Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (287)
Raspunsuri - Pagina 15
papanash spune:
a adormit baiatul, bineinteles, in scoica.
cat timp am 'adunat' florile pentru Carpatina si-a facut de cap, mi-a scos un vraf de dosare si hartii dintr-un raft, sunt toate imprastiate in sufra, in plus si-a rasturnat peste ele cutia cu jucarii. Asa ca ma de lucru, noroc de mine ca am mancare facuta de aseara.
Danuto, vad ca in alte cartiere nu ninge, numai aci la mine, daca nu stateam la ultimul etaj ziceam ca scutura cineva ceva pe geam
. Sa stii ca si Ghighi are maselele de jos pe vine, gingia sta gata sa explodeze, saracul.
Sabina, cum mai e Gh cu hidrocelul ?Asa-i ca nu se mai vede nimic ?
Maria, of, a dat dragostile peste pitici ....nici nu stim cum e mai bine, sa dea peste noi, sau peste ei
Sunt sigura ca il sfatuiesti de bine,tine-l aproape sa-ti povesteasca tot, nu-l inhiba ca e sensibil rau acum. Pupici multi de la noi.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash mey, am eu vedenii sau chiar ninge ????????? ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
Din pacate n-ai vedenii.

Si prin alte parti e si mai rau. Si eu plec maine dimineata cu masina la Targu Mures...Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
diwana spune:
Pupicuri de la Cluj.
Sa incepem cu inceputul ![]()
La multi ani Carpatina. Sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii sanatoasa, fericita si glumeata mereu
La multi ani Carma!
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Pinacolada Yaia- da, amandoi sunt in parametri!!!!voi? |
Ma bucur! Si noi bine...eu foarte bine, ca tocmai m-am intors de la cumparaturi.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
diwana spune:
Maria, da de stai ascunsa dupa canapea? Ne e dor de tine, hai mai des la povesti
. De acum incep problemele amoroase, si imediat o sa ai parte si de cele ale lui Teo
Iti dorim succes. Lui Alex ii doresc sa nu sufere din dragoste niciodata (nici macar de reumatism
). Aceleasi urari merg si la Teo, si la mami 
Erina, cand ajungi pe aici, da un semn.
Cecilia, stai linistita ca am trimis eu sacosa ta la Beljica si am specificat sa se intoarca tot pe la Cluj
, iti pun si eu ceva bun
. Ai rezolvat cu programarea la oftalmolog?
Gabitz ma bucur ca v-au ocolit virozele, sper sa fie tot asa si de acum inainte. O sa faca si Eliza ce fac copiii de aici
. Cum mai stati cu mersul biped?
Crishtina, felicitari pt. vestea frumoasa. Sa ai o sarcina usoara si la final un bebe frumos, cuminte, destept, sanatos 
Gabriela, daca tot ai pregatit bunatatile alea, arunca iubito si prin Gheorgheni ceva, ca mor de pofta, si nu ai de platit nici taxe de transport.
Papanash, ma bucur ca ati scapat dupa ciocolata.
Ripley, multa sanatate familiei virusate 
Sabina, ce certificat tre sa ia Sofia de la gradi?
Dana, pupicuri Mirunei matematiciene 
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Yaya, ce ti-ai cumparat?
filmulete Rares
Piticul se face mare
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, multumesc sotului tau f mult, eventual ai putea sa-mi dai pm cu numele lui? ca daca tre sa il citez...:)) (Se obisnuieste sa citezi "discutie privata cu fizicianul sau ce-o fi :)), xyz) |
Sabina, stai linistita, nu a fost cine stie ce efort. Eu iti pot da PM cu numele lui, dar iti spun de pe acum ca te stresezi degeaba: el nu e fizician, ci 'calculatorist', adica inginer programator , pasionat de fizica, deci 'geek'
Si singura persoana care mi-a citat sotul vreodata e cea care iti scrie acum...si atunci au fost momente neplacute pt. el (eventual urmate de tigai
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui crishtina Am si eu o veste super! II |
FELICITAAAAAAAAARI! Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Hai, la tricotat cu tine, ca ai de lucru!
Poze
aniast72 spune:
Carpatina, primeste si din partea noastra niste ganduri bune cu iz de Ploiesti, iti dorim multa fericire, sanatate si bucurii din partea trandafirasului.

La multi ani! 

Carma, nu stiu daca ne mai citesti sau nu dar urarile de
tot ti le facem. Sa aveti o viata frumoasa! 
Eu iar sunt in urma cu cititul, pana imi incepe serialul pe ProTv incerc sa recuperez
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)