Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Tot vroiam sa zic de David de Miss Parker. Pai ii aratam sotului meu filmuletul si ne minunam. Doua minute jumatate fara ca cartea sa fie molfaita, rupta si bucatelele mancate?? Vise tata, dar uite exista.
Al meu facea praf el e :Destroyer. Tot ce atinge mananca, rupe, sparge, arunca. In curand imi va studia urechea ..in mana ca voi ramane fara.

mami de Edvin Sebastian

Si micuta ninja tot asa, tot distruge... cred ca eu am luat acelasi model de copil ca tine, numa ca a mea e fetita... ufff si ar fi trebuit sa fie mai cuminte.

La multi ani si voua! Sa fiti sanatosi toti 3 si sa castigati la loto ca sa va urez si voua la 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

LMA tuturor bebelusilor nascuti azi. Ce ma bucur ca Robertel e mai bine. Doamne ajuta.

Micaela asa zic si eu ca am luat cam acelasi model. Ce nu inteleg eu unde a gasit Doloress acelasi model? Se dau si in Canada?

Apropo de tzatze daca tot s-a deschis discutia...mie imi era jena dar ma tot gandesc si la ce zicea Doloress de barbat'su si preferintele lui pt femei cu tzatze lasate, pai sper ca si barbatul meu sa aiba ac. gusturi. Ca daca nu...
Deci pe mine natura m-a dotat, nu pot reprosa nimic, genetica a ajutat. Insa, gravitatia si-a spus mereu cuvantul. Acuma insa...e vai si amar. Nu incap in sutienele vechi pt ca sunt cu 10 kg peste, bine, 8 kg peste greutatea cu care le-am cumparat, deci se pune si asta. Ce sa mai sunt lasate ca la statuile africane. Nu stiu daca isi mai recapata din elasticitate...la operatie nu ma bag doar din motive estetice ca mi se pare prea riscant, copilul meu are nevoie de mama.
Sa castigam la loto ca rezolv eu vacanta de vara: inchiriez o statiune si o armata de bone si mergem toti cu copii, barbati, catei purcei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

LMA tuturor bebelusilor nascuti azi. Ce ma bucur ca Robertel e mai bine. Doamne ajuta.

Micaela asa zic si eu ca am luat cam acelasi model. Ce nu inteleg eu unde a gasit Doloress acelasi model? Se dau si in Canada?

Apropo de tzatze daca tot s-a deschis discutia...mie imi era jena dar ma tot gandesc si la ce zicea Doloress de barbat'su si preferintele lui pt femei cu tzatze lasate, pai sper ca si barbatul meu sa aiba ac. gusturi. Ca daca nu...
Deci pe mine natura m-a dotat, nu pot reprosa nimic, genetica a ajutat. Insa, gravitatia si-a spus mereu cuvantul. Acuma insa...e vai si amar. Nu incap in sutienele vechi pt ca sunt cu 10 kg peste, bine, 8 kg peste greutatea cu care le-am cumparat, deci se pune si asta. Ce sa mai sunt lasate ca la statuile africane. Nu stiu daca isi mai recapata din elasticitate...la operatie nu ma bag doar din motive estetice ca mi se pare prea riscant, copilul meu are nevoie de mama.
Sa castigam la loto ca rezolv eu vacanta de vara: inchiriez o statiune si o armata de bone si mergem toti cu copii, barbati, catei purcei.

mami de Edvin Sebastian

chiar asa Doloress? ai gasit modelul asta si-n Ca?
Ce vacanta ar fi

Fug sa o alimentez si iesim in parc

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

gabitzam, Miss Parker ajutati-ma si pe mine cu Trixera asta. Cum arata?
E special pt bb sau e comuna? Ca nu am gasit inca si ala de la farmacie nu stia. O sa ma duc la o farmacie mai mare dar macar sa iau ce tb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Socrate si eu va trebui sa inchiriez o statiune...cred ca d-aia a jucat la loto barbate-miu sapt trecuta LMa pentru cei 4 ani!!!Multi inainte cu folos
Gabitam, ce frumosi erati si sunteti inca. Imi place si bratarica...sa o stapinesti sanatoasa la fel si baietii tai scumpi!
Simonix, ce bine ca Robertzelul e bine acum!!
Iulia, asa e, de aia nici nu m-as intoarce la serviciu, daca s-ar putea as mai sta...Nu de ore ca oricum eu nu stateam niciodata peste program, dar sporul de 75% vad ca se tot discuta...Si la responsabilitatea pe care o avem acolo eu nu m-as intoarce pe un salariu de nimic. Sper totusi sa nu-l scoata celor care lucreaza direct cu fondurile europene.
Sis, ia sa-mi gatesti si mie bre ca eu m-am cam saturat!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip
Sis, ia sa-mi gatesti si mie bre ca eu m-am cam saturat!

Da, iubire! muta-te pe aici!!!!!promit sa ies si in parc cu tine!

Gabitzule si eu ziceam de bb care se scoala direct in fund...inca e valabil, bine ca nu doarme fara mine, in felul asta nu a cazut din pat niciodata!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ms BB imi pare bine ca te-ai mai linistit. Eu nu ma stressez niciodata cand plange al meu copil prin targ sau la doctor, ca am vazut altii ca fac si mai urat ca el si aici e o atitudine de acceptare, nimeni nu te baga in seama, e normal ca un copil sa planga. Numai in Romania am vazut atitudinea aia de doi lei a babelor si tzatzelor, niste priviri din alea ucigatoare, acuzatoare, cand iti plange copilul in brate ca si cum tu ai fi de vina. Dar asta e modul lui de a comunica, daca ar sti sa vorbeasca ne-ar spune. Si eu cand vreau sa comunic ceva si nu reusesc ma apuc de plans, dar apoi un bebe mic.

Iulia de ce atata graba cu olita? Cum zicea si Lorich eu nu ma grabesc deloc. Gandeste-te ca e numai noroc daca face, controlul sfincterelor intervine mult mai tarziu, in jurul varstei de 2 ani. Nu toti copii sunt la fel, dar ai grija ca unii sunt traumatizati de chestia asta. EU de exemplu am fost copil traumatizat, am facut mai apoi pipi in pat pana la 7 ani. Si faceam chiar si la scoala, radeau copii de mine, am suferit enorm pe tema asta. Si toate astea din cauza ca ritmul meu de dezvoltare a fost mai lent (vad ca Patrick ma mosteneste) si nu a fost respectat. Bineinteles, am fost pusa la olita de la 10 luni ca asa erau vremurile.

Mi_bebelina sa stii ca poti avea surprize, in parc sa manance Stiu multi copii care mananca mai bine in afara casei decat inauntru. Asta pentru ca afara ii fura peisajul, se uita la una, la alta si deschid gura din inertie.

Gabitam La multi ani fericiti! sa-ti traiasca familia frumoasa!

Simonix ne bucuram mult ca Robertel e mai bine! Ti-am zis, nepotica mea o luna a facut febra mare, eram cu totii disperati. Au ajuns sa o testese si pentru SIDA. Si nu stim nici acum ce fel de virus a fost.

La multi ani sarbatoritilor zilei! Pupici tuturor, sa creasca mari si sanatosi!

Socrate si al meu s-a mai potolit la urlete. Am observat ca daca sunt calma si ii vorbesc si ii explic, sau ii cant tace. Se uita asa mirat la mine si asculta. Si gata, a trecut criza. De lasat singurel tot nu prea pot sa-l las, este un copil tare sociabil, are nevoie de oameni ca de aer. Sa-l vezi seara in pat, ne punem toti trei si ne harjonim, e cel mai fericit. Rade de unul singur, chiuie, se baga cu capul in noi, nu-i mai trebuie nimic. Si in premergator cand il pun vine dupa mine si ma trage de haine, nu prea il intereseaza sa exploreze alte colturi.

Socrate, Micaela MsBB se dau si in Canada modelul asta, si inca cum! Ati vazut ca si Desiree zicea ca la fel face si Victoria. Oricum majoritatea copiilor cred ca rup cartile, nu pot sa zic decat ca special e David al lui Miss, adica e mult mai cuminte ca ai nostri.

Fetelor vreau sa zic ca ieri au sosit produsele Mustela-Stelatopia. Am comandat din State ca aici in Canada nu am gasit. Si de unde avea copilul meu pielea rosie ca racul si aspra ca smirghelul (s-a accenutat foarte tare dermatita lui in ultimele zile) azi dimineata toate bubitele sunt pe trecute Numai dupa o singura folosire, nici nu-mi venea sa cred. Copilul meu are iar pielicica lui fina. Numai roseata nu i-a disparut de tot, e si normal.

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Socrate uite aici trixera http://images.dermstore.com/catalog/500107/300x300/6795.jpg Eu am luat de la farmacia din mall, cred ca centrofarm e.

Doloress, a mea strica TOT, e un fel de baietoi asa si cand ma gandesc ca nu a facut nici 9 luni, ma apuca groaza, nu pot decat sa sper ca o sa fie un copil mare cuminte.
Si Dariei ii place sa stam toti 3 sa ne jucam, sare de la unu la altu, nici ea nu mai stie la care vrea.

Cleo, cuburi moi Clemmy am luat de la standu Varuna, e imposibil sa-l ratezi. La noi din toate jucariile pe care i le-am luat ieri astea vad ca au cel mai mare succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani!

ROBERT, ANDRA, ROXANA, DELIA, BEATRICE,DANIEL!

lA MULTI ANI FERICITI!!!!! PENTRU GABITZAM SI SOCRATE!

Socrate legat de laptele HA noi asa am inceput. I-am dat Humana HA si am observat ca il bea ffff greu dupa care am zis sa schimbam cu Milumil HA si tot greu accepta. Eu ii dadeam seara cand era micut in rest san.Pe urma am descoperit cat de amar era la gust comparativ cu laptele de san si am trecut pe milumil normal care e altceva la gust decat HA-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06
[

Cleo, cuburi moi Clemmy am luat de la standu Varuna, e imposibil sa-l ratezi. La noi din toate jucariile pe care i le-am luat ieri astea vad ca au cel mai mare succes.

sarutmana. Ma infing acolo.
sa ma mai uit si dupa alt marsupium asta este depasit. gata.

socrate, deci si tie casa de piatra, cat mai mare, un drum frumos impreuna, cu multe realizari si impliniri si zambete, si multa sanatate la tine si la barbatii tai!

www.kidex.ro/invitatie.php" target="_blank">http://www.kidex.ro/invitatie.php

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput