Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (287)
Raspunsuri - Pagina 18
Piciulika spune:
Erina draga, foarte frumos set, cu 'pintzese'! Sa le stapaneasca sanatoasa - vad ca ii place si deja puzzeleste la masutza ei, dragutza tunsilica! 
Ah, si o casnicie frumoasa in continuare! 12 ani e doar incalzirea
- ce e fain abia urmeaza!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Piciulika spune:
Fug sa iau Piticu' si sper sa mai intru pe seara...
la toate
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Erina spune:
Buna seara!
Intru repede sa spun felicitari Christina, sa ai o sarcina usoara si bebelus sanatos!!!
Maruntzika am vazut-o pe puppi cintind Tanti auguri! E o dulceata de fetita talentata!!!
Roxana, sounds like the dream job!!! E super cu mincare de prinz, in rest multa forta sa stai departe de snacksuri si sucuri.
Ma bucur ca Andrei are progrese rapide
.
Multumim Piciulika!!! Cit despre casnicie si eu cred la fel!
Eu sunt necajita ca nu papa Daria. In rest toate bune.
Sanatate bolnaviorilor.
Melania, Celia and again Sabina Y?
O seara buna tuturor!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
alehiam spune:
La multi ani carpatina! Sa fii fericita si trandafirasul sa iti fie motiv vesnic de bucurie! Multe 
Cristina, felicitari si sarcina usoara!
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
moldoveanca spune:
Bernix,uite aici reteta de linte,eu pe asta o folosesc parca vb engleza nu,daca ai nevoie de ajutor,tipa si se rezolva![]()
http://www.annabelkarmel.com/recipes/carrot-puree-lentils-cheese
mami fericita de Vladut Dominic
greyeras spune:

LA MULTI ANI! Carpatina, sa-ti fie viata frumoasa si plina de impliniri!

Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2
greyeras spune:
Christina sarcina usoara!!! 
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2
ramonaiani spune:
Salutare, salutare,
eu am cam intrat intr-o pasa proasta (nitica depresie). Copilul se scoala de vreo saptamana pe la 4 jumate dimineata si vrea lapte. Azi i-am dat apa - si a inceput sa urle, de parca o otravisem
. Mama m-a certat si ea, ca sa-i dau lapte, ca ii e foame fetei. Adevarul e ca ziua nu prea mananca bine - normal ca se trezeste de foame
.
Insa nu stiu ce sa ii fac sa manance mai mult - ii ofer variat, colorit diferit, ore de masa stabile si ceva gustari intre ... ma rog, o sa o rezolvam noi pana la urma. Tot asa ne-mancacioasa eram si eu cand eram mica.
Mai nou m-am apucat de cusut goblen - am primit de la o prietena unul f frumos (2 pitici care se pupa) si vreau sa il fac. Asa ca iau oaresce pauza de forumeala ...
Cu intarziere: La Multi Ani Carpatina!
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
25+
papanash spune:
Ramonaiani, sunt faze de-ale lor cu mancarea, nu te necaji de la asta, toti au perioade bune si rele .Iar pentru micadepresie iti recomand forumeala, pe verificate ca-i de leac
.
Marunzika, imi pare tare rau ca ati avut asa probleme, multi pupici la voi , micuta Energia e o scumpa, am vazut clipul de pe mail.
Roxana, excelente vesti de la job. Pai deschide si tu excelul si pui forumul in bara
. eu nu sunt de acord cu egalizarea programului la munca, pai daca eu in 3 ore fac munca pe care altul o face in 6, de ce sa nu profit de timpul liber ramas ? Pupici la cei mici,iar pentru nora mea preferata multa sanatate !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Greieras, ce mai face Adelina ? Dar tu ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme