Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (287)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Valentina, tin pumnii sa iasa bine analiza.

Moldoveanca, m-au imbolnavit pozele voastre. Ma bucur ca totul a fost ok, Vladut pare chiar incantat in ciuda eruptiei dentare. Merg pe mana lui!

Ayumi, imi pare rau de vesti, multa sanatate baietilor.

Roxy, eu abia astept sa incepi noul serviciu...adica azi. Ca in zilele astea de 'leneveala', nu ne-ai scris mare lucru, asa ca abia te astept!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

Noi suntem bine ,Teodora si mai bine ,abia daca mai reusesc sa tin pasul cu ea ,am inscris-o la camin ,o voi duce din septembrie cel mai probabil. Alex este foarte indragostit ,trebuie sa stau la fundu'lui sa invete ,e cu capu'n nori,zilele trecute nu a avut caietul de mate la el si l-a trimis profu de mate la plimbare ,acum vreo 3 zile a luat un trandafir de acasa (din cei primiti de ziua mea) si s-a dus la intalnire,l-a vazut un vecin la intrare in parc ,era degerat ,cu capul gol,ca deh, nu putea sa-si strice frumusete de freza(isi face tepi cu gel),dar era tantos cu un trandafir alb in mana ,off ce ti-e si cu dragostea asta...

Mario, . Ai de lucru de-acum...si nu ma refer la Teo, care e o dulce cuminte si isteata...ci la Alex, care lasa ratiunea la o parte si-si face rost de reumatisme la batranete cu dragostea asta! Invata-l sa se indragosteasca doar vara, e si mai sanatos, si mai ieftin (ca poate duce fetele in parc si e gratis )

Poze

Mergi la inceput

Mare sarbatoare, mare!

Sa ne traiesti la fel de pusa pe sotii si de tonica, Mama-Roza de Carpati! LA MULTI ANI!

PS Sacosa mea a plecat si ea din timp, cu sania, ce-i drept, sper ca a ajuns la usa curatata atat de constiincios de Ioana! Si poti pune la sacosa, pe langa tort, waffe, praline si ce bunatati mai aveti pe la Beljica, si o galusca din supa facuta de Ioana, daca nu va e cu suparare! Multam fain!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Moldovenca- superbe pozele, protagonistii si privelistea!!!! arati f bine, de ce nu esti multumita??? nu-mi dau seama din poze?
Costumul acela albastru pt ce e? pt plaja sau pt piscina? am mai vazut bbi imbracati asa si m-am intrebat daca nu le este cald in acel costum!
sa va fie de bine iesirea si sper ca te-ai relaxat, macar un pic!
pupici baietel dragutel bronzacel!!!

Mergi la inceput

La multi ani, carma! Sa-ti fie viata fericita!

Poze

Mergi la inceput

Pinacolada, cum mai sunt baietii? Bine, sanatosi amandoi?

Poze

Mergi la inceput

Yaia- da, amandoi sunt in parametri!!!!voi?
Roxana- felitari pt noul job, sa fie totul asa cum te-ai gandit!!!
Carpatina LA MULTI ANIIIII, SANATATE, NOROC SI BANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani Carpatina!sa fi sanatoasa, fericita si iubita,sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi.

PS. sacosa mea a fost la Cj,dar nu s-a intors, deci sigur a plecat spre tine

Diwana sper ca le-ai trimis tu la belgica?

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Bikmaria- indragostit......ce frumos!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Andreea11, pt o baba chiaora ca mine, te rog anunta mama cand pui poze....l-am admirat pe frumosul Cris, dar parca e mai frumos e in realitate.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput