Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (171)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Si ca sa va inveselesc ziua .. castigatorul concursului www.youtube.com/watch?v=0VKlzgaIDjA&feature=related" target="_blank">Sanremo 2009 ... mie imi place mult melodia asta .

Cum fac sa pun direct video aici???

_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MIHA - mai exista! eu nu am facut schema de la stat; Dr noastra mi-a scris de la inceput pe caietul Alessiei ce vaccinuri imi recomanda, ea nefiind si dr de familie, nu e inflacarata sa te oblige sa faci, mi-a zis ce si cum, pe urma m-am interesat si eu si am decis sa le fac pe alea. ROR-ul l-am amanat pana la 1 an si 3 luni si atunci m-am decis.

ANDREEA - poate prevenar sa mai faceti voi....si HAVRIX se face mai tarziu, dar fiecare cum crede.

eu nu i-am dat prajit, omleta da, dar in teflon, si din niste cartofi aurii doar interiorul; nici eu nu fac des prajeli, sau cand calesc ceva picur si apa; asta ca asa gatesc eu, nu acum pt ea; azi am facut gulas si nu a fost impresionata, in schimb a papat un castron de ciorbita de vacutza;
am facut salata boeuf(maioneza cu oua fierte, MIHA) si am vrut sa ii dau sa guste si a scos afara din gura imediat...
....dupa amiaza ii fac iar urzici, ca tot nu mai stiu cu ce sa inlocuiesc lactatele...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumim pt vot. Acum vreo luna e facuta. De slabit nu a slabit, dar s-a inaltat f mult. Are vreo 85 de cm. Oricum afara pare tot timpul mai grasun, dar el intotdeauna a aratat ca in poza .

Citat:
citat din mesajul lui ellis

buna seara!

ALINA - interesant site-ul, dar scumputze!

MIHA, PE MINE MA INCAPE BUTOIUL, DEJA MA SCUFUND. nu mai am vorbe...mai, ce "piruete" face Amira! care piruete? am vazut o miscare pe care o face si fii-mea, de alint, merge si isi da capul pe spate...am sesizat si la Amira aceeasi miscare.

FELICITARI,PUSSI!M-ar interesa detalii...

si eu am facut pate de ficat duminica din 2 ficatei cu unt, verdeata si un strop de laptic si a papat tot, pe paine;

VOTAT MATEI! Cand e facuta poza? ca imi pare mai slab de cum l-am vazut eu ultima data...fur telefonul sotului si mai bag un vot

MAMI IN BUCATARIE

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Am inteles ca nu poti vota decat o data pe saptamana. Poate ati mai votat vreun bebe saptamana asta. oricum va voi aduce luni aminte sa-l votati si pe puiul meu .

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

Wowwwwwwwwwwww!!! Ce mai faceti, duamna???

Nu-i lasati steluta sa cada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

STEFANIA - scurta vizita!

ATI FOST LA KIDEX? CE ATI CUMPARAT?

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

neataaaaaa.... am venit cu o cafea proaspata

dau si de baut

azi e ziua sotului meu

ieri am vrut sa raman mai mult sa ma amestec si eu prin vb pe aici... din pacate eu is ramasa cu cateva cap in urma si vroiam sa citesc..n'am mai apucat nici asta..dar erau interesante parerile voastere legate de gradinita..abia astept sa vad cam ce ati mai spus...

m'aduc sa vad ce ati scris

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana8188

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

Wowwwwwwwwwwww!!! Ce mai faceti, duamna???

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
Nu-i lasati steluta sa cada!

bine duamna.... wow zic eu.... ce mai faci? Alexandra?fetita mica si frumoasa

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput