Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (287)
Raspunsuri - Pagina 8
moldoveanca spune:
In avion am primit patut pt Vladut dar a dormit cu picioarele afara ca nu incapea![]()
mami fericita de Vladut Dominic
diwana spune:
Moldoveanca
, mi-ai facut o pofta enorma cu pozele si povestirile tale. Excelent, ma bucur ca ati avut o vacanta minunata.
Erina, si la voi a nins? Nu ma mira de fapt. Poate ca din poze asa reiese ca are ochii verzi, insa ii sunt albastru cenusiu. Sunt absolut superbi, si n-o zic fiindca ii al meu. De cand era bebe, toata lumea ii remarca ochii prima data. As vrea sa-i ramana culoarea asta. Insa tot te astept, cu sau fara miel 
Andreea, chiar vroiam sa-ti zic si eu, ca mi te imaginam altfel, fix cum spune Valentina. Dar eu de obicei imi imaginez oamenii exact pe dos ![]()
Valentina, sora mea a avut intoleranta la gluten cand a fost bebe, dar din fericire i-a descoperit-o mama la timp, a tinut regim un an de zile, si apoi n-a mai avut absolut nicio problema, mai multe nu stiu ca eram si eu mica, si pana nu de mult habar n-aveam ca a avut sora-mea probleme cu intoleranta la gluten. Sper sa afli de unde ai toate simptomele astea si sa primesti un tratament corespunzator 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Roxana_G spune:
Valentina, tin pumnii sa iasa bine analiza. 
Moldoveanca, m-au imbolnavit pozele voastre. Ma bucur ca totul a fost ok, Vladut pare chiar incantat in ciuda eruptiei dentare. Merg pe mana lui!
Ayumi, imi pare rau de vesti, multa sanatate baietilor.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
ANDREEA11 spune:
Mai fetelor, dar eu am mai pus poze cu noi, deci ce sa inteleg ca nu v-ati uitat la noi pana acum?????

moldoveanca spune:
Pai ce mai astepti Roxule?Pune familionul in avionul de Dubai vara asta
.
Vldut a fost incantat,putin speriat la inceput, crize de isterie in restaurant la micul dejun
de se uita lumea la noi ca la urs![]()
mami fericita de Vladut Dominic
diwana spune:
Andreea, nu stiu de ce am pierdut legatura dintre pozele tale si persoana ta
. M-am uitat din nou la pozele voastre si mi-am dat seama ca le-am vazut totusi, nu pe toate, recunosc
, insa uitandu-ma acum la ele, mi le-am adus aminte pe masura ce ma uitam. M-am uitat la Cris si n-am vazut copilul pe care ni-l descrii tu, am vazut un copil cuminte (cel putin asa pare in poze
). Are o poza unde i se mai vad lacrimile pe obrajori, e adorabil, imi venea sa-l strang la piept si sa-l pup sa nu mai fie suparat ![]()
De acum nu mai pierd legatura, mi-am disciplinat neuronii in acest sens

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
bernix spune:
Buna seara, fete dragi!
Iar m-am ratacit in treburile zilnice si n-am mai dat pe aici.
Ieri dimineta Ana s-a trezit cu mucii pana la barbie. Am tinut-o in casa si ieri si azi, am tratat-o cu oscilococcinum si nurofen si vad ca e aproape bine. Ina afara de ceva maraieli seara la culcare n-a avut nimic altceva.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Am vazut o multime de poze cu copii frumosi si harnici, sociabili si veseli, poze cu operele de arta ale mamicilor (super Ana!), altele din concediile de pe taramuri insorite (ce dovlecel cuminte ai moldoveanco, de sta el asa cumintel in carut!). Am urmarit cu sufletul la gura foiletonul regasirii dintre Piciu si Reply.
Am citit si despre bolnaviori, sanatate tuturor!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Ayumi, tare rau imi pare ca au aparut probleme de sanatate! Din pacxate e o perioada pacatoas acum, plin sezon de viroze. Sper sa se inzdraveneasca pitii si sa te bucuri de regasirea casei in care ai crescut!
moldoveanca, bine ai revenit! Of, ce dor imi e si mie de o leneveala la soare!!! Ma bucur ca a fost un concediu reusit.
Acu', ce te-am periat, sa-ti spui si adevaratul motiv al acestor randuri: ia si mata cum faci lintea de i-o dai dolofanului tau? Ca as cam face si io, mai mult pentru mine decat pt copil.![]()
Marunzika spune:
carpatina LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei dragi tie! O mica urare si pe mail-ul comun de la noi
!
Tot binele din lume si un munte de flori
!
Yannisa Milena
24.08.2007