*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*
Raspunsuri - Pagina 29
Annemarie06 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki01 Stewie, bun venit printe noi! Tare frumusica Thea! Annemarie06, eu i-am facut baietelului in Bucuresti la Sp Municipal cu dr. Voinea. Elilov sa se faca bine buricelul puiului.Criss703 si la noi a tinut mult, mai ales ca nu prea i-am dat medicamente. La noi Andrei doar a tusit si a avut mucusori. Cam 10 zile si noi am scos mucusori de cel putin 3 ori pe zi. Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008 Povestea puiului nostru |
miki01 multumesc pentru raspuns. Acum te intreb cum iau legatura cu d-na doctor Liliana Voinea? Trebuie sa fac o programare inainte sau ma duc pur si simplu la spitalul Municipal?
www.flickr.com/photos/10374193@N02/sets/72157615582648389/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi
www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi
babyzapi spune:
Multumesc din suflet tuturor fetelor care ne sustin si ne voteaza in concursul pampers 
Lauramiron si Criss
si
....
si
...
si 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
UN VOT PT RAPHAEL
miki01 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Annemarie06
miki01 multumesc pentru raspuns. Acum te intreb cum i-au legatura cu d-na doctor Liliana Voinea? Trebuie sa fac o programare inainte sau ma duc pur si simplu la spitalul Municipal? www.flickr.com/photos/10374193@N02/sets/72157615582648389/" target="_blank">Poze cu noi www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi |
Eu am avut trimitere de la dr. neonatolog din maternitate, in cazul in care voi avea nevoie, la cabinetul particular al d-nei dr. Tel : 012 / 772 44 94 cu program marti si joi 18-20 si sambata 10-14; Daca spui ca este un bebe mic te primeste fara programare.
Te duci acolo, il vede pe bebe si apoi te cheama la spital sau nu, dupa caz. Dar dupa cum povestesti cred ca este la fel ca la noi, nici Andrei nu colecta infectie, curgea ochisorul cand si cand si avea zile cand nu curgea deloc si credeam ca trece. Nu trece din pacate, trebuie sa-i desfunde chiar daca este semiobturat.

Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Povestea puiului nostru
babyzapi spune:
Mey fetelor.....sa vad si sa nu cred. Mi-am tras azi pe mine niste blugi care imi veneau bine...si...abia m-am inchis la ultima capsa
Doamne ce fericire
cred ca am pus 1-2 kg nu stiu exact ca nu am cantar
ce fericita suuuunt! sa dea Domnul sa o tin tot asa, ca am nevoie de vreo 7 kg. Yupiiiii! De cand am inceput sa pap mancare gatita cre' ca...![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
UN VOT PT RAPHAEL
aleinad.g spune:
Noi i-am facut in Craiova, dar Miky e din Bucuresti, vad ca ti-a dat informatia.
ochisorul baietelului sa fie bine. Mergeti la oftalmolog, numai el poate spune daca e cazul sau nu de desfundare.
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Annemarie06
Pupam si noi bebelina mica! ![]() Am si eu o intrebare. La ce spital i-ati facut aceasta interventie? Si baietelul meu are un canal lacrimal semi-infundat. Are zile cand nu trebuie sa-l sterg deloc la ochisor si zile cand il sterg de 2-3 ori. I-am tot facut masaj dar trebuie sa mergem si noi la un oftalmolog sa vedem ce e de facut. POZE www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi |
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
aleinad.g spune:
Criss, multumim 
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Gynie si spor cu mutatul ![]() Elilov pt. buricutu lu micutu' balacelAleinad pt. ochisorul mic si bolnavior |
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
Miky-ea spune:
Criss,sanatate multa!Sa-i treaca cat mai repede scumpei Paula raceala!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
anidaz spune:
Alexa.1983 nu mai stiu pe unde te gasesc ,dar iti spun aici:
La multi ani ,sa fi fericita alaturi de familia ta minunata,sa-ti vezi baietelul crescand si de ce nu sa-i mai aduci un fratior sau surioara candva,

elilov3 spune:
seara buna
suparare mare...cl cred ca trebuie operat...raspunde cu vezica urinara asta e vestea buna..era mai rau daca raspundea cu intestinele
...la mai ars odata sa vedem ce sa intampla ...pana dimineata a facut praf bady era ud tot....zice doc ca incercam asa....am facut si analiza la secretie sa vedem ce este...marti iau raspunsul..daca e grav mergem la craiova...cum pui mei in sec nostru o nenorocita de asistenta nu a fost in stare sa lege bine un buric???? eu sunt tare suparata....la ars si curge iar...
vai de noi...suparata
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare
fluturasha23 spune:
Neatza la toata lumea! Aveti invitatie la
si cornuri cu dulceata de visineeee!
mami de Iulia 26.11.2008