Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (287)
Raspunsuri - Pagina 14
Sabina spune:
Ripley,
si io ce pana mea sa fac?
ca fimea e in ultimu an de gradi, tre sa ia certificatu ala 
Jur ca daca n-ar fi profa de pian in ecuatie m-as muta la Busteni. Pe cuvant de onoare ca acolo nu sunt atatea viroze ca la Bucuresti.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
danuta36 spune:
La multi ani fericiti Carpatina!
Te imbratisam si te pupam cu drag!

La multi ani Carma!
Morgano spune:
In Cluj e nebunie de luni de zile cu virozele. Ana e clar mai rezistenta acuma dupa scos polipii - nu face forme urate, dar tare greu a fost cu ele alternativ bolnave cate 2 sapt pe luna - din sept pana in ianuarie. 1 singura bona, normal ca nu o las cu 2 ca si mie mi-e greu. Eu in trecere pe la birou, noroc ca pot lucra si acasa iar asociata mea are cu cine-si lasa fetita care e tot de 3 ani si tot in primul an de gradi.
Pe mine ma enerveaza ca am dat-o la gradi particulara nu din snobism sau pentru engleza (desi eu ma sochez ce evolutie minunata are) din marele considerent ca sunt mai putini in grupa si m-am gandit ca vom scapa de bolit non-stop. Pe naiba, pentru ca sunt 2 perechi de parinti atat de nesimtiti de nu se mai poate. Asta doar la grupa mica. In rest nu stiu ce sa zic. LA grupa mijlocie la fel am vazut, iar cele 2 grupe mananca impreuna. La grupa mare fac deja boli "stilate" gen oreion, scarlatina, rujeola, varicela.... hehehe, nu viroze din astea "banale"
Poate doar ca la anul cand o duc si pe Iris acolo va fi culmea rezistentei, ca doar are anticorpii.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
danuta36 spune:
Gabriela tare dulcica e Sara 
Ripley ce familie frumoasa sunteti 
Ayumi multa sanatate gemenilor!
Crishtina felicitari pentru sarcina!
Noi suntem in pregatiri,facut de bagaje pt matusa mea,care pleaca maine,inapoi la Moldova...
Miruna vorbeste tot mai mult,nu-i mai tace gurita...daca numar pana la 10,spune si ea,in afara de 6 si 7:'unu,doi,tei,pa,tinti,opt,noi,dete' ![]()
Imi tot repeta 'hinta',adica sa o duc in parc,afara...
moldoveanca spune:
Carpatina la multi ani sa fii sanatoasa si fericita 

mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Cristina sarcina usoara si bebe sanatos
Pinacolada costumasul albastru este ca sa-l protejeze de soare si nu se incalzeste de la el,este folosit si la plaja si la piscina cu succes![]()
Papanash nu am venit mai multi cu siguranta
pe moment unul e destuuuul
moldoveanca spune:
Multa sanatate puiutilor bolnaviori si eu am emotii acum ca am trecut de la 35 de grade la doar 10.Eu deja stranut si tusesc,vad ca Vlad e ok.Desi a stat foarte mult la aer conditionat nu a tusit si nu a stranutat,sper sa fie bine.
Off mai fetili tocmai ce m-am uitat la pozele din concediu acum 3 ani si credeti-ma ca sunt intr-o mare forma de cozonac
papanash spune:
mey, am eu vedenii sau chiar ninge ?????????
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
danuta36 spune:
Papanasho,n-ai vedenii,si la noi,cand fulguie,cand iese soarele 
Moldoveanca,fain concediu a-ti avut,super pozele 
Gabriela77 spune:
Crishtina, felicitari din suflet!!!
Delia, tare rau imi pare, si eu sunt satula peste cap de sezonul asta! Visez la soare si caldura si vacanta!V-am admirat in poze! Niste frumosi, iar fetele adorabile!
Papanash, ce bine ca nu s-a intamplat nimik cu cioco, e destul de concentrate aia, dar are gusturi bune Ghio!
Moldoveanca ce poze frumoase
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)