Colectia de toamna - iarna 2005 (232)
Raspunsuri - Pagina 15
catutza spune:
hello!
Lavi , si tu esti la cura de slabire? mie mi se pare ca arati super bine [;)
Noki , si care va sa zica nu asculti roscata mica ![]()
Delia , cum sunt fetele? Ana merge la gradi?
de la noi nimic nou, astept vacanta si Pastele si cam atat. Saptamana viitoare -sambata ii facem lui tata de 6 saptamani, inca nu-mi vine sa cred ca nu mai este si de cate ori vorbesc cu mama la telefon imi sta pe limba sa intreb ce face tata , daca a venit de la servici 
Lavi, tu cat ai tinut doliu? eu am zis ca tin 6 saptamani, mai mult nu ca ma deprima rau cand vad hainele astea negre si mereu imi aduc aminte de ce le port.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
lavi02 spune:
Noki deci aia cu nu decidem noi cu ce se imbraca ele e fumata de mult.... au ajuns invers...
Sarah e deschizatoare de drumuri in acest sens ![]()
catutza in ultima vreme mancam intruna si nu am reusit sa scap de kg acumulate in vacanta de Craciun - An Nou. Ceea ce e naspa ca vine primavara si vara, you know.
Doliu - am purtat initial 6 saptamani apoi inca vreo 3 pana la Pasti, asa, mai semi-doliu, adica in culori cernite, mai mult negru. Am renuntat de tot dupa inca 3 saptamani. N-am putut trece direct la haine normale, nu mi-a venit.
Dupa mama am purtat mai multe luni si a fost mai rau, ca ma deprima si mai tare negrul de pe mine.
Mai ales avand copii, nu cred ca e bine sa ne vada in negru mult timp.
catutza spune:
Lavi
sa stii ca pe mine Bia ma intreaba cand ma vede numai in negru de ce nu iau nu stiu ce bluza pe mine ...
a lasat-o pe mama cu gura cascata Bia : cand a fost mama la mine ia desenat o casa, si din cosul casei iesea fum. Bia o intreaba unde se duce fumul, mama ii sopune ca la cer iar Bia ii sune ca se duce la bunu Gica, la cer la ingerasi
noi de la moareta tatei nu i-am mai spus ei nimic, decat atunci am vorbit cu ea si i-am explicat ca ma vedea plangand dar acum dupa o luna ea sa ne vorbeasca de tata ca a plecat la ingerasi ...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
lavi02 spune:
Catutza
pai normal ca s-a intiparit treaba in capul fetei. Si s-au intiparit amintirile. Nati imi spune ca ii e dor de bunicul - taica-meu. Si la intrebarea cine o iubeste il aminteste si pe el 
Iar Silvia tine foarte mult la jucariile si cartile trimise de la el.
Cred ca daca le vede de undeva, de sus, se bucura. 
Noki_Lara spune:
Of, Catuta, cat de greu trebuie sa-ti fie! ![]()
Eu zic ca ar ajunge 6 saptamani de doliu. Eu una cand mi-a murit tatal am tinut muuult mai putin, e drept ca eram in clasa a 12-a. E drept ca nici garderoba mea generala nu abunda de culori viu-colorate si de aceea mi-a fost relativ usor.
Pana la urma doliul este in suflet. Tare scumpa Bia. Au asa o maturitate cateodata, de te dau pe spate. Mie Sarah imi face des faze de-astea de nu-mi vine sa cred...
Lavi- lamureste-ma, te rog, de unde ai slabit tu, ca nu mi-e clar.
Am 2 variante: unghii sau par, eventual. 

Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Pe naiba Noki ca aveam o burta de gravida in luna 20-a, iar la fund si coapse prefer nici sa nu ma refer. Nu m-ai mai vazut de mult, asa se explica
miri__b spune:
hello
tocmai ce ma enervara fotomodelele ce scrisera mai sus.in conditiile in care eu iar am greutatea de primavara trecuta si air iau pastile care ma deprima... si la sala n-am ajuns... si joi am control de la Garda de mediu la o firma...si nu stiu pe nimeni...si mi-o iau in barba...
dar,fi-miu ma dispera cu memoria lui, inca o data se dovedeste ca e 98% tac-su.deja stie tarile de pe glob, fiecare in ce continent se afla(inutil sa va spun ca le stie mai bine ca mine
).seara la culcare nu vrea povesti, vrea sa enumere tarile cu tati, pe urma statiile de metrou. le stie pe toate, dar le spune tacsu, pe urma repeta el si invariabil"si cine mai e". si iar spune tati alta, si iar"si cine mai e". eu adorm inainte de finalul enumerarii.
noaptea vorbeste in somn. ex azinoapte"tunisia, si cine mai e?"
am inceput sa-i dau activia, parca e mai bine, nu-i mai pun supozitor.
in concediu varianta de saptamana asta e Duni.Noki ai acces la toate restaurantele/piscinele din resortul de 5 hoteluri?
gabitaco spune:
Fetelor...ce include demipensiunea la bulgari?Se paltesc suplimentar facilitatile hotelului?
Dar AI? La AI ai acces gratuit la piscina hotelului, fitness, club de joaca pt copii, etc..etc...ma refer la facilitati...?
Noi tot la DUNI ne-am hotarat...momentan...dar mai studiem si alte variante bulgaresti sau turcesti...

Noki.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
madau spune:
Multumim pt urarile de sanatate...am fost azi dimineata si i-am facut si exudatele, ne-a stiut tot centrul medical matei basarab
In discutii despre slabit nu ma bag ca nu vreu sa-mi iau rosii in freza![]()
Cata eu doliu dupa tata, dpdv vestimentar am tinut destul de putin. Urasc hainele negre, tata la fel, nu suporta cand o vedea pe mama sau pe mine ca ne imbracam in culori inchise. asa ca in mod sigur nu i-ar fi placut sa ne vada asa. Doliul e in suflet...asa gandesc eu. Tu faci cum simti
Corap vazut margele "smechere", mumos-mumos![]()
Lavi sigur n-ai oglinda defecta?
Eu grasa nu te vazui vreodata
A sunat tasu ca vine, ma duc sa prestez o salata de varza si sa pun masa ca mi-e o foame de lup...
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
miri__b spune:
Gabitaco demipensiune inseamna mic dejun si cina, in general bauturile alcoolice nu sunt incluse.La allinclusive ai acces la majoritatea facilitatilor, in funcie de hotel platesti fitness,coafor, baby-sitting, unele scumpe de la turci au si serviciul asta gratis.la bulgari la unelel hoteluri platesti sezlongul de la plaja, la altele e inclus. dc intri pe site-ul unui hotel ce-ti place scrie acolo ca ai gratuit si ce platesti.