Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (287)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Erina draga, foarte frumos set, cu 'pintzese'! Sa le stapaneasca sanatoasa - vad ca ii place si deja puzzeleste la masutza ei, dragutza tunsilica!

Ah, si o casnicie frumoasa in continuare! 12 ani e doar incalzirea - ce e fain abia urmeaza!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Fug sa iau Piticu' si sper sa mai intru pe seara...
la toate

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Intru repede sa spun felicitari Christina, sa ai o sarcina usoara si bebelus sanatos!!!

Maruntzika am vazut-o pe puppi cintind Tanti auguri! E o dulceata de fetita talentata!!!

Roxana, sounds like the dream job!!! E super cu mincare de prinz, in rest multa forta sa stai departe de snacksuri si sucuri.
Ma bucur ca Andrei are progrese rapide.

Multumim Piciulika!!! Cit despre casnicie si eu cred la fel!

Eu sunt necajita ca nu papa Daria. In rest toate bune.

Sanatate bolnaviorilor.

Melania, Celia and again Sabina Y?

O seara buna tuturor!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

La multi ani carpatina! Sa fii fericita si trandafirasul sa iti fie motiv vesnic de bucurie! Multe

Cristina, felicitari si sarcina usoara!

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Bernix,uite aici reteta de linte,eu pe asta o folosesc parca vb engleza nu,daca ai nevoie de ajutor,tipa si se rezolva
http://www.annabelkarmel.com/recipes/carrot-puree-lentils-cheese

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

LA MULTI ANI! Carpatina, sa-ti fie viata frumoasa si plina de impliniri!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Christina sarcina usoara!!!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Salutare, salutare,
eu am cam intrat intr-o pasa proasta (nitica depresie). Copilul se scoala de vreo saptamana pe la 4 jumate dimineata si vrea lapte. Azi i-am dat apa - si a inceput sa urle, de parca o otravisem . Mama m-a certat si ea, ca sa-i dau lapte, ca ii e foame fetei. Adevarul e ca ziua nu prea mananca bine - normal ca se trezeste de foame .
Insa nu stiu ce sa ii fac sa manance mai mult - ii ofer variat, colorit diferit, ore de masa stabile si ceva gustari intre ... ma rog, o sa o rezolvam noi pana la urma. Tot asa ne-mancacioasa eram si eu cand eram mica.
Mai nou m-am apucat de cusut goblen - am primit de la o prietena unul f frumos (2 pitici care se pupa) si vreau sa il fac. Asa ca iau oaresce pauza de forumeala ...

Cu intarziere: La Multi Ani Carpatina!

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ramonaiani, sunt faze de-ale lor cu mancarea, nu te necaji de la asta, toti au perioade bune si rele .Iar pentru micadepresie iti recomand forumeala, pe verificate ca-i de leac .

Marunzika, imi pare tare rau ca ati avut asa probleme, multi pupici la voi , micuta Energia e o scumpa, am vazut clipul de pe mail.

Roxana, excelente vesti de la job. Pai deschide si tu excelul si pui forumul in bara . eu nu sunt de acord cu egalizarea programului la munca, pai daca eu in 3 ore fac munca pe care altul o face in 6, de ce sa nu profit de timpul liber ramas ? Pupici la cei mici,iar pentru nora mea preferata multa sanatate !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Greieras, ce mai face Adelina ? Dar tu ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput