Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (287)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ripley
Si eu sunt necajita, ieri cand am ajuns acasa Irisuca avea o fatza buhaita, ochii lacramosi, bona a zis ca sigur are un 37,5.... deh, cum am pus mana pe ea era calr ca are mult mai mult. Avea fix 39.5 in funduc

Sanatate multa, stim cu toate cat de rau e, hai, capul sus, ca trece!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Yaya, ce ti-ai cumparat?

Mie mi-am cumparat niste saboti inchisi in fata si o clama de par, lui Tudor 2 tricouri, un hanorac si o geaca de primavara...plus ceva delicatese pt. toti.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Pinacolada sunt in toate magazinele de pe aici cred ca au si in Mothercare in Bucuresti.Am dat cam 12 lire pe costum deci cam 500 de mii,sepcuta si papuceii separat dar sunt din acelasi material.Chiar au fost foarte buni papuceii ca frigea nisipul si la piscina nu aluneca pe ciment

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

diwana, eram invidioasa pe voi ca ninge (la Cluj) ca era totul atat de frumos, de alb si asemenea ninsoare n-am mai vazut de multa vreme. As fi vrut sa fie si la noi macar o zi asa, sa-l plimb pe Vladi cu saniuta dar iarna asta n-am avut parte...
Oricum primavara e "pe vine", scapam noi de frigul asta.

[Rox, citesc ca l-ai dus pe Bubu la teatru. Intentionam si eu sa fac asta dar la noi la Ploiesti au inlocuit teatrul de papusi cu oameni costumati. Mi s-a povestit ca e sonorul dat mult prea tare si zarva mult prea multa pentru un copilas de 1 an jumate. Abia pe la 3 ani (si nici atunci) incep ei sa se bucure de teatru.
Vis a vis de jucaria de impins, cu speranta sa nu te mai intereseze (adica sa nu te mai stresseze aspectul) iti spun de Vladi ca el impinge caruciorul de papusi al verisoarei lui cand mergem in vizita la ei dar renunta usor la el pentru o jucarie mai atractiva. In Miniblu s-a jucat cu o roata de genul asta dar a parasit-o cu usurinta, asadar n-am considerat ca e cazul sa i-o cumpar iar in Ikea a gasit el un carucior metalic cu lemn la sectorul de copii dar nu si-a manifestat interesul in mod deosebit. Asadar, lasa gandurile negre.
Bafta la noul loc de munca!

Cecilia, ce tare a fost Cristi cu pipi la olita Mi-e dor de voi, tare as vrea sa-l vad "in actiune"... poate cand trece frigul asta organizam o actiune cu multi bebelusi si atunci venim si noi cu siguranta.

Sim, l-am vazut pe Stefan...e simpatic foc ca de obicei.

Annisia, sper ca dai un semn de viata cand vii la Ploiesti, nu? Cred ca deja te-ai lamurit cu laptele, sa-ti zic si eu totusi...lui Vladi ii dau cereale cu lapte Zuzu albastru dar inca nu i-am scos formula de dimineata si de seara. Am inceput sa-i introduc laptele din comert acum vreo 3 luni si n-a avut nici o problema.

adimercedes, nu stiu daca am spus sau nu..dar daca nu, ma repet ...tare mult imi plac postarile tale...asa am reusit si eu sa-l obisnuiesc pe Vladi sa adoarma singur la el in camera...din pacate de multe ori, in multe situatii mi-o iau nervii inainte si-mi strica toata pedagogia.
Vladi de cateva nopti se trezeste pe la 5-6 dimineata, vrea un ceai, se culca pana pe la 7 - 8 si gata cu somnul. Ma rupe, mai ales ca eu sunt mai lenesa din fire. Azi dimineata la 5.50 (la a doua trezire din noapte) i-am dat laptele si i-am explicat ca toti copiii dorm, chiar si adultii si ca-l rog foarte mult sa bea laptele, sa se culce la loc si sa mai doarma macar vreo 3 ore. S-a trezit la 10 ...

Mi-a inceput serialul...revin mai tarziu

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

mi-am puj jaluzele si e o bezna in camera !!!l-am pacalit pe flaca sa faca nani-nani sa pot scrie si eu un rand!

adica -eu tot din urma

Papanash la nunta de diamant sa ajungeti si noi sa paticipam!

Ripley sanatate celei mici ! tare frumoase fete ai !
pentru parintii aia nesimtiti tare imi vine sa strig unde esti tu tepes doamne?

sunt nemaipomeniti cei doi Cristi impreuna !Pacat ca n-am admirat-o decat pe mamica Andreea...

Cristina felicitari pentru cele doua liniute ! sarcina usoara

Piciulika super test . noi facem doar triplu surub .
mi-a placut sa urmaresc cum iti recunosti prietena , dar sa stii ca eu am zis Delia inaintea ta - Gabriela a salutat-o cu cateva pagini inainte si eu m-am intrebat cine o fi iar cand s-a pus intrebarea hop si eu cu raspunsul . adica eu am trisat :D!

Eliza de Gabitz

hehe indragostit ! ce frumos ! o sa vina si la noi vremea asta !

Bernix , sanatate Degeticai !

Roxana serviciu usor !

Diwana ,a dresat Rares oalele pana la urma?

Valentina , bafta la analize

aoleu , fug ca se aude scandal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Aniast si eu abia astept a va vad.

Nu am reusit programare la dr, peste tot unde am sunat numai saptamana viitoare, mi-a recomandat cineva sa incerc la centrele unde au consultatii pt ochelari, asa ca dupa ce se trezeste martinelul meu(doarme de la 13.30) dau o fuga sa vad pe unde reusesc sa ma lipesc daca nu cred ca merg la urgenta........voi ce ziceti?

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Cecilia, eu zic sa iti faci o programare la un cabinet ca lumea, macar ca-i saptamana vitoare. Astia de la centrele de ochelari sunt niste ageamii. Tot in cunostinta de cauza ti-o spun

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Carpatina la multi ani! multa feicire si sanatate, impliniri!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Sanatate bolnaviorilor!

Noi suntem mai bine acum, au mai ramas doar mucii, insa am tras-o saptana trecuta iar cu bronsita, plamanii nu mai erau liberi, febra, tuse si lipsa completa a poftei de mancare pt 3 zile in care nu a baut decat apa, ceea ce e minunat in conceptia dr de aici. Am ajuns deci iar la urgente cu o Energie lipsita complet de energie, asta pt prima data. Au bagat senzorul si-au vazut ca scazuse nivelul oxigenului in sange, deci repede cortizon-supozitor si inhalatii/aerosoli direct in spital, unde 3 pers aproape ca nu am reusit s-o tinem, mai mult inhalam noi decat ea; la plecare dr ne-a zis ca asa-i place de copil ca stie ce vrea :) si ne-am ales pt 1x aici cu antibiotic. Ne-am cumparat si aparat de inhalatii, ca noi aveam doar ajutator pt spray. Cand vrea cand nu vrea!

Eu am fost si mai sunt terminata din cauza bolii ei, am plans cu muci cand o vedeam adormita si dand ochii peste cap, insa ne-am revenit incetisor si sper din suflet sa nu mai prindem nici un virus asa urat.

pupam toate mamicile si bebicii

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

cecilia, ti-am dat PM.

Maruntzika, imi pare tare rau ca a fost bolnava Energia.

Ripley, multa sanatate Irisucai si bine ai revenit!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput