*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*
Raspunsuri - Pagina 30
loren@ spune:
Elilov imi pare rau, nu prea am citit din urma, dar chiar asa, de la un buric aveti atitea probleme..off....ce sa va zic, decit sa se rezolve repede!
Isa cu oarece muci de sezon, deh...am trecut la supe, in biberon momentan si am ajuns la cantitatea de cam 100 ml supa. Eu zic ca este cit de cit ok, pentru inceput. In rest, vad ca s-a hotarit sa mai ia si in greutate ca in lungime a luat destullllll...avem 7,2 kg si vreo 69 cm. Mai papa orez cu roscove dim. si seara in bibe si niste suc, cam 50 de mere si morcov, preferind morcovul.
In rest, ride la toate prostiile pe care le face Bianca si o cauta non stop cu privirea, gingureste si daca o ajut, cind sta pe burta, se deplaseaza, mai greu merge cu pusul minutelor, funduletul si picioarele le misca bine!![]()
Apropo de slabit am comandat 2 aparate de pe top-shop, unul pentru abdomene si altul pentru fese, coapse, etc. O sa vina in jur de 4 aprilie, va zic eu dupa 1 luna de folosinta daca si-au meritat banii..sper..la kg tot pe la 59 sunt, dar burta si fundul trebuie musai lucrate ca se vede ca am trecut prin 2 nasteri!
Bianca Andreea si Larisa Elena
Miky-ea spune:
Offfff,Eli,imi pare tare rau ca treci prin asta...ma
ca bebe Dimitrie sa se vindece cat mai repede!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
babyzapi spune:
Neatza!
Sunt cu ingersul in brate, in dimineata asta vrea sa o simta pe mami mai mult. Pe la 12 plec la kidex cu sor-mea....ce frumos e afaraaaa!
Doamne Eliza e ingrozitor prin ce treceti
si toate astea din cauza unei asistente proaste
. Of Doamne! mergeti la un dr bun, vedeti ce e de facut. Mititelul Balacila imi imaginez ce chin e si pe el....ma
sa fie totul bine.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
UN VOT PT RAPHAEL
Mirela_1 spune:
Eliza, imi pare rau...stiu cum e prin spitale. Tin pumnii sa se rezolve repede si bine cu buricutul. Ar trebui data afara asistenta aia.
loren@ spune:
Intrebare: de cind isi sug puiutii mainile si degetele..si dc? ca Isa de la 2 luni e intr-una cu ele in gura zici ca le maninca intr-o zi!
La Bia nu am patit asa ceva!
Bianca Andreea si Larisa Elena
Annemarie06 spune:
miki01 si aleinad.g multumesc f mult pentru raspunsuri. O sa fac o programare saptamana asta.
loren@ si Rares isi baga manutzele in gura pana la cot. Nu stiu daca exista neaparat o explicatie. Din cate stiu eu asa vor face pana pe la 5 luni. La fel ca in cazul tau, fetita mea mai mare, nu-si baga aproape deloc mainile in gura
.
www.flickr.com/photos/10374193@N02/sets/72157615582648389/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi
www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi
babyzapi spune:
Nu face nimeni capitol nou?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
UN VOT PT RAPHAEL
monicus spune:
Sanatate multa elilov3 si sa treceti cu bine peste toate obstacolele. Numai bine. Te 
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 seara buna suparare mare...cl cred ca trebuie operat...raspunde cu vezica urinara asta e vestea buna..era mai rau daca raspundea cu intestinele ...la mai ars odata sa vedem ce sa intampla ...pana dimineata a facut praf bady era ud tot....zice doc ca incercam asa....am facut si analiza la secretie sa vedem ce este...marti iau raspunsul..daca e grav mergem la craiova...cum pui mei in sec nostru o nenorocita de asistenta nu a fost in stare sa lege bine un buric???? eu sunt tare suparata....la ars si curge iar...Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de ![]() Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez******************************************* "Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus" William Shakespeare |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 13 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
lauramiron spune:
Lorena, si bebe a mea isi suge mainile de pe la 2 luni si din ce in ce mai tare pe masura ce creste. Plus ca baleste la greu, se uda efectiv in cateva minute daca nu o sterg (nu suport s-o tin cu bavetica, asa ca sterg cu servetelul la greu
) Si nici eu n-am patit asa ceva cu Rebeca
Eu sincer, o pun pe seama gingiilor, probabil ca mugurii dintilor su inceput s-o chinuie mai devreme. Rebecai i-au iesit primii 2 dintisori deodata exact la 6 luni. Ma astept Caterinei sa-i iasa mai repede.
Si mai precizez ca nu primeste suzeta, nu o vrea neam! Orice i-as face
Si nici inele de dentitie, ca i-am luat vreo 3
Singurele lucruri care o mai atrag sa le molfaie sunt vreo 2-3 jucarii textile.
Probabil ca cei care sug suzeta si o molfaie nu sunt asa de atrasi de manute.
| Citat: |
| citat din mesajul lui loren@ Intrebare: de cind isi sug puiutii mainile si degetele..si dc? ca Isa de la 2 luni e intr-una cu ele in gura zici ca le maninca intr-o zi! La Bia nu am patit asa ceva!Bianca Andreea si Larisa Elena |
monicus spune:
Intrebare.... ce ati facut cu lumanarea de la botez. Ce se face cu ea? O dau pentru tipire? Cum se procedeaza? Cine ma poate ajuta?
Va 
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 13 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Dimitrie Gabriel 12.11.2008