Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

A papat si Robert prima lui ciorbita (de cartofi) de la noi (am dat deoparte fara sare) si i-a placut, dar daca ati sti cum a mancat... cei sensibili sa nu citeasca - baga mana in castron si dadea sa-mi bage si mie in gura sau in ochi, anyway la sfarsit ne-am spalat amandoi pe fatza, nu doar el.

Anuta pe pagina kidex, faci cont, te loghezi apoi cu id+parola apoi dai "invitatie online" si printezi. Vezi sa fie color, ca am vazut discutii pe forumul lor, ca trebuie sa fie albastre, dom'le. Bafta!

MsBB stiu o fata care a alaptat 3 luni numai cu o milka...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

mai nu ma intelegeti gresit, nu o fortez cu olica. o pun dimineata. daca vedeam ca nu vrea, plange, ii e frica, n-o mai puneam. insa ea se aseaza singurica atunci cand opun deasupra olicii si face mai bine zic eu, ca sta, se joaca linistita pana termina apoi intinde bratele s-o iau in semn ca e gata. si stau jos langa ea in fund, n-o las sa se sperie...eu una nu cred ca o traumatizez. noi de la 10 luni faceam la olica, asa mi-a zis mama, mai ales sor-mea, care a fo mai precoce, la 9 luni mergea nesustinuta si la 1 an si cateva luni canta maracheshu'. eu am fost foarte lenesa, am mers la 1 an si 6 luni singurica iar de mancat, tin minte ca-mi dadea mama sa mananc cu lingura pana in clasa 1 ca nu puneam mana sa bag in gura singura.

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Socrate, la multi ani si sanatate multa si voua, la aniversarea casatoriei. Si la noi tot cununia civila a fost in 20 martie, nunta am facut-o in acelasi an, dar in vara.
www.centrofarm.ro/ccA000466/detalii_produs/Avene---Trixera-Crema-Emolienta-X-200-Ml.html" target="_blank">Uite crema Trixera de la Avene. Eu am vazut-o in toate farmaciile mari, gen Sensiblu, Helpnet,Dona, etc.

Multumesc de urari Socrate, Iulia, Anuta-Maria, Simonacip, Doloress.

Cleo, mami, dar ai spate tare, daca si acum o mai duci in marsupiu.

Anutza, vezi ca ti-a dat Cleo direct adresa paginii cu invitatia. Am printat eu chiar azi dimineata mai multe bucati.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Doamne , ce ritm aveti !!!!
clar eu nu pot tine pasul cu voi ..
sa va zic ..am fost la neurolog ..l-a testat pe toate partile ..a ras omuletul meu si a binedispus-o pe dok ... deci neurologic e ok !!!
dar e putin in urma cu functiile motorii ..respectiv picioarele ..asa ca ne trebuie putina gimnastica si ne-a recomandat kinetoterapie ..
stti cumva pe cineva in domeniu , un kinetoterapeut care sa stie sa lucreze cu copii mici si mai ales ..sa vina acasa ????

revin sa ma duc sa-l culc
pupam trupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Socrate multi ani fericiti si voua!

Iulia daca nu o obligi e OK. O sa fie mai mult de fun. Eu stiu ca am fost obligata si de aceea n-a functionat deloc. Si acum am oroare de tot ce e obligatoriu. Bine, nu toti copii sunt la fel. Si sora-mea a fost tare precoce, vorbea de la 8 luni, a mers tare repede, la olita imediat de pe la 10 luni s-a invatat. Si n-a fost deloc traumatizata.

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

si ca sa vedeti ca nu mint...http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/9%20luni/?action=view¤t=DSC05439.jpg

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Blue Angel, dar ce ti-a zis de picioruse? Ce nu face de a zis ca e intarziat?

Ce simpatica este Mufitza

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Gabitza ,el nu se rostogoleste (a facut asta cred 2 ori ), nu se sprijina in pcioare ...iar la varsta asta ar trebui sa fie mai mobil ... sa aiba mai multe refexe ...el sta in fundulet foarte bine ..dar in rest nu se misca in niciun fel ...
este mai lenes ..dar nu-l pot lasa asa ....
am gasit pe cineva care va veni maine ...si va face cu el cateva exercitii pe care le voi coninua eu zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Gabiztule e minunata! mama ce mult imi place... din pacate am facut deja 5 ani de casnicie!
Lorich hai, mai ca vin!!de ce sa salivez aiurea??
Simonix deci i-a trecut cu antibiotic, pana la urma!! ce ma bucur, cred ca tot forumu rasufa usurat!

I-am facut lui Mircea reteta aia cu spanac pusa de Gabitza, aia de pe bucataras...mai fetelor, a iesit o bunatate. Lui nu i-am dat inca, pentru ca doarme, dar am gustat eu si e dementiala. cred ca iau spanac si fac si pentru noi la fel...
AH! Si am luat din cora orez bio...tot bob cu bob, dar cica e bio

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Laurita, te rog, vreau si eu reteta. Saru'mana.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

dragi mamici cu experienta

ma puteti ajuta va rog pentru 2 probleme, am o fetita de 2 luni si:
1. are reflux, vomita des si sughita, nu mai stiu cum sa o mai tin, unii zic la orizontala, altii plan inclinat, altii vertical sa scoata aerul...

2. are sub sprancene pielea uscata si se descuameaza...s-ar putea sa aiba o dermatita de la uleiul de masaj de la Sanosan...
doctora ne-a dat Acvanatal dar pe prospect scrie ca nu se da la copii sub 4 luni si nu se da la ochi...ce ma sfatuiti?

astpe raspunsuri pe mesaj privat, din cauza timpului...
multumesc anticipat
claudia

clau

Mergi la inceput