Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (287)
Raspunsuri - Pagina 9
bernix spune:
Rox, bafta la noul job!
papanash, ce furacios pofticoas! Sper ca n-a patit nimic de la ciocolata aia!
Sabina, bine ca nu ne-am vazut azi, ca la ce vreme a fost...
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Multi ani fericiti numai cu bucurii, Carpatina!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bikmaria spune:
Buna dimineata ,ies si eu de dupa
sa-i urez Duamnei Carpatina LA MULTI ANI ! Sanatate,viata lunga ,bani la punga si numai fericire alaturi de persoanele dragi.
P.S. am trimis sacosa de ieri spre tine ,sper sa fi ajuns![]()
bikmaria spune:
Noi suntem bine ,Teodora si mai bine
,abia daca mai reusesc sa tin pasul cu ea ,am inscris-o la camin ,o voi duce din septembrie cel mai probabil. Alex este foarte indragostit ,trebuie sa stau la fundu'lui sa invete ,e cu capu'n nori,zilele trecute nu a avut caietul de mate la el si l-a trimis profu de mate la plimbare
,acum vreo 3 zile a luat un trandafir de acasa (din cei primiti de ziua mea) si s-a dus la intalnire,l-a vazut un vecin la intrare in parc ,era degerat ,cu capul gol,ca deh, nu putea sa-si strice frumusete de freza(isi face tepi cu gel)
,dar era tantos cu un trandafir alb in mana ,off ce ti-e si cu dragostea asta...
bikmaria spune:
va las cafeluta calda ,
pentru toata lumea .
Va doresc o zi minunata 
Sa stiti ca de citit va citesc ,nu imi scapa nimic ,dar cu scrisu'mai greu..
Va pup 
Erina spune:
Buna dimineata!!!
Carpatina, La multi ani fericiti alturi de trandafiras si toti cei dragi! Sa fii santoasa si sa iti pastrezi mereu spiritul vesel si privirea senina!!!

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Valentina, imi pare rau sa aud ca ai probleme atit de mari cu anemia. Sper sa te lamuresti dupa analiza de singe. Din ceeea ce spui tu sigur e vorba de enteropatia glutenica. Nu trebuie sa te sperii pentru ca urmind o dieta adecvata vei scapa de toate simptomele acestea nesuferite.
Cind am facut eu cercetari am dat peste un site al persoanelor care sufera de aceasta boala. Aveau chiar un forum si liste de alimente care nu contin gluten.
Multa bafta si sanatate!
Moldoveanca, multumesc mult pentru informatii
. Totul suna minunat!!!Ai facut pofta de evacanta la multa lume.
Diwana
, Rares e un frumos si jumatate!!! Intorc si eu invitatia. Poate aveti ocazia sa treceti prin Moldova sau macar la Bucuresti.
Clujul e in planul meu de mult mai ales ca am inca o prietena virtuala tare draga-de pe alt forum, cu care mi-am propus sa ma intilnesc de mult timp.
Bernix, ce bine ca i-a trecut Anei doar cu Nurofen si Oscilo!
Maria, chiar ca e greu cu indragosteala asta! Mai ales pentru mame!!!

Cind eram noi la virsta lui Alex nu ni se parea prea devreme sa visam la vreun baiat. Ma gindesc cu groaza ce o sa ma fac in situatia asta...
Erina spune:
Roxana, happy first day on your new job!!!
Erina spune:
O zi minunata tuturor!
La noi e soare de la 7.05 cind a dat Daria trezirea!
Va las si o dedicatie: www.youtube.com/watch?v=3V8nu6e8eFY&feature=related" target="_blank">U2-Beautiful Day
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca In avion am primit patut pt Vladut dar a dormit cu picioarele afara ca nu incapea |
Important e ca a dormit!
Se vede ca v-ati simtit bine, ma bucur ca v-a priit, suna tare bine tot ce povestesti acolo, iar in poze sa stii ca nu am vazut niciun Vladut marait, ci un Vladut in super forma, zambaret si fericit!
PS Daca tu esti cozonac, atunci eu mi-s...orca?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze