Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Ia uitati aici ce faceam eu cu 5 ani in urma si cu 20 kg mai putin
In cinstea acestei zile, va invit sa serviti sampanie, cafea sau www.oron.ro/images/2008.04.30/cafea_20ceai1_720_2008043095900_991.jpg" target="_blank">ceai, dupa preferinte

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

La multi ani Gabitzam sa fiti sanatosi , sa aveti o viata plina de noroc si numai bucurii.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

mai aveam mult de scris, dupa cateva ore de citit dar s-a trezit si n-am reusit sa o mai ador pe motiv de pisica miorlaita.

Cred ca in curand se intarca. Nu mai suge decat noaptea. Si nu la cererea ei ci la cheremul meu.
Ziua nu mai vrea, doar se joaca cu sanul si sta lipita de mine cand adoarme dar nu mai vrea sa pape. Si eu voiam sa-i dau pana la un an macar sa nu fac diferenta intre fete.

Am observat ca gemanasul meu e pus numai pe joaca si e tare incapatanata spre deosebire de cea mare care era mult mai intelegatoare si parca mai usor de pacalit la varsta asta. Cred ca o sa am probleme de modelare mult mai mari cu cea mica decat cu cea mare care e intelegatoare si usor de convins.

Sis si Laurita: va admir si tare mi-as dori sa fiu si eu cu sora mea asa apropiata sau macar sa aiba si ea un copil. De cand am eu copii parca tare ne-am indepartat sufleteste.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

helau..avem vreun puseu in perioada asta? nu de alta, dar fi/miu a mancat azi noapte 750 ml formula
va citesc dar ma simt prea obosita sa scriu ceva...is varza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Gbitza, la multi ani fericiti alaturi de sotul tau si copilasii vostri...
sanatate puiutilor bolnavi
La multi ani bebelusi de 20
Doloress, in cazul in care vine cineva in vizita unde e cel mai bine sa-si faca asigurarea medicala? zic ca in caz de nevoie, e primit la spital, tre sa plateasca???cum se face exact?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna,

Ne-am intors si noi de la Kidex. Sincer, am fost dezamagita, ma asteptam la mai multe si la mai buna preturi.
Am luat totusi ce ma interesa pentru a sta in casa: 3 pantaloni trening, 5 maieuri, 2 body maneca lunga, 2 body maneca scurta, 3 pijamale. Am luat pentru 18-24 luni, ca mi s-au parut mici. Acasa am vazut ca cele de 18 luni sunt bune, insa cele de 24 sunt cam mari. O sa vedem ce facem...ne imbracam mai largut.
Am vrut sa iau dulciouri de la parter, insa au inchis exact cand m-am indreptat catre ei. Nu aveau casa de marcat si li s-a mai interzis sa vanda.

Va pup

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumess Belleane, Nicole, StefanY!
Ma simt asa de bine ca ma felicitati toate, tare imi place aici cu voi, va simt foarte apropiate!

Am remarcat si eu cat este de frumoasa Blue Angel

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Stefany ca iei din Romania sau de aici, acoperirea e cam la fel. In Romania insa sunt mult mai ieftine.
Uite www.asigura.ro/medicale/calcul.shtml" target="_blank">aici ai un calculator online pentru firmele din Romania.
Din Canada daca iei e destul de scump. Pai am calculat noi pentru socrela care vine la noi, o costa cam 600 de dolari o asigurare ce acopera cheltuieli de pana la 100.000 de dolari. In Romania ar fi costat-o vreo 100 de dolari acelasi lucru. Numai ca ea sta in Germania, asa ca a luat din Germania, care tot asa e de scumpa, ca in Canada.
E greu cu asigurarile pentru ca nu acopera decat accidente. Daca se dovedeste ca e conditie pre-existenta nu mai acopera nimic. IN plus, sumele pentru care esti asigurat sunt destul de mici. Mama a avut o asigurare pentru care a platit 30 de euro, pe doua luni, o acoperea pentru 10.000 de euro. Astia 10.000 euro o ajungeau pentru 5 zile de spitalizare. Ca asa costa aici pentru non-rezidenti, 3000 de dolari o zi de spital. Deci te rogi la Dumnezeu sa nu se intample nimic. Ca altfel ajungi ca fata aia saraca, al carui tata a intrat in coma si a stat luni de zile in spital. Are datorii imense acuma, mii de dolari. Pe care ea le va plati, pana la sfarsitul vietii. E ca o ipoteca. De aceea mi-e foarte frica sa-l aduc pe taica-meu aici, el face tensiune 20 constant si refuza sa ia medicamente. Ori eu nu prea pot sa-mi permit sa-l vad imbolnavit pe aici. Chiar cu asigurare, banii zboara imediat.
Deci eu ii sfatuiesc pe ai tai sa ia din Romania.

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ce frumoasa e Mufita! (ce daca e pe oala?)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

o sa caut si eu crema trixera ca vad ca voi folositi cu succes pt dermatite.

eu folosesc urmatoarele:

www.epiprensa.com/empresa/infancia/15919-4.jpg" target="_blank">1) Lutsine Xeramance PLUS .dati clic.
Sofiei nu i-a mai aparut dupa 1 an.

www.farmacia-morlan.com/index.php?main_page=popup_image&pID=1876&zenid=9be707111d922a72eacea7bd37da8dd0" target="_blank">2) crema faciala Mustela Stela protect

www.farmacia-morlan.com/images/micarpeta/3355544_Must_StelatpCrLav.jpg" target="_blank">3)gel de dus Mustela Stelatopia
numai cu gelul asta ii spal.

Va pun si Poze de Martie

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

mai ma faceti sa ma rusinez
oricum va multumesc , sunteti voi niste dragute ..si poate sunt nitzel fotogenica dar in realitate nu sunt chiar asa ...
dar am copii frumosi ..ca de altfel toti bebelucii de pe aici ,,
mai chiar a castigat Felicia ????
pai atunci ..asteptam sampania si piscoturile

Mergi la inceput