Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (287)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani , draga Carpatina !!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

am aparut la timp, tocmai se vorbea despre sacose

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Cristhina, felicitari, banuiam eu ceva....se simtea in aer

Ayumi, unde esti, in Bucuresti ? Multa sanatate piticilor si daca ai nevoie de ajutor, spune-ne.

Luy, unde ati disparut, sunteti in concediu ?

Moldoveanca, am vazut pozele din concediu, v-ati rasfatat mult, sa va ajunga pana la urmatorul? Tu n-ai intalnit o barza pe-acolo ( azi am veleitati de mama omida ) ?

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Repley, am vazut si pozele voastre, sunteti o familie frumoasa cu doua fete cucuiete , tati si-a curatat bine pusca ?

Baiatul meu e bine, n-a avut nimic ieri dupa ce-a mancat juma de cutie de cioco, doar o pata rosie pe obraz, pe care o are si azi. Dr a zis ca e ok, sa-l tin sub observatie atenta.Ieri am avut ajutoare, am cerut un help si a venit nepoata la mine, s-a ocupat cateva ore de Ghighi si eu am facut un pic de smotru.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

La multi ana sanatosi cu multa sanatate, fericire si impliniri pe toate planruile, Carpatina!!!

Christina, felicitari pt. cele II, sarcina usoara si bb sanatos.

Si eu sunt necajita, ieri cand am ajuns acasa Irisuca avea o fatza buhaita, ochii lacramosi, bona a zis ca sigur are un 37,5.... deh, cum am pus mana pe ea era calr ca are mult mai mult. Avea fix 39.5 in funduc, asa ca da-i cu juma de novol, 5 ml paracetamol si prosop ud. Dupa 1 ora era culmea veseliei, foamei.... a venit pediatra si a zis ca e viroza, mai ales ca alte simptome nu avea.... mergem pe antitermic.

Nu se mai termina, sunt bine tati cu Ana, suntem varza eu si Iris.... eu nu mai pot nervos, la Ana la gradi la 9 si un pic erau 4 cu tot cu Ana, din 14 cati sunt acuma.... trageti concluziile (pediatra a zis ca iar e epidemie nasoala tare de viroza - am zis: "Iar????" e continuu, nu trece si sta bine-mersi de vreo 3 luni, daca nu mai mult, epidemia asta)

Bine macar ca eu fac fata tuturor pe picioare, ca altfel jur ca o luam razna, deh: cand isi permite o mamica sa zaca? Eu nu am facut-o de mai mult de 4 ani. Chiar pot sarbatori 4 ani de forum candva zilele astea.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Ripley, tine-te tare mamico. Abia acum o sa inceapa bubuiala virozelor, ca se incalzeste vremea. Miruna e la mama tocmai din motivul ca toata iarna mi-a dat din viroza in gripa si din gripa in viroza. 90% culese de la gradi. Si obligatoriu prestate si de Vlad. Asta ca sa nu mai zic cat am bolit noi pe langa ei. Sanatate multa tie si piticutzei.

Papanash, bine ca sunteti bine. Chiar ma luasem de ganduri...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani Carpatina!

------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Roxana,multa bafta la noul job !Copiii ce mai fac ?

Andreea, si eu te credeam bruneta

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Carpatina
o mare de si de la noi

La multi ani cu sanatate si bucurii si o gramada de ani alaturi de minunea voastra!
Am admirat-o pe Ioana cu tot cu prietena suza
pot spune ca mi-a dat niste lectii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cristina, felicitari, sarcina usoara si un bebe la fel de minunat ca Robert!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput