Colectia de toamna - iarna 2005 (232)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata. La mine e buna, ca-s vesela.

BULGARIA, DUNI - in primul rand, erau in fiecare zi 2 supe diferite. Gabita, si bufnita e fana ciorbisme, deci aveam ce sa-i dau. Complexul e format din cateva hoteluri, 2 chiar la mare, unul in mijloc, langa HV si altul, pe deal, mai sus. la ala nu am fost, ca era "departe" si in dircetia opusa marii. Ai acces la toate facilitatile tuturor hotelurilor, mai putin cele de masa, unde chipurile, la hotelul de 5 stele nu ai voie sa papi - sunt bratari de culori diferite - dar noi serile mergeam in acel hotel sus, la ultimul etaj, la Sky Bar si treceam pe langa barurile lui si restaurant si d emai multe ori ne-au intrebat chelnerii daca ne aduc ceva d ebaut, deci nu cred ca se respecta chestia. Restaurantul principal e langa H. Belville, unde as vrea s-io cazez pe mama cu Sarah la vara si mai e unul mai aproape de plaja, la H. Marina. Complexul mare de piscine e tot acolo, langa cele 2 hoteluri de langa mare. Eu, cu experienta de anul trecut, pentru mama si Sarah as alege H. Belleville, ca e nitel-nitel mai aproape de mare. Daca am mai merge tot noi ca amilion, m-as duce tot la HV, ca nu ma deranjeaza sa urc nitel pe deal, ca deh..sportul e sanatate curata.

Gabitaco, varietatea de mancaruri la pranz si cina e imensa. Au n feluri d esalate, mancare calda, grataruri facute in fata ta. Sa vrei si nu poate ramen copilul nemancat. Si la o adica..faci cu a facut bufnita...papa inghetata all day long.

Anda77- sanatate lui Nic, sava reparati pana la urma. Ai incercat si cu Oscillococcinum? De ce nu te uiti la filme seara, dupa ce culci copchilu'? EU asa fac. E drept ca de 2 seri adorm dupa jumatate de pahar de vin rosu, da' asta e alta chetsiune.

Lavi- ce ma bucur ca ti s-a reparat Silvia cea mare care papa tot si de-aia e mare.

Meems- iuppi, hai ca ai scapat si tu!

Feli- am plantat patrunjelul..amu asteptam. A...si desigur, facem n drumuri pe zi, ca "mami, a iesit plantuta????"

Madau- cum ne putem organiza sa-mi primesc si io minunatul colier?

--

V-am zis ca aseara am tinut ghemotocul Mimi-esc in brate? Iuuuuui, ce mumos a fost.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki oi-oi ce le mai papa Silvia. Sa nu-ti descriu...
Ieri cand o iau pe la 3.30 de la scoala vad ca ii pusesem o banana si era mancata pe jumatate. Sandwich n-a vrut. O intreb: ai mancat ceva? De dimineata mai nimic, la scoala juma' de banana, macar la pranz ai mancat?
Silvia, mandra: "am mancat aproape tot felul 2!"
Eu zic: "Cum de? Ti-a placut mancarea?"
Silvia mormaind: "M-a obligat doamna..."

Mergi la inceput

Lavi, Las' ca o s-o pun pe bufnita sa-i explice ea live Silviucului cum sta treaba cu mancatul si crescututl, ca la teorie e si a mea foarte buna. Da' slava cerului, nu ma pot plange these days..ca papa chiar bine. Doamne-ajuta sa o tina. E drept ca mananca 5 feluri de mancare in total, comcbinate pe zile diferite, da' bine ca le papa si pe alea.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Noki balamuc cu gagicile astea!

Oricum eu nu fac un stres din nemancatul Silviei; mama a facut din nemancatul meu un MARE stres si n-a rezolvat nimic; Silvia arata f bine in comparatie cu mine la aceeasi varsta. Pun pe masa (gatesc) ce banuiesc ca i-ar placea si asta e.
Pb e ca la Sarah, ca ii plac foarte putine feluri si atunci, inevitabil, se plictiseste si de alea

Iar in concediu eu ma duc sa ma odihnesc, sa vad locuri noi si frumoase, sa ne simtim bine toti 4 impreuna, nu sa ma stresez de mofturile la masa ale copilui. Comandam in general 3 portii dintre care 1 sigur pe gustul Silviei si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hello hello. Scot capul din birou ca ghiocelul din zapada sa vaz ce se mai executa la colectie.
Sanatate bolnaviorilor, si noi ca si Nic suntem cam muciosi de aprox 1 luna, deocamdata suntem pe apa de mare si anti alergic seara, ca m-am obisnuit ca la inceputul fiecarei primaveri din cele 3 petrecute cu copilul sa beneficiem de un fel de rinita alergica, asa ca inca stau calma.
Eu supravietuiesc destul de mizerabil, dar tot e bine ca misc, timp ioc de casa, ce imi mai ramane din timpul liber il stau cu fi-miu care a inceput sa nu prea mai suporte programul meu.
Acestea fiind spuse ma retarg la mine in hruba sa incep inc ao zi minunata.
Mihaela

Mergi la inceput

Mitza

Cu slabitul, Noki cred ca-s condamnata ca si tine, sa oscilez intre perioade de porceala si cure de slabire.
Ma laudam pe aici ca sa ma ajut cu automotivarea. Ca daca spui in gura mare ca esti la cura ti-e rusine sa te lasi.
Mai greu sa te motivezi sa bei un pahar de apa cand ti-e foame seara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata! Azi e ultima zi de libertate, de maine iar la scarbici Si voiam sa vizitez o prietena care are bebeu mic, dar pe ploaia asta nu ma duc pana in partea cealalta a Bucurestiului.

Noki cum ai pus patrunjelul? L-ai ingropat mai adanc, la minim 3 cm? Ca am vazut ca asa ii merge mai bine, chiar daca rasare greu. Al meu arata cam asa:
http://picasaweb.google.ro/tombingo15/Gradinarit#
mai sunt si poze cu leusteanul si niste tentative de panselute

Voi va stresati ca nu mananca copiii, eu ca e prea grasuna - 17 kg e limita maxima ptr varsta ei, se vede ca nu a mai alergat prin parc. Apropo, cand vine caldura?

Revolutionary Road mi-a placut si mie enorm, e filmul celor care simt ca ceeea ce traiesc nu e viata lor, ca ar trebui sa faca altceva... Ma rog, cam deprimanta povestea, dar plina de talc.

Lavi din ce spui, la tine nu era cazul de slabit ci tonifierea musculaturii Asta e problema oricarei femei, cand se ingrasa, totul se dupune pe coapse+fund+burta, de aceea sunt necesare exercitiile. Eu am facut abdomene pe 3 ianuarie, apoi nimic! Voiam sa fac zilnic, dar nu mi-a iesit

catutza si eu cred ca doliul nu are nimic de-a face cu imbracatul, se tine in suflet. Un doliu mic in piept timp de 6 saptamani e de ajuns (parerea mea).

gabitaco si noi in Turcia am dus dorul ciorbelor. Ne dadeau o supa crema de ceva (linte sau rosiii), in care trebuia sa punem legume crude. Bleah!Dar dn experienta mea, copiii in vacanta nu mananca mai nimic, si culmea, traiesc foarte bine si asa

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Lavi, la mine functioneaza f bine sistemul autoconstrangerii si juramintelor cu valoare ridicata. De exeplu, acum, nu mananc decat fructe dupa ora 17. Si juramantul e ceva de genul "decat imi incalc cura sa nu mai plec in concediul la mare". Evident conditia de baza e sa crezi cu putere in chestia aia. La mine fucntioneaza si crede-,a poti sa-mi bagi mancare in gura dupa ora 17, alta decat fructe si nu o mestec.
In schimb, vorba ta, Doamne fereste sa nu fiu sub juramant...ca porceala scrie pe mine. NU ziua, fir-ar sa fie de treaba, ci seara ma apuca ciugulitul. Si cel mai naspa, ma apuca seara la film rontaiala - samantiada de-aia complexa: seminte de floare, de dovleac, fistic, eventual si caju. Si nu ma las pana ce nu dovedesc o bol de-ala mare.

Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Feli, maaare plantatie, ce sa zic. Eu le-am plantat cam la un deget mic adancime.Cred ca astet pana la anu' sa para pe firmament.Da' tortu' buburuz cine l-a executat? Ca-mi vine s amusc din ecran.

Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Tortul a fost comandat la Ana Pan, de ziua Ilincai. Da, a fost tare bun, dar si scump.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput