Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (287)
Raspunsuri - Pagina 10
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Valentina, tin pumnii sa iasa bine analiza. ![]() Moldoveanca, m-au imbolnavit pozele voastre. Ma bucur ca totul a fost ok, Vladut pare chiar incantat in ciuda eruptiei dentare. Merg pe mana lui! Ayumi, imi pare rau de vesti, multa sanatate baietilor. |
Roxy, eu abia astept sa incepi noul serviciu...adica azi. Ca in zilele astea de 'leneveala', nu ne-ai scris mare lucru, asa ca abia te astept!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bikmaria Noi suntem bine ,Teodora si mai bine ,abia daca mai reusesc sa tin pasul cu ea ,am inscris-o la camin ,o voi duce din septembrie cel mai probabil. Alex este foarte indragostit ,trebuie sa stau la fundu'lui sa invete ,e cu capu'n nori,zilele trecute nu a avut caietul de mate la el si l-a trimis profu de mate la plimbare ,acum vreo 3 zile a luat un trandafir de acasa (din cei primiti de ziua mea) si s-a dus la intalnire,l-a vazut un vecin la intrare in parc ,era degerat ,cu capul gol,ca deh, nu putea sa-si strice frumusete de freza(isi face tepi cu gel) ,dar era tantos cu un trandafir alb in mana ,off ce ti-e si cu dragostea asta... |
Mario,
. Ai de lucru de-acum...si nu ma refer la Teo, care e o dulce cuminte si isteata...ci la Alex, care lasa ratiunea la o parte si-si face rost de reumatisme la batranete cu dragostea asta! Invata-l sa se indragosteasca doar vara, e si mai sanatos, si mai ieftin (ca poate duce fetele in parc si e gratis ==================================
Poze
Yaia spune:
Mare sarbatoare, mare!

Sa ne traiesti la fel de pusa pe sotii si de tonica, Mama-Roza de Carpati! LA MULTI ANI! 

PS Sacosa mea a plecat si ea din timp, cu sania, ce-i drept, sper ca a ajuns la usa curatata atat de constiincios de Ioana! Si poti pune la sacosa, pe langa tort, waffe, praline si ce bunatati mai aveti pe la Beljica, si o galusca din supa facuta de Ioana, daca nu va e cu suparare! Multam fain!
Poze
Pinacolada spune:
Moldovenca- superbe pozele, protagonistii si privelistea!!!! arati f bine, de ce nu esti multumita??? nu-mi dau seama din poze?
Costumul acela albastru pt ce e? pt plaja sau pt piscina? am mai vazut bbi imbracati asa si m-am intrebat daca nu le este cald in acel costum!
sa va fie de bine iesirea si sper ca te-ai relaxat, macar un pic!
pupici baietel dragutel bronzacel!!!
Yaia spune:
La multi ani, carma! Sa-ti fie viata fericita!
Poze
Yaia spune:
Pinacolada, cum mai sunt baietii? Bine, sanatosi amandoi?
Poze
Pinacolada spune:
Yaia- da, amandoi sunt in parametri!!!!voi?![]()
Roxana- felitari pt noul job, sa fie totul asa cum te-ai gandit!!!
Carpatina LA MULTI ANIIIII, SANATATE, NOROC SI BANI!

cecilia L spune:
La multi ani Carpatina!sa fi sanatoasa, fericita si iubita,sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi.

PS. sacosa mea a fost la Cj,dar nu s-a intors, deci sigur a plecat spre tine![]()
Diwana sper ca le-ai trimis tu la belgica?

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Andreea11, pt o baba chiaora ca mine, te rog anunta mama cand pui poze....l-am admirat pe frumosul Cris, dar parca e mai frumos e in realitate.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem

,abia daca mai reusesc sa tin pasul cu ea ,am inscris-o la camin ,o voi duce din septembrie cel mai probabil. Alex este foarte indragostit ,trebuie sa stau la fundu'lui sa invete ,e cu capu'n nori,zilele trecute nu a avut caietul de mate la el si l-a trimis profu de mate la plimbare
,acum vreo 3 zile a luat un trandafir de acasa (din cei primiti de ziua mea) si s-a dus la intalnire,l-a vazut un vecin la intrare in parc ,era degerat ,cu capul gol,ca deh, nu putea sa-si strice frumusete de freza(isi face tepi cu gel)
,dar era tantos cu un trandafir alb in mana ,off ce ti-e si cu dragostea asta...