Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (287)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Marunzika, da' stiu ca le trageti si voi nu gluma! Sanatate Energiei si nervi tari tie! Plansul nu te ajuta cu nimic, doar mananca resurse de care ai nevoie pentru copil.

ramonaiani, spor la goblenit! Io m-am apucat de puzzle, unul de vreo mie de piese pe cae mi-l programasem la buchisit in ultima luna de sarcina si n-am mai apucat din motiv de nastere prematura.

gabitz, ce ma bucur ca Eliza face progrese! Stai sa vezi cand o lua-o la fuga cum o sa fie!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

babylina, ce ma bucur ca ai mai trecut pe-aici!
Hai, povesteste cum mai mananca piciul, ce mai faceti voi, una-alta ca prea ai fost tacuta lately.

Erina, si Ana a incheiat o zi cu apetit 0. Banuiesc si io caninii de jos care au strapuns amandoi gingia da' inainteaza greu ca n-au unde si imping incisivii laterali care s-au cam incalecat cu cei centrali.

Maria, lasa baiatul sa fie indragostit, ca nu-i cel mai rau lucru! Atata timp cat inca are incredere in tine si-ti spune despre viata lui e f bine.

Sabina, Reply, sanatate fetelor!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

La multi ani, ceamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Seara buna si de la noi!!!!

Saracul Ion Dolanescu!

Roxule, hai ca asta cu mancarea nu e rau, asta cu statul peste program cu forta ma scoate din minti! Toata chestia sa nu-i obisnuiesti, si am incredere ca nu o faci!

Gabitzule, ce dulce e pisicuta ta! Eu sunt sigura ca face multe chestii Eliza si va face si mai multe!

BErnixule, si eu zic sa nu ma bucur prea tare ca imediat ne abandoneaza iar Piciulika draga!!!! Ma si minunez cat s-a dezlantuit zilele astea!!!!

Picia, ce dulce trebuie sa fie ursuletul cu bezelele lui, iti dai seama ce Don Juan de mic....

Carpatina, te imbatashi, mama???? A ajuns sacosa? Te-ai infruptat?

Diwana, pe tine te invit personal la bunatati, pt tine ma mobilizez oricand!

Somnic usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Vreo saptamana am avut o gripa cu tuse si durere de cap...ca babaele...nu bine imi trece ca hop si mandra cu febra vreo 2 zile ,dupa o tuse cataroasa...bine ca a scapat doar cu picaturi ptr tuse.
azi la noi a fsot Ziua Tatilor...juniorul ia pregatit mici cadouri facute si cumparate de el ff frumos

Sarcina usoara Christina si sa fie asa cum va doriti...ce ti.ar place??

Picea ma bucur ca mai dai un semn

Ramonaiani si mie imi plac goblenurile,dar parca nu mai am rabdare...cu mancare si pofta de mancare nici eu nu stiu ce sa mai inventez...azi i-am pasat carnita + mazare intreaga , mi-a mancat pestele meu la cuptor...seara paine cu sunca la touster facute...maine ii face mama ciorbita cu perisoare adaptata ptr ea.

Rox lasa cai dai tu pe brazda

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Roxali imi pare rau ca a fost bolnava printesa. Bine ca sunteti ok acum.

Mamici, Capitol nou si la revedere.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput