Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (287)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna tuturor.
crishtina - felicitari!sa fiti sanatosi si sa cresti mari!
diwana - ms de intrebare...merge de manutza, dar e mult mai indrazneata decat pana acum.eu sper ca in curand sa-i dea drumul...
ca vb de indragostiti...pe alex il inteleg ca are o varsta, dar fii-miu???e lulea cu o colega de gradi....
va las.program administrativ.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cum mai totul e perfect? Eu tocmai va spuneam ca adio masaje, coaforuri si mese de pranz in oras. Ma rog, mesele de pranz la firma sunt perfecte, insa uneori mai simt nevoia sa mai si ies. Insa intr-adevar, daca eu imi termin munca nu o sa stau sa ma prefac ca muncesc, ma enerveaza chestia asta. La fel cu plecarea, era 6 si niciunul nu se imbraca. Pana la urma au plecat doar 2 si am plecat si eu. Insa nu prea as vrea sa se invete ca stau peste program, ca nu fac asta, eu la 6 rup usa. Chiar daca ajung la 10 ca azi.

Copiii vad ca sunt bine. Sper sa ramana asa.

Va pupam si va dorim noapte buna si linistita.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

La multi ani , Carpatina !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Ema (Ceamica) la multi ani pentru maine. Sa fii sanatoasa, fericita, iat implinirile sa curga una dupa alta.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gabitz, las' ca mai stiu eu una bucata donshoara care roseste toata cand pronunt un anume nume de baiat si zice "hai mai mami..." Ma bucur ca faceti progrese cu Eliza.

Rox, ia partea buna a lucrurilor. Faci economie. Fara pranz si coafor o sa rotunjesti frumusel portofelul. Asta cu ajunsul la 10 seara nu-mi place... Sanatate Alexandrei.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Salutare, salutare,
eu am cam intrat intr-o pasa proasta (nitica depresie). Copilul se scoala de vreo saptamana pe la 4 jumate dimineata si vrea lapte. Azi i-am dat apa - si a inceput sa urle, de parca o otravisem . Mama m-a certat si ea, ca sa-i dau lapte, ca ii e foame fetei. Adevarul e ca ziua nu prea mananca bine - normal ca se trezeste de foame .
Insa nu stiu ce sa ii fac sa manance mai mult - ii ofer variat, colorit diferit, ore de masa stabile si ceva gustari intre ... ma rog, o sa o rezolvam noi pana la urma. Tot asa ne-mancacioasa eram si eu cand eram mica.
Mai nou m-am apucat de cusut goblen - am primit de la o prietena unul f frumos (2 pitici care se pupa) si vreau sa il fac. Asa ca iau oaresce pauza de forumeala ...

Cu intarziere: La Multi Ani Carpatina!

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
25+

spor la cusut, e bine daca ai rabdare pt asa ceva.

Voiam sa-ti spun despre trezit noaptea ca si noi mai avem astfel de nopti, urla... dar accepta apa si adoarme la loc....oricum nu se intampla nimic daca ii dai putin lapte, eu acum ii pun cereale in lapte si dorme parca mai bine.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

La multi ani, tanti Carpatina!!!!! Ne bazam pe tine ca ne vei ridica mereu moralul cu poantele tale pontoase, cu stilul tau ushchit si pofta ta de viata!!!! Te imbratisam cu drag si balim cu jind la bunatatile cu care ne omenesti, la ceas de sarbatoare. Pupici!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Aniast, vin sambata la nasa. Vorbim la telefon, sa ne vedem si noi cinci minutele. Ok? Sa-mi spui ce program ai, sa nu te incurc. Vorbim. Pup!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

moldoveanca, multam de reteta! Cam complicata, da-i cu branza Cheddar si-mi place, asa ca o aranjez io. :) Anunt cand se produce premiera, ca linte n-am mancat niciodata.

Rox, ce zici tu acolo cu multi in birou, toti cu ferestre muncitoresti deschise la calculator, tacuti de-ti e rusine sa vorbesti la mobil ca prea iese fum din ei de-atata munca si neclintiti cand vine finalul programului, mie nu-mi suna a bine. Seamana prea mult cu ministerul meu. Ma bazez pe tine sa faci schimbari radicale.
Sanatate Alexandrei!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

christina, ce veste! Felicitari si sarcina usoara!
Mai fetelor, da mie imi cam miroase a concurs aici, ca prea se ingravidosesc suratele una dupa alta!

Picio, sa nu-ti fie de deochi, n-am mai cetit atatea mesaje de la tine din vremea gravidoseniei cand io inca nu ma aratasem la fata si urmaream din umbra contractiile lui alinush care avea nus' ce de terminat la un proiect.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput