*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Stewie, bun venit printe noi! Tare frumusica Thea!

Annemarie06, eu i-am facut baietelului in Bucuresti la Sp Municipal cu dr. Voinea.

Elilov sa se faca bine buricelul puiului.

Criss703 si la noi a tinut mult, mai ales ca nu prea i-am dat medicamente. La noi Andrei doar a tusit si a avut mucusori. Cam 10 zile si noi am scos mucusori de cel putin 3 ori pe zi.

Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Povestea puiului nostru

miki01 multumesc pentru raspuns. Acum te intreb cum iau legatura cu d-na doctor Liliana Voinea? Trebuie sa fac o programare inainte sau ma duc pur si simplu la spitalul Municipal?

www.flickr.com/photos/10374193@N02/sets/72157615582648389/" target="_blank">Poze cu noi

www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi
www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Multumesc din suflet tuturor fetelor care ne sustin si ne voteaza in concursul pampers

Lauramiron si Criss si .... si ... si

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

UN VOT PT RAPHAEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annemarie06

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Stewie, bun venit printe noi! Tare frumusica Thea!

Annemarie06, eu i-am facut baietelului in Bucuresti la Sp Municipal cu dr. Voinea.

Elilov sa se faca bine buricelul puiului.

Criss703 si la noi a tinut mult, mai ales ca nu prea i-am dat medicamente. La noi Andrei doar a tusit si a avut mucusori. Cam 10 zile si noi am scos mucusori de cel putin 3 ori pe zi.

Povestea puiului nostru

miki01 multumesc pentru raspuns. Acum te intreb cum i-au legatura cu d-na doctor Liliana Voinea? Trebuie sa fac o programare inainte sau ma duc pur si simplu la spitalul Municipal?

www.flickr.com/photos/10374193@N02/sets/72157615582648389/" target="_blank">Poze cu noi

Eu am avut trimitere de la dr. neonatolog din maternitate, in cazul in care voi avea nevoie, la cabinetul particular al d-nei dr. Tel : 012 / 772 44 94 cu program marti si joi 18-20 si sambata 10-14; Daca spui ca este un bebe mic te primeste fara programare.
Te duci acolo, il vede pe bebe si apoi te cheama la spital sau nu, dupa caz. Dar dupa cum povestesti cred ca este la fel ca la noi, nici Andrei nu colecta infectie, curgea ochisorul cand si cand si avea zile cand nu curgea deloc si credeam ca trece. Nu trece din pacate, trebuie sa-i desfunde chiar daca este semiobturat.

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mey fetelor.....sa vad si sa nu cred. Mi-am tras azi pe mine niste blugi care imi veneau bine...si...abia m-am inchis la ultima capsa Doamne ce fericire cred ca am pus 1-2 kg nu stiu exact ca nu am cantar ce fericita suuuunt! sa dea Domnul sa o tin tot asa, ca am nevoie de vreo 7 kg. Yupiiiii! De cand am inceput sa pap mancare gatita cre' ca...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

UN VOT PT RAPHAEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Noi i-am facut in Craiova, dar Miky e din Bucuresti, vad ca ti-a dat informatia.
ochisorul baietelului sa fie bine. Mergeti la oftalmolog, numai el poate spune daca e cazul sau nu de desfundare.

Citat:
citat din mesajul lui Annemarie06

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Acum e bine, multumim.
A dormit de ieri de la 17 pana dimineata la 6. Se foia cand ii era foame, papa cu ochii inchisi si apoi adormea iar. Nu stiu daca anestezicul local a avut o asa influenta sau a epuizat-o urlatul.
Mai avem un hop peste 2 saptamani.

Citat:
citat din mesajul lui julia16
[br
Aleinad, cum se simte Teodora? Sper ca totul a fost bine.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Pupam si noi bebelina mica!

Am si eu o intrebare. La ce spital i-ati facut aceasta interventie? Si baietelul meu are un canal lacrimal semi-infundat. Are zile cand nu trebuie sa-l sterg deloc la ochisor si zile cand il sterg de 2-3 ori. I-am tot facut masaj dar trebuie sa mergem si noi la un oftalmolog sa vedem ce e de facut.

POZE

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Criss, multumim

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Gynie si spor cu mutatul
Elilov pt. buricutu lu micutu' balacel
Aleinad pt. ochisorul mic si bolnavior

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Criss,sanatate multa!Sa-i treaca cat mai repede scumpei Paula raceala!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Alexa.1983 nu mai stiu pe unde te gasesc ,dar iti spun aici:
La multi ani ,sa fi fericita alaturi de familia ta minunata,sa-ti vezi baietelul crescand si de ce nu sa-i mai aduci un fratior sau surioara candva,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna
suparare mare...cl cred ca trebuie operat...raspunde cu vezica urinara asta e vestea buna..era mai rau daca raspundea cu intestinele...la mai ars odata sa vedem ce sa intampla ...pana dimineata a facut praf bady era ud tot....zice doc ca incercam asa....am facut si analiza la secretie sa vedem ce este...marti iau raspunsul..daca e grav mergem la craiova...cum pui mei in sec nostru o nenorocita de asistenta nu a fost in stare sa lege bine un buric???? eu sunt tare suparata....la ars si curge iar... vai de noi...suparata

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neatza la toata lumea! Aveti invitatie la si cornuri cu dulceata de visineeee!

mami de Iulia 26.11.2008

Mergi la inceput