Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (171)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

am postat la Parintii intreaba, parintii raspund un articol pe care l-am primit zilele trecute pe email...paote va dati si voi cu parerea...e cam lungut, dar interesant...eu personal nu stiu ce sa cred..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

M-am uitat aseara la pieptul de pui crocant. Da' ii dai si Amirei? Eu i-am mai scapat Evei cate o bucatica de omleta, pun f putin ulei la prajit, dar e totusi prajeala.

Nici eu nu l-am putut vota pe Matei.

Eva a adormit aseara de la 18, s-a trezit cand a venit ta-su la 22.30, a mancat un iaurt, o jumatate de felie de paine cu pate si masline de pe pizza, si s-a culcat la loc. O fi ajuns-o si pe ea oboseala ca de doua saptamani se trezeste de la 6 dimineata...

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

M-am uitat aseara la pieptul de pui crocant. Da' ii dai si Amirei? Eu i-am mai scapat Evei cate o bucatica de omleta, pun f putin ulei la prajit, dar e totusi prajeala.

Nici eu nu l-am putut vota pe Matei.

Eva a adormit aseara de la 18, s-a trezit cand a venit ta-su la 22.30, a mancat un iaurt, o jumatate de felie de paine cu pate si masline de pe pizza, si s-a culcat la loc. O fi ajuns-o si pe ea oboseala ca de doua saptamani se trezeste de la 6 dimineata...

jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2

Adra, si Eric de ceva vreme buna tot la 6-6.30 se trezeste... nu stiu ce au copii astia...eu efectiv sunt zombie...as tot dormi...bineinteles ca el doarme pe la 10-11 un somn de vreo 2 ore, eu insa... nu prea reusesc...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Andreea stiu articolul, l-am mai citit acum cateva luni pe un blog, http://viatalatara.wordpress.com/, tipa a dus o adevarat campanie anti-vaccinare. Eu, in principiu, sunt pro-vaccinare contra bolilor grave, polio, etc, d-aia m-am si codit atata sa-i fac, sa nu-i fac ROR-ul, rubeola si oreionul nu mi se par niste boli de speriat dar un doctor mi-a zis ca ar trebui sa ma sperie rujeola. Eu n-am facut niciodata vaccinul anti-gripal, fie ca am lucrat in invatamant, fie la farmacie, in ambele situatii am fost foarte expusa virusului gripal, uite ca nu am mai facut gripa din '93. Eu cred in mani****rea prin presa, nu stiu daca va amintiti ca anul trecut prin martie se facea in mass-media o mare campanie pro vaccinare, intai te sperie cu n-spe mii de cazuri de gripa si apoi iti baga pastila cu vaccinul. Pai in martie se face vaccinul? Aia au ramas cu stoc mare de vaccin si au mituit pe ici-colo. Si stiu colegi de-ai sotului care s-au vaccinat in prag de vara, speriati fiind de bau-bau presa

jucarii cautam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANDREEA - eu nu sunt de acord ci vaccinul antigripal, in rest, avand in familie multe cadre medicale, m-am informat si am facut infanrix..., rotarix, prevenar, varilrix, priorix(pe asta l-am cam amanat), prin iunie fac havrix(pt ca va intra la gradi din toamna) si mai avem o doza de prevenar; eu sunt impacata ca le-am facut si am si argumentele pt decizia mea; cred ca exista campanii antivaccinare, care conduc invariabil catre medicina alternativa; si eu dau homeopate, dar nu as risca sa faca copilul meningita...pana nici hepatita a(sora mea a avutla 6 ani...a fost fff greu, a tinut regim 1 an, iar un baietel internat in acelasi timp cu ea, pt faptul ca parintii nu l-au putut face sa tina regimul corect, a murit)

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

multumesc mult fetele pentru luminare...sincer cand am citit articolul, mi s-a zburlit parul putin...e adevarat ca, vorba aia, presa te ridica presa te coboara(extrapoland, mi-am adus aminte de faimoasa melodie..)

ellis, multe ati facut pana acum...noi doar pentaxim si priorix...restul...nu stiu? cand ar trebui facute?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:

Da,ii dau si Amirei,avand in vedere ca nu se intampla des sa folosesc prajeli,iar atunci cand o fac folosesc uleiul de palmier.
I-am mai dat si omleta,facuta in tigaia de teflon,cu foarte putin ulei.
Mananca ceea ce mancam si noi,nu-i mai fac nimic separat. Aaaa...ba da...ei ii fac ochiurile in apa,Robert le vrea numai prajite.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
O fi ajuns-o si pe ea oboseala ca de doua saptamani se trezeste de la 6 dimineata...

Oare pe ai mei cand o sa-i ajunga oboseala?
Zici ca dorm iepureste frate! De parca ar sta la panda sa prinda un firicel de lumina,sa aiba motiv sa se trezeasca.
Dimineata s-au trezit inainte de 7,dar m-am rasculat si am decretat ca inainte de 8.30 nu ma dau jos din pat. De dormit n-am dormit,caci unul voia o carte,unul o jucarie,la un moment dat s-au luat la harta ...dar macar am stat tolanita si m-am prefacut ca nu-mi pasa.

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ANDREEA - eu nu sunt de acord ci vaccinul antigripal, in rest, avand in familie multe cadre medicale, m-am informat si am facut infanrix..., rotarix, prevenar, varilrix, priorix(pe asta l-am cam amanat), prin iunie fac havrix(pt ca va intra la gradi din toamna) si mai avem o doza de prevenar; eu sunt impacata ca le-am facut si am si argumentele pt decizia mea;

Exista vreun vaccin ce nu l-ai facut?
Glumesc,evident ca e decizia fiecaruia daca isi vaccineaza sau nu copilul. Eu le-am facut doar pe cele din schema obligatorie,iar lui Robert i-am facut Pneumo 2.3 cand a implinit 2 ani.Probabil ca asta il voi face si Amirei.Sau Prevenarul.Vom vedea la toamna. Si cam atat...

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata .

Am terminat treburile gospodaresti ... dupa-amiaza, relax!

Si eu ii dau Silviei ceea ce mancam noi, chiar si prajit rar .. ou, un cartof pai etc. Gusta din orice. Am sa incerc pateul ala de care zice adra ... pt. ca vad ca nu e asa atrasa de ficatel. Poate asa il vrea. Si arata bine pieptul ala de pui al lui miha ... mmmmm ..

_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput