Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (287)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Greyerash ce mai face Adelina? Si noua ne-a recomandat medicul Biotics pentru constipatie, sper sa ne reglam. Mi-a spus sa ii dau sfecla coapta si cit mai multe salate pt fibre. Daca ar sti cum ma chinui sa ii dau Dariei sa manince macar chestiile super nutriente, pe salata nici nu pune gura...
De ar iesi odata caniniii astia!

Sabina Y. ceva vesti de la voi? CUm e primavara in Japonia?

La noi a nins cu bulgarasi mici de zapada.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Andreea, nu stiu de ce te-am facut bruneta si mi te-am inchipuit cu trasaturi mai aspre! Si cand colo rasare o blonda simpatica!
Cecilia,sper sa-ti fie de folos informatiile, daca te mai pot ajuta cu ceva poti sa ma suni! Ti-am recomandat-o pe tipa pentru ca eu am increderea in ea.
Apropo fetelor ce mai stiti de burticile nostre, Danielle, Alinus, Devylla? Nu le-am auzit de mult. Fetelor sper ca sunteti bine , degustati toate minunatiile si v-ati ascuns ca sa nu ne dati noua peste cap dietele !

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am fugit sa o culc pe Daria!

Miine suntem tratate cu praline belgiene, ura!!!!!!

Noapte linistita tuturor!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Erina, problema mea este veche. De cand ma stiu am o anemie rezistenta la terapia cu fier(anemie feripriva). Din nu se stie ce motive fierul nu se fixeaza in corp si dupa o cura de cateva luni in care totul pare in regula, am caderi urate, vartejuri,greturi,ma invinetesc, stari de lesin si moleseala. Ca sa ies din casa trebuie sa ma machiez neaparat ca altfel sperii lumea cu galbejeala mea. Pe tratament am Hb 11, dar dupa ce termin pastilele scade iar 8,9, au fost perioade cand am avut-o si 6 de se mirau doctorii de cum mai merg pe strada. Nici prea multe nu pot sa iau ca m-am intoxicat cu fier si timp de cateva luni dupa aveam puseuri de urticarie pe tot corpul. De analize nu mai zic, pe unde nu am fost si cati litri de sange nu am lasat pe acolo. Am facut pana si punctie medulara si pana acum nimeni nu mi-a spus ceva concret. Ma enerveaza la culme starea asta de incertitudine, ca nu stiu ce imi rezerva ziua de maine.Am avut noroc insa sa intalnesc oameni deosebiti, unii chiar de aici care m-au sustinut si carora le multumesc.
P.S. Andreea daca citesti iti multumesc inca o data pentru ajutorul oferit!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Valentina am fost bruneta acum vreo 12 ani, maaaaaaaaaaaaama 12 ani, insa am revenit la culoarea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Erina,noi nu am stat la Burj am stat vizavi la Jumeirah Beach cred ca ai vazut in poze sunt aceeasi companie si seamana mult.Sunt absolut minunate amandoua,daca sunteti fascinati de cladiri trebuie neaparat sa vizitati Dubaiul..Am vizitat Burj-ul nu am cuvinte cat lux este acolo.Mancarea buna,sincer am fost doar la Marina un restaurant renumit unde se serveste peste in rest,am mancat la restaurantele de pe plaja sau room service.
Recomand hotelul la care am stat din toate inima,camere imense vedere doar spre Golf si Burj care este superb luminat noaptea.Clubul pt copii extraordinar puteam sa-i lasam de la 8 dimineata pana la 6 seara si asta inclus in pretul camerei.Angajatii foarte bine pregatiti dar nu l-am lasat foarte mult ca nu ma lasa inima

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Andreea, nu stiu de ce te-am facut bruneta si mi te-am inchipuit cu trasaturi mai aspre! Si cand colo rasare o blonda simpatica!
Cecilia,sper sa-ti fie de folos informatiile, daca te mai pot ajuta cu ceva poti sa ma suni! Ti-am recomandat-o pe tipa pentru ca eu am increderea in ea.
Apropo fetelor ce mai stiti de burticile nostre, Danielle, Alinus, Devylla? Nu le-am auzit de mult. Fetelor sper ca sunteti bine , degustati toate minunatiile si v-ati ascuns ca sa nu ne dati noua peste cap dietele !

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

o sa incerc sa sun maine sa vad daca reusesc sa ma programez dupa ora18.....sau poate pt vineri.Multumesc mult.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Erina,noi nu am stat la Burj am stat vizavi la Jumeirah Beach cred ca ai vazut in poze sunt aceeasi companie si seamana mult.Sunt absolut minunate amandoua,daca sunteti fascinati de cladiri trebuie neaparat sa vizitati Dubaiul..Am vizitat Burj-ul nu am cuvinte cat lux este acolo.Mancarea buna,sincer am fost doar la Marina un restaurant renumit unde se serveste peste in rest,am mancat la restaurantele de pe plaja sau room service.
Recomand hotelul la care am stat din toate inima,camere imense vedere doar spre Golf si Burj care este superb luminat noaptea.Clubul pt copii extraordinar puteam sa-i lasam de la 8 dimineata pana la 6 seara si asta inclus in pretul camerei.Angajatii foarte bine pregatiti dar nu l-am lasat foarte mult ca nu ma lasa inima

zau.... e invidiez, tati nu vrea sa plecam cu piticul din tara...fetele tigaile, tot incerc sa-l induplec dar nu tine nici macar la bulgari

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Serviciile de la hotel impecabile in camera gaseai absolut orice si lotiuni de plaja,genti de plaja slapi de plaja,fructe,pe plaja oferite la fiecare jum de ora felii de castravete,portocale si sorbet de lamai ca sa te racoresti.
Am fost asteptati la aeroport cu o limuzina jeep,bauturi racoritoare si pt copii jucarii,prosoape inghetate sa ne stergem.
La hotel o armata de angajati roiau in jurul nostru sa te faca sa te simti minunat.Am inteles ca asta e stilul lor si noua ne-a placut muuuult.In camere ciocolata Godiva va dati seama cat am mancat
A fost un vis tot concediul putin obositor zborul si diferenta de fus orar cam mare .

Mergi la inceput

Cecilico dar de ce?Care e teama lui?Zborul cu avionul?

Mergi la inceput