*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loren@
Apropo de slabit am comandat 2 aparate de pe top-shop, unul pentru abdomene si altul pentru fese, coapse, etc. O sa vina in jur de 4 aprilie, va zic eu dupa 1 luna de folosinta daca si-au meritat banii..sper..la kg tot pe la 59 sunt, dar burta si fundul trebuie musai lucrate ca se vede ca am trecut prin 2 nasteri!

Bianca Andreea si Larisa Elena

loren@ ce fel de aparate ai comandat si la ce preturi? Si pe mine ma bate gandul nu cred ca am alta varianta cu burta.

Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ab Rocket si Leg Magic de pe top-shop...Sper sa fie ceva de capul lor.

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Eli, imi pare rau ca nu s-a rezolvat pb cu buricutul lui baacila.dar, parca, atunci cand ati fost la bucuresti la nenea doctorul a zis ca e ok.Sau am inteles io stramb.Pupam sa se faca bine baietelul.

Ieri am incercat si noi supica de pastarnac, telina si dovlecel (morcov fiert nu avem voie, ca si asa suntem constipat), esec total.Nu a vrut nici chip sa inghita cu lingurita.Am incercat sa ii dau cu bibe, sa vad daca nu ii place gustul sau refuza lingurita (desi sucul de morcov si mar il papa destul de bine cu lingurita) si, veste buna, cu bibe a vrut. Inainte de supita, ieri, i-am dat cu lingurita calciu si s-a ingretosat tot.Probabil ca a asociat lingurita cu gustul nasol de calciu si de aceea nu a mai vrut supita.Azi i-am dat calciu cu bibe, in 10 ml de ceai, ca sa-l inghita mai usor si la pranz mai incercam o data supa, doar de pastarnac si dovlecel (telina, ieri, nu prea mi-a placut).Daca nici azi nu vrea il mai las vreo cateva zile si maine dimineata, ii bag, inainte de sucul de fructe, un mar copt.Testam.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ziua buna....am fost ieri la kidex...hmmm..jucariile erau de exceptie..bani sa fi fost...la hainutze nu prea am avut ce sa vad...erau multe pt fetite...i-am luat niste jucarele si un set de 5 barbite...
acolo am vazut-o pe luciu...DOAMNEEEE!!! este un schelete mergator..era cu bebe in brate si cu bona,cred.....a slabit enorm si ingrozitor...
prea slaba, zau!!!!noi am avut iar niste zile cu constipatie...din cauza morcovului fiert....oricum nu-i place...
maine mergem la dr si noi sa ne cantarim, (cu toate ca am cantar acasa...david nu sta pe el..se agita...)si sa vedem ce mai bagam la capitolul fructe, legume, supita sau nu!!!

eli.... pentru balacila!!!!!

david isi face somnul de frumusete...cand se trezeste, papam si apoi in parc la ratzuste!!!!

NU MERGE SA PUN SITE-UL NICI CU SPATII...CE POLITICA DE 2 LEI!!!
PAI IN PANA MEA...DECE NU FAC SI EI UN ASA CONCURS?

chiar ma enerveaza!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mamicilor, noi am fugit la Moreni, acum suntem la un gratar la nasi, e tare frumos afara.

Am citit din urma, cam pe diagonala ca e slabut calculatorul si conexiunea iar Ana isi face de cap pe afara.

Elilov, ce ghinion mai. Nu stiu daca are legatura cu modul in care i-au prins buricul, parca vezica urinara nu e chiar langa el. Nu prea inteleg eu acum cum se poate asa ceva. Dar ce mai conteaza, trimitem multe ganduri bune inspre voi si ne sa fie bine cat mai repede.
Lorena, isi sug degetul inca din burtica. Noi avem imagini si cu Ana si cu Elisa, ei exerseaza in burtica si la nastere sunt experti. Pe Ana n-am reusit sa o dezvatam decat de scurt timp, cred ca de 6 saptamani, i-am luat un lac amar de unghii si nu a avut de ales. Din pacate nu se poate folosi sub 3 ani.

Incerc sa fac un capitol nou.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

In sfarsit reusesc si eu sa mai scriu. Si cu cititul sunt putin in urma. De ceva vreme am inceput sa ies de doua ori pe zi afara si timpul meu liber e din ce in ce mai putin. Stam cand e o zi mai frumoasa si 5 h afara. Dimineata mai mult si dupa masa ceva mai putin.
Ce sa va spunem de noi, sunt foarte suparata ca luna asta a luat numai 200 gr in greutate si 2 cm lungime. Astfel la 3 luni avem 6000 gr si 64 cm. Mie nu mi-a venit sa cred cand mi-a spus asistenta cat are pentru ca mie chiar mi s-a parut ca a crescut bine fata de luna a doua. Ma asteptam sa aiba aproape 7 kg. Imi venea sa plang prin cabinet.Dr mi-a spus ca nu e nimic,ca nu am de ce ma ingrijora, ca arata bine copilul si ca vedem la patru luni. Dar eu nu astept o luna, peste 2 sapt ma duc iar sa il cantaresc tot acolo cu acelasi cantar. in primele doua luni a fost cantarit cu un cantar al dr ca a venit acasa la noi si joi la trei luni a fost cantarit cu alt cantar, cel de la cabinet.Ma gandesc si ca de aici e o diferenta dar nu poate fi prea mare.
El nici nu mai mananca foarte bine, adica mananca putin timp. Nu stiu cat reuseste el sa pape in cateva min. A inceput si sa aiba mai multe scaune, aproape dupa fiecare masa, dar la consistenta nu s-au schimbat. Si-a schimbat si programul noaptea si de la o trezire pana acum, de vreo cateva zile avem si trei treziri.
In rest el e foarte bine, vesel,vioi si jucaus.
Am vazut ca vorbiti de rosul pumnisorilor,si noi papam pumnisorii si mai nou a invatat sa bage numai degetul mare in gura si sunt tot timpul cu ochii pe el pentru ca nu vreau sa ia obiceiul asta.
Babyzapi votat baiatul frumos!
In rest toti cozonaceii si multa multa sanatate.

Mergi la inceput