Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (171)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

elli incerc sa fiu mai activa

o zi frumoasa tuturor

azi tre sa fie o zi frumoasa afara cel putin la noi aici...din pacate tati e nevoit sa munceasca si de ziua lui

va pup!

Mergi la inceput

mai nu vine nimeni la ????

am reusit sa citesc din urma...

cu gradi...e normal ca parerile sa fie impartite... eu daca as avea ceva calumea de munca as duce'o oriundear fi (desi recunosc cu strangere de inima) fie particular fie de stat..dar are printesa mea noroc

bianca imi pare rauiti inteleg starea de spirit stiu ce inseamna..offf

miha cum au iesit analizele? am vazut piruetatoarea
dulceeee....

eni hai iesi odata de dupa canapea si vino de ne mai spune din urma cate ceva...

am vazut o fetitza frumoasa caty..e superba printessaa ta..se aseamana mult tare cu stefy....dar nu de asta e frumoasa
am vazut si cateva foto cu mandrutza ancaD... scumpete mica...si am vazut si cateva foto cu comoara cristinei(crisva)imi pare rau ca a fost racita si nu ati putut vizita nimic :(
ma bucur ca ai reusit sa o intarci fara probleme...eu am facut la fel ca miha, treptat prima cea de zi si poi cea de noapte...eu una din alte motive...nu mai reuseuseam sa dorm eu.. vroia sa stea nu mai cu tzatza in gura toata noaptea..cum simtea ca nu o mai are in gura cum urla...da' la urma urmei si asa tb sa o intarc doar nu era sa o tin asa pan' la 5 ani
dar sincer vorbind...asa imi lipseste uneori..am nostalgie de vremurile alea :(

daca nu mai intra nimeni ma duc si eu la o ora de gimnastica

o zi buna!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata!
In sfarsit o zi frumoasa, mai aveam putin si cadeam in depresie din lipsa de soare.

Stefania, bravo tie ca faci gimnastica, te admir!
Eniiiiii! Ai cazut dupa canapea si ai dormit acolo?

V-am trimis niste chestii pentru copilasi talentati, desene care se fac cu manutele. Sunt pe mailul comun

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Helou...
Intru scurt ...sa va spunem ca suntem la tati la londra... Doamne ce frumos e si cata liniste... si plin de parcuri... Sper sa ne fie bine aici ...sa nu trebuiasca sa mai venim in tara decat in vizita

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

bravo ankama bucur pt voi..sa fie cum va doriti!

mersi andra mi's un pic dezamagita asa ca nu mai merge tb cum mergea la inceput..fac cate 2 ore pe zi de step si bici..si uneori nu prea vad rezultate..bine ca mai am si zile cand clachez..in ultimul timp ma simt cam obosita de dieta (in sensul satula..ca de foame am o foame permanenta)dar nu prea mai pot manca mult asa deodata..cum eram inainte sac fara fund..se vede ca mi s'a mai stramtat stomacul si asta'i bine..oricum mai bine mai incet decat deloc doar ca uneori mi'e cam frica sa nu renunt de tot..as strica toata treaba...mai ales ca la vara abia astept sa merg cu printessa mea la mare ca doua surori..mi'e si rusine asa de mine ca am marea la 2 pasi si anul trecut m'am dus numai asa in vizita mi'a fost rusine sa ma dezbrac printre toate fotomelele alea de'acolo

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Stefi, da, si eu lipsesc de ceva vreme din lipsa de timp; apropo, daca stiti undeva unde se vand cam 4-5 ore pe zi mi-ar mai trebui
Am si eu un inceput de mica afacere si imi ia tot timpul, ajung acasa, profit de pitica cateva ore, ea bineinteles ca e odihnita ca abia a mancat si a dormit si reusesc sa intru f rar pe desprecopii, iar cand intru, dupa ora 9 si jum cand adoarme gaza mea, mai vad ce s-a mai intamplat si nu am putere sa citesc mai mult de 2-3 pagini.
Alexandra e f bine, nu vorbeste decat bebeleza deocamdata; in afara de mama, pa, tea-tea (la tic-tac) si am-am (la catei) nu zice nik. Papa f bine, am ajuns si noi la 10 kg, Doooaaaaaamne.... am rezut ca nu mai ajungem aici niciodata cu greutatea, greu, da' taaare greu, desi mananca bine si destul de multisor... eiii, ea sa fie sanatoasa.
Transmitem pupici dulci pt toate mamicile si puii lor si ne mai "vedem" pe aici

Nu-i lasati steluta sa cada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

buna seara mamici

....asta da zi de primavara

bianca imi pare tare rau, Doamne ajuta sa apara repejor un bebele asteptat

ank super!!!!felicitari...!!! mult mult succes!!!!

pussi felicitari si tie pt reusita cu indemnizz!

miha, eliis ceva papa bun????sau ati stat pe afara in parcusri?!

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

neata
vad ca nu a dat nimeni cafeaua, asa ca va ofer eu una fierbinte si mare....ca si-asa nu v-am mai dat cafeaua de mult timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

si.....rusinica...pe pagina 2.....

eu profit pana imi savurez cafeaua sa mai dau si pe la voi .Iulia e la mama, toata saptamana pt ca eu am la sfarsitul saptamanii un examen si trebuie sa invat....mergem la ea , nejucam putin cu ea si venim acasa...n-as reusi sa fac nimic cu ea acasa si doarme ffff rau noaptea, se trezeste de multe ori, ma tot gandesc ca e din cauza dintilor si sper sa fie asa...de mancat ce sa zic mananca bine daca o lasi sa se joace ca altfel nu are rabdare sa stea prea mult in scaunul ei de masa...cu greutatea nu stam noi f bine dar la ce energie are nici nu stiu daca sa ma astept la mai mult( are 80 cm si 9,8 kg).

doar ca nu stiu ce sa-i mai dau sa manance...am mai intrat sa citesc pe la voi cand am avut timp dar nu am prea prins discutii referitoare la asta...ceva idei...?

puiutii vostri cat lapte mai beau?

ma gandeam sa va mai intreb o gramada de chestii dar momentan nu imi amintesc ce anume vroiam.....

sper sa reusesc sa mai intru zilele astea.

Mergi la inceput