Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 16
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dobreclaudia dragi mamici cu experienta ma puteti ajuta va rog pentru 2 probleme, am o fetita de 2 luni si: 1. are reflux, vomita des si sughita, nu mai stiu cum sa o mai tin, unii zic la orizontala, altii plan inclinat, altii vertical sa scoata aerul... 2. are sub sprancene pielea uscata si se descuameaza...s-ar putea sa aiba o dermatita de la uleiul de masaj de la Sanosan... doctora ne-a dat Acvanatal dar pe prospect scrie ca nu se da la copii sub 4 luni si nu se da la ochi...ce ma sfatuiti? astpe raspunsuri pe mesaj privat, din cauza timpului... multumesc anticipat claudia clau |
daca iti activezi pm-u..ar fi ceva.
deci, ca sa te calmez, toti cupiii au retur la papica. Dupa alaptat, pune-o pe umaru tau, si 30min. Incet, dispare spre 1 an. Atat timp cat nu vomita in jet, sa fie jos mult lichid, stai calma.
2. si fifi a avut cojite. Zici ca la sprancene spre ochi? dai acolo cu lapte de masaj Sanosan? daca nu dai acolo cu el, nu e de la el. Poti sa inlocuieshti cu ceva mai 'inofensiv', mai neinvaziv: ulei de masline, iei o sticla mica mica, extravirgin, bagi la bain marine si ii dai o fierbere de 10min si gata. Eftin, si mai sigur. Dar si fifi a mea a avut cojite mari pe miini, picioare, corp, fatsa, dupa nashtere vreo 2-3 luni.
Si apa usuca, apa de la robinet e dura , poti sa raresti baitsa la 2 zile, sau 3, si dupa kk/pipi sa o stergi la fundulet cu vata cu apa/ceai . Sau, in baie, fa o apa de tarate - iei tarate de la plafar, le bagi intr-o soseta mare, legi soseta la gura, bagi intr-o oala cu apa fierbinte, pe foc, lasi cateva minute, pana iese asha ceva din soseta, si fol. apa aia mai racita la baie la fifi.
Si sanatate, si rabdare...cupiii cresc asha minunati!!
edit: David, pui de MissP a cashtigat concursu!!!!!!!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Doloress spune:
Claudia nu ai PM activat.
Al meu cupil a vomat mult si bine pana pe la 6 luni asa. Trebuia sa-l tin in sus si pana la o ora. Nu puteam nici sa-l schimb ca imi voma in jet jumatate din ce mancase. Este o supapa la stomacel care nu s-a maturizat cum trebuie, nu s-a inchis si pana nu se maturizeaza singura nu ai ce face. Poti sa incerci sa-i dai papica in reprize, sa o faci sa scoata aerul la jumatea mesei. Neaparat sa eructeze dupa masa, cum zicea si Cleo o pui pe umar si o bati usurel, eu il puneam si in fundulet si il sustineam de falcute, si il bateam incet pe spate, asta m-au invatat la spital. Deci multa rabdare, eu asa m-am chinuit cu el, tinut in sus la verticala si cate o ora dupa masa. Dupa ora aceea ma duceam si eu sa ma mulg cate jumate de ora si apoi mai stateam putin si o luam de la capat.
Hehe, au trecut toate!
EDIT : Doctorul mi-a recomandat si sa-l tin sa doarma pe un plan inclinat. I-am pus o perna sub salteluta. In plus, am incercat si un lapte praf special pentru bebei care regurgiteaza (nu stiu daca in Romania este) dar nu a avut nici un rezultat.
Iulia ce frumoasa e Mufita! Are niste ochi migdalati ca te termina.
BLUE ANGEL spune:
Gabitza LA MULTI ANI !!!!Sa fiti sanantosi ..sunteti o familie foarte frumoasa !!!
gabitzam spune:
Multumesc, Simona. M-am uitat pe pozele tale de pe Picasa, si voi sunteti niste frumosi toti 4 ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Andrada79 spune:
Blue Angel ce copii frumosi ai!!!! Imi place mult ce nume le-ai pus! Sunt doi frumosi! Apropo si noi am avut caciulita asa http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu/Serbare#5280504005732092866
uite aici http://good-times.webshots.com/photo/2871739530104143825rBYxsO
Noi am primit-o daracum a ramas mica simi-as fi dorit sa ii cumpar inca una ca imi place mult. Tu de unde ai luat-o?
piccola spune:
salut fetelor....ma primiti si pe mine aici la voi????
am o fetita sarah...nascuta pe 21 iunie 2008...e papacioasa foc...acum mergem tinuta de manuta,avem 8 dintisori si vorbim ca o moara stricata toata ziua...mama,tata,gata,baba,tzitzi...si cate alltele...
belleane spune:
salutare,
Intru repejor
1. sa urez bebelacilor nascuti pe 18,19,20,21,22 La multi ani!
2. sa urez multi ani inainte si fericiti Gabitei si lui Socrate.
3. mor de curiozitate de ce o sa ne anunte Miss in curand
4. ma bucur ca si-a revenit Robertel
5. Sa-i spun lui MsBB ca puiul ei nu are nimic si sa se linisteasca. ( e tare alintata cred si o iubeste mult pe mami)
daca mai reusesc detaliez
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
BLUE ANGEL spune:
Andrada , ce scump e si ursuletul tau !!!
Noua ne-a luat-o tati de la H&M cand a fost plecat in Austria ...a fost la set cu manusi si ciupicei ..amnadoua cu gherutze ..dementiale !!!
belleane spune:
Miss am vazut copilasul intelectual dar si pe cel posedat.
Ma faci tare curioasa. Mai erati pe locul 1 cum sa nu castigati?
Eu fac baita fetei in fiecare seara atat pentru placerea ei cat si pentru a pastra ritualul de seara. Ii place la nbunie la baita mai ales cand reuseste sa bea putin din gelul de curatare de la Avene.
Eu cred ca copilasul geaman este tare incapatanat. Mai incapatanat decat altii sigur decat leii.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
iulia83 spune:
Blue_angel, moaaama cat de frumoasa esti. vb serios. nu stiu cum de nu te vazusem eu pana acu, doar puiutii tai scumpi. pfoaaai, lalele albe, moartea mea, sunt fan lalele..singurele flori are-mi plac dealtfel. bai dar arati super bine 
a castigat miss? oaaaaaa..FELICITARI!!! 

da' ce se castiga??

edit: bai da parca am participat si eu la concursul asta 
edit 2: sau nu 
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume