranz.
Mateea mea e mare amatoare de supe, ciorbe...gasim asa ceva?
Cam ce servesc ei la masa?Ceva idei de meniuri aveti?
Gabriela si
Mateea Ioana
miri__b spune:
Gabi tot eu. oferte la supe minim spre zero.si la turci la fel.mai faceau niste creme de legume/pui pe la standul cu mancare ptr copii.mai asteapta pareri.
madau spune:
Eu n-am prea vazut supe..decat creme de legume (ciuperci si rosii) cu crutoane. La turci mai aveau supa de linte. In rest..cam atat. Ciorbe, no way
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
gabitaco spune:
naspa situatie....naspa rau

....masa de pranz la noi CIORBA< SUPA...

Gabriela si
Mateea Ioana
ioana_77 spune:
andache, bine c-ai scos capul din probleme! Io cu muci din astia non-stop ma confrunt de cand cu gradinita Mariei, de-asta au si facut bietii copii otita, amandoi. Acum am aflat si eu ca daca situatia dureaza atat de mult, dupa vreo 5, 6 zile de muceala, primele in speta, incepe sa se dea un antialergic, gen ketof (asta cica ar fi recomandat chiar si pe perioade lungi), zyrtec, clorfeniramin, etc.
sanatate maxima si zic io sa te duci cu naframa in varf de bat la mama din dotare, ca nu o fi nici pima nici ultima disputa pe tema de puericultura
Treaca de la tine, la urma urmei, ti-e cel mai aproape si de incredere ajutor.

meems, cum esti? eu parca incep sa vad luminita de la capatul tunelului, mai ales ca am si dormit azi dupa masa.
pupici si noapte buna la toata lumea
meems spune:
Anda, fa cumva si intra-ti in ritm ca eu una duc dorul postarilor tale 
Ioana, sunt aproape complet refacuta, multumesc de intrebare!
Mai am o zi de antibiotic (am zis sa iau macar 5 zile) dar mi-e varza stomacul, eu sunt ft sensibila la medicamente... Insa am scapat de febra, am scapat de dureri de gat, mai sunt doar ft putin congestionata. Tin pumnii sa treaca repede-repede si la tine!
Catutza 
lavi02 spune:
Gabitaco la hotelurile in statiuni in general ai parcarea gratuita sau o taxa modica pe tot sejurul. (La hotelurile din orase mari unde e pb cu parcarea e posibil sa platesti si 15-20 EUR/zi)
La fel, piscina si sezlongurile de la piscina sunt gratuite indiferent de masa pe care o platesti.
Sezlongurile de la plaja depinde de hotel.
De exemplu in Tunisia noi am avut demipensiune, altii AI la acelasi hotel. In plus fata de noi ei aveau masa de pranz si consumatia de la bar inclusa. (nu stiu daca se plateau bauturile locale)
La AI/demipensiune de regula toate mesele sunt bufet suedez. In Bulgaria si in Tunisia erau la cina 2 supe din care puteai sa-ti pui. Ori supe limpezi de carne cu taitei, ori supe-creme de legume, no way ciorba noastra.
In Croatia/Slovenia e si mai naspa cu supele. Cred ca fierb carnea si pun o lingura de vegeta si un pumn de taitei si aia-i supa. ![]()
Anda Vicki Cristina Barcelona - rolul Penelopei e tot farmecul filmului. Plus bineinteles imaginile din BCN.
Spor la toate si revino pe forum!
Silvia a avut o indigestie, cred, acum e bine. 
Sanatate lui Nic!