*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*
Raspunsuri - Pagina 28
criss703 spune:
Gynie
si spor cu mutatul 
Elilov
pt. buricutu lu micutu' balacel
Aleinad
pt. ochisorul mic si bolnavior
Babyzapi un vot si de la Paula pt. nazdravanul din poza ![]()
Intrebare fetele care ati avut bebeii raciti (cu multi muci)cam cate zile i-a tinut?? noi avem 1 saptamana si tot mai sunt o gramada , cam de 6 ori/zi folosim aspiratorul da nu se gaaaataaa 
si avem asa niste ochi aposi de la raceala 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
Annemarie06 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aleinad.g Acum e bine, multumim. ![]() A dormit de ieri de la 17 pana dimineata la 6. Se foia cand ii era foame, papa cu ochii inchisi si apoi adormea iar. Nu stiu daca anestezicul local a avut o asa influenta sau a epuizat-o urlatul. Mai avem un hop peste 2 saptamani.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora la 2 luni |
Pupam si noi bebelina mica!

Am si eu o intrebare. La ce spital i-ati facut aceasta interventie? Si baietelul meu are un canal lacrimal semi-infundat. Are zile cand nu trebuie sa-l sterg deloc la ochisor si zile cand il sterg de 2-3 ori. I-am tot facut masaj dar trebuie sa mergem si noi la un oftalmolog sa vedem ce e de facut.
POZE
www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi
www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi
Amalia spune:
Tot legat de scaunele de masa, am gasit 2 variante de scaune care se fac apoi masuta cu scaunel..
si-mi par foarte stabile.
https://w w w .bestkids. ro/pc-1167-72- scaun-de-masa-nazca.aspx
http://w w w .bebeplanet. ro/categorie/Trusoul-bebelusului/Scaune-de-masa/produs/Car-Baby---Scaun-de-masa-transformabil-Tempo/2,59,702,detalii.bebe
Trebuie, la fel, sa scoateti voi spatiile.
http://community.webshots.com/album/569404682kSxwFt?start=36" target="_blank">pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
miki01 spune:
Stewie, bun venit printe noi! Tare frumusica Thea!
Annemarie06, eu i-am facut baietelului in Bucuresti la Sp Municipal cu dr. Voinea.
Elilov
sa se faca bine buricelul puiului.
Criss703 si la noi a tinut mult, mai ales ca nu prea i-am dat medicamente. La noi Andrei doar a tusit si a avut mucusori. Cam 10 zile si noi am scos mucusori de cel putin 3 ori pe zi.
Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Povestea puiului nostru
monicus spune:
Bun venit la clubul nostru..... Sanatate multa Annemarie06
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annemarie06 Buna mamici! Vreau sa ma alatur si eu voua! Va citesc pe forum inca din august dar nu am intrat niciodata sa scriu pentru ca mi-e teama ca nu pot sa tin pasul cu voi Sa faceti cunostinta cu noi: Rares s-a nascut pe 21 noiembrie cu 3950 g si 52 cm si are o surioara de 2 ani si 7 luni http://www.flickr.com/photos/10374193@N02/3370288264/in/set-72157615582648389/ POZE www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 13 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
aleinad.g Dumnezeu sa va ajute in continuare...Sanatate si numai bine.. sa scapati mai repede... si sa faca bine. Pupici
| citat din mesajul lui aleinad.g Monicus, Amalia, Mada, .Noi am scapat doar pe jumatate, i-a facut desfundarea doar la ochisorul drept. La stangul peste 2 saptamani. N-a durat mult (5 minute), dar care mi s-au parut o infinitate. Eu am stat pe culoar dar tot am auzit-o urland. ![]() Ginye , sanatate multa puisorului si tie putere pe mai departe. Imi dau seama prin ce ai trecut, e greu sa-i vedem pe mana doctorilor, dar ne rugam Domnului sa treaca cu bine peste probleme si sa nu mai aiba parte pe viitor decat de bucurii. ![]() Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora la 2 luni |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 13 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
lauramiron spune:
Babyzapi, votat frumosu'
Criss, pe Caterina a tinut-o cam 10-12 zile raceala, cu muci multi ca si la voi. Sanatate multa si rabdare, ca trece
In sfarsit a fost frumos astazi afara, rece, dar insorit. Am stat si eu la soare, ba chiar m-am bronzat putin pe fata stand cu pitik sa doarma
Dar cica saptaman viitoare vine iarasi frigul si ploile
criss703 spune:
Miki01 , Lauramiron
multumim de raspunsuri ...hmm deci mai avem ceva de tras cu mucutii (mai da unde incap atatia intr-un capsor asa mic ??!!
) si cand o aud cum fornaie si haraie ..of of , in rest e jucausa si nu are febra .Medicamente nu i-am dat decat in prima zi 3 supozitoare paracetamol in rest tragem la greu cu aspiratorul si inspiram miros de ceapa
.
Vreme mai rea de atat nu stiu daca se poate e frrrriggg (uneori si soare cu dinti ..da ascutiti rau
) ploua /ninge bate vantul , numai primavara nu este 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
Amalia spune:
Julia super lucruri ati cumparat! Sa le folositi sanatosi!
Wow, ce puzzeluri complicate stie sa faca fetita ta!
Felicitari!
| citat din mesajul lui julia16 Buna fetele! ![]() Am fost ieri la Kidex. Cu amandoi copiii. Am parcat in parcarea C (de la Sofitel inainte, si in stanga dupa ce se trece de cladirea Romexo). Mi se pare cea mai aproave de pav central. Nu m-am putut abtine sa nu-i iau lui bebe scaunul de masa de la www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5272&c_id=17&cf_id=160" target="_blank">Chicco, cel care se fixeaza pe masa, si un carut www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5887&c_id=33&cf_id=38" target="_blank">sport pt ca preturile au fost mai mici decat dc le-as fi comandat pe net. Asa ca a trebuit sa chem sotul sa ne ajute. Noroc ca biroul lui e aproape. Maria si-a ales si ea niste puzzle. Acum nu mai am nicio grija pt activitatile ei pe 2 luni de acum incolo, ca sunt grele (500 de piese) si va avea mult de lucru. De aseara s-a apucat. Babyzapi, frumoasa poza din concurs, trebuia votat Raphael. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Andreea de Madutza Tudor Andrei de VonHelen Alexa1983- La multi ani si tot ce-ti doresti! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Annemarie06 spune:
| citat din mesajul lui miki01 Stewie, bun venit printe noi! Tare frumusica Thea! Annemarie06, eu i-am facut baietelului in Bucuresti la Sp Municipal cu dr. Voinea. Elilov sa se faca bine buricelul puiului.Criss703 si la noi a tinut mult, mai ales ca nu prea i-am dat medicamente. La noi Andrei doar a tusit si a avut mucusori. Cam 10 zile si noi am scos mucusori de cel putin 3 ori pe zi. Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008 Povestea puiului nostru |
miki01 multumesc pentru raspuns. Acum te intreb cum i-au legatura cu d-na doctor Liliana Voinea? Trebuie sa fac o programare inainte sau ma duc pur si simplu la spitalul Municipal?
www.flickr.com/photos/10374193@N02/sets/72157615582648389/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi
www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi