Colectia de toamna - iarna 2005 (232)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tot Miha80 le-am mai zis fetelor, un film care m-a impresionat pe mine f mult a fost "La vie en rose". Foarte impresionant si f bine realizat si jucat.

Dintre filmele de anul asta cel mai mult ne-a placut Revolutionary Road si Il y a longtemps que je t'aime.

Din filme oarecum recente mi-au mai placut mult Persepolis
http://www.imdb.com/title/tt0808417/
si mai ales Volver http://www.imdb.com/title/tt0441909/

Am mai zis da'... mai repet
Acum constat ca toate au in centrul lor femei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Lavi... ..... referitor la editat.
Mateea e si ea FAN PANTOFI...dar marea nostra pb e ca tre sa ii cerem parerea cand ii cumparam ...daca nu ii plac...nu probeaza nimic....si vrea pantofi de domnisoara...nu de bb

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Gabitaco, iar la noi marea pb e ca orice membru al familiei isi cauta pantofi neaparat probeaza si Nati.
fata de Mateea, Natalia e pe dos. Ar proba tot magazinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

miha, glumesti? cu copii nu pot nici sa fierb un ou fara sa-i implic, nici la baie nu ma duc singura, mereu e cel putin cate unul pe urmele mele, sunt cam mamo-dependenti
margele le mai dau lor sa se joace (le-am cumparat special pt ei de plastic - dar nu le plac, sau le dau de-ale mele mai mari si se joaca cu ele, le baga in cuptor in craticioare . oricum, cu ei nu fac nimic.
margelitul se produce noaptea dupa ce se culca sau sambata si duminica la pranz.

poze am la semnatura, daca il apesi pe nenea ala care face poze intradirect pe link.

si poza pt. noki, cu celenrele margele toho - aici http://picasaweb.google.ro/margelutesiaccesorii/Toho

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

margelute noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Gabi , imi pare rau de "proiect"! Sanatate multa va dorim! Ma bucur ca sunteti bine in rest!
Referitor la bb2, ne pregatim sufleteste! Eu, schimband locul de munca in ianuari, am contractul facut in prima faza pe 6 luni dupa care se prelungeste ... n-as vrea sa se intample in astea 6 luni (si mai sunt doar 3 )!

Filme - am vazut si eu aseara "The curious case of Bejamin Button" - dragut!
Am mai vazut recent "P.S. I love you " si am bocit de numa'
"Elizabethtown" - dragutel
Anul trecut am vazut "The Bucket List" - mi-a placut mult!

Cora, super margelutele toho! Ca si celelalte dealtfel!

Mada, sanatate Mirunicii! Auzi, da pentru tuse nu-i poti baga si niste aerosoli?
Aaaa, si cercelusii tai fimo mi-au placut!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata!

Gabitaco- imi pare si mie rau pentru esuarea proiectului. Da' stii cum e, speranta moare intotdeauna ultima.

Corapino- deci s ainteleg..tu produsic margelele? Adica nu le iei gata motrosite si doar le insiri in diferse forme etc? C anu mai pricep nimik...

Azi de dimineata, Sarah, vazandu-ma ca incap intr-o pereche de pantaloni cumparata in septembrie si pe care nu am pus-o niciodata ca m-am ingrasat de atunci: "mami, ai slabit mult!" dupa care sta nitel si se gandeste:"da' nu-mi plac pantalonii. Da-i jos si ia-ti altii! Sunt urati!"Nu va zic ca mi-a luat 5 minute s ama cert cu ea cu ce s ama imbrac EU.Pana la urma ne-am cam si certat si s-a dus suparata la ea in camera, ca vezi Doamne, nu o asculta mami.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mai fetelor, sa nu credeti ca eu nu vorbesc cu copill ori ca nu ma straduiesc sa-i dau incredere in el sau ca nu-l corectez cand greseste( asta in masura in care sa nu-l enervez cu insistenta mea si sa nu-i dau impresia ca nimic din ce zice nu-i bine). Filmuletzul ala era cred, al 10-lea, dupa ce in precedentele spusese exact acelasi lucru iar eu ii tinusem isonul punandu-i tot felul de intrebari despre copilul pe care-l invocase. Credeam ca in cele din urma voi reusi sa schimb subiectul.Sa vorbim si despre altceva, dar e si incapatanat. Iar cu lupul, avand in vedere ca asta e un fel de injuratura la el, in ultima vreme incerc sa-l ignor cand ma trimite pe paduri in speranta ca va inceta.Se stie clar ca lupul sta in padure,se ascunde dupa copaci, cand i-e frig face focul, mai mananca si iezisori...etc.Gabi si pentru mine e foarte important sa-si insuseasca vocabularul literar, sa nu-l aud ca zice "merem" sau "curu" sau "gonga" sau alte dracovenii asemenea. Tocmai de aceea si bona am ales-o (la vremea respectiva) pe acest criteriu.Citim povesti, vorbim despre cate-n luna si-n stele in fiecare zi...nu se poate sa nu reusim.

In fine...o rezolv eu.
Cu ochii e bine, a trecut efectul parfumului.

Mergi la inceput

Noki pentru slabit!
Am slabit si eu 1 kil de cand m-am apucat de nemancat seara si mancat mai putin ziua, mai am 3 si ajung la destinatie.
Un mare obstacol sunt Pastile...

Camelia spor la treaba cand va veni momentul!

De mult n-am mai inscris o graviduta pe lista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Io cu margelele nu le am deloc, imi place sa le vad la diverse purtatatore. dar, pentru modalitatea de fotgrafiere - prezentare, nota 100, Corapino!(fiecare cu ce-l doare). (iti trimit pm cu o sugestie)
sunt singura pe baricade cu raceala, ceilalti s-au cam recuperat,io mai flirtez cu ea.
filme, carti - ce-s alea?

Mergi la inceput

Am vazut in contul comun poze tare frumoase de la negaracristina "Din zapada fata scoate gingasi ghiocei..."
Ce a mai facut sotul tau, si-a gasit servici?

Ioana exact la fel si eu cu margelele.
Break up cu gripa, esti femeie serioasa, ce naiba...

Mergi la inceput