Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (287)
Raspunsuri - Pagina 17
mandarinutza spune:
Christina, felicitari si sarcina usoara!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
crishtina spune:
Va multumesc din suflet la toate pt urari
Nu mai numesc ca poate uit pe cineva. Multumesc mult!
Papanash...simteai tu bine in aer...ca eu duminica am facut un test...si nici macar nu eram in intarziere...a iesit pozitiv dar parca ma temeam sa spun sa nu se destrame visul. Acum sunt mai sigura...desi pare ca nu au trecut multe zile...insa eu eram ca ceasul la CM + testul pozitv...e sigur ![]()
Crishtina &
Robert
09.09.2007
Roxana_G spune:
Carpatina
sa fii sanatoasa si fericita! Pup tare tare
Eu sunt la birou, e ok si interesant. Dar suntem multi in birou si toti linistiti. Toti muncesc de zor si nu prea imi vine sa ies din peisaj. Mancarea e cea mai tare, la pranz aduc mancarica si avem mereu ceva in frigider, plus biscuiti, plus cola si alte sucuri. Speram sa mai slabesc. Cred ca va fi ok profesional, insa cam stresant cu timpul. Toti lucreaza mult si unii nu ies nici in pauza. Sa vedeti cu ce tupeu voi rupe usa la 6 fix.
Cam asta, e greu si cu forumul ca se fataie lumea si nu am chef sa ma vada pe net, astia stau toti cu excelurile deschise. ![]()
Va pupic.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Dragelor, va multumesc inca o data pentru sustinerea legata de schimbarea jobului. Sper sa fie bine. Cel putin profesional asa e. In plan personal...mai vedem.
Am citit acum pe fuga din urma, as vrea sa o felicit pe Crishtina si sa ii doresc sarcina usoara.
Multa sanatate puiutilor sau mamicilor bolnavioare!
Sabina, nu prea pot vorbi din birou si nu mai ies acum ca vreau sa plec de tot in curand. Apropos, e 6 fara 10 si nu se pregateste nimeni sa plece.
Andreea, am abandonat ideea jucariei de impins. Asa pe termen foarte scurt impinge si el dar nu il pasioneaza.
Intrebati de copii. Alex nu a fost prea bine, nu stiu ce a mancat ieri, cred niste chipsuri, si era umflata toata, plus a varsat asta noapte. Asa ca la 6 eram in picioare si spalam asternuturi.
Andrei e bine, a fost la FTK cu mama azi si a fost ok. I-au schimbat insa una din educatoare si nu ii place deloc cea noua. A inceput sa faca si el unele progrese, si sper ca de acum si mai multe. S-au implicat mai mult bunicii si de acum il voi duce mai des la ei.
Gata, acum inchid ca par suspecta la cat butonez. Poate deschid diseara de acasa. Ieri nu prea am apucat pentru ca mi se prajise routerul si abia aseara a adus sotul meu unul nou.
Rox , mamica
Piciulika spune:
Am intrat doar ca sa o parasc pe Ripley ca:
a) are o adresa de mail de gmx'u mi-o trecut-o derekt in spam (abia am gasit-o, ca ma minunam ca nu vrea sa mi se arate
si
b) mi-a dat un link de-mi cade mailu' - chestii nemaivazute! Deci noroc ca mi-a confirmat cine e, ca poze nu am pupat.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Roxana_G spune:
Dragelor, va multumesc inca o data pentru sustinerea legata de schimbarea jobului. Sper sa fie bine. Cel putin profesional asa e. In plan personal...mai vedem.
Am citit acum pe fuga din urma, as vrea sa o felicit pe Crishtina si sa ii doresc sarcina usoara.
Multa sanatate puiutilor sau mamicilor bolnavioare!
Sabina, nu prea pot vorbi din birou si nu mai ies acum ca vreau sa plec de tot in curand. Apropos, e 6 fara 10 si nu se pregateste nimeni sa plece.
Andreea, am abandonat ideea jucariei de impins. Asa pe termen foarte scurt impinge si el dar nu il pasioneaza.
Intrebati de copii. Alex nu a fost prea bine, nu stiu ce a mancat ieri, cred niste chipsuri, si era umflata toata, plus a varsat asta noapte. Asa ca la 6 eram in picioare si spalam asternuturi.
Andrei e bine, a fost la FTK cu mama azi si a fost ok. I-au schimbat insa una din educatoare si nu ii place deloc cea noua. A inceput sa faca si el unele progrese, si sper ca de acum si mai multe. S-au implicat mai mult bunicii si de acum il voi duce mai des la ei.
Gata, acum inchid ca par suspecta la cat butonez. Poate deschid diseara de acasa. Ieri nu prea am apucat pentru ca mi se prajise routerul si abia aseara a adus sotul meu unul nou.
Rox , mamica
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Diwana, tu esti particula lui heisenberg, fizica cuantica :)) Apropos, Piciu, Radu ce zice de dilemele mele (meta)fizice? |
Sabino draghe, nici nu l-am intrebat, homestly, ca noi am avut deja o discutzie asemanatoare si e taaaaaaaaare complicat! Cand Einstein a vrut sasi prezinte teoria la Bad Nauheim (anii '20), aproape i-a fost respins paperu' de catre fizicienii lui... un an mai tarziu lua Nobelu'.
Deci io m-am scremut rau, pana intr-un punct e oarecum "nachvollziehbar" / "comperensible" povestea... si apoi m-a pierdut.
Tu esti mai desteapta si vaz ca chiar te intereseaza, poate ai succes!? Asteapta rogu-te inca o sapt jumate pana vine de la Chinezia si intreaba-l tu.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Piciulika spune:
Aaah, si inca de marti am vazut Trandafirasul cel harnic si dragalas - tare si am vrut s-o pupacesc pe Mami, da' nu am apucat. ...ca pe Trandafirasha o pupaceste mai bine Michael. ![]()
Apropos: imparte la bezele la dame de te strici de ras. Ieri in Zürich la plimbare stia ca asta e arma lui secreta: se uita insistent la doamne & domnisoare si le trimitea pupici ![]()
(Sorry, Sara, da astia sunt nevinovatzi! Esti mai bine?!
)
Si am vazut la prima pagina ca mai vin fratziori sau fratzioare: Crishtina! Yuhui, ce fain! felicitari, sarcina usoara si BB sanatos!!! Ce fain!
betty78 spune:
Carpatina
La multi ani, mamico!!! Sa fi sanatoasa, fericita si sa ai un an cat mai bun. 
Betty78
6+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina Am si eu o veste super! II Crishtina & Robert09.09.2007 |
felicitari....sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos
Betty78
6+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario