Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (171)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineata....
am venit la servici ...unde am un ragaz... ...dar nu pe cat as vrea...
inainte de toate....multumesc tuturor de vorbele si gandurile de bine.......incerc sa ma tin tare, sa-mi pastrez optimismul si speranta ....va veni si bb2!
deci, joi seara au inceput dureri de burtica mai nasoale,sangerare, am bagat un ketonal si am adormit pana pe la 5 dimineata, cand am mai bagat 2 algocalmine de frica sa nu ma apuce dureri...la 7,30 am vb cu medicul care a zis ca la 9 sa fiu in timisoara, ca nu mai are rost sa asteptam pana dupamasa pt. chiuretaj, asa ca am ajuns la spital, nu la clinica lui dar asta e...m-au adormit am stat cam 3 minute pe masa, dupa cum zice sotul, pt. ca mazarica era deja eliminata, deci mi-au facut decat 'toaleta'...m-am trezit in cca 20 min, am mai stat in pat acolo vreo juma de ora...m-am imbracat si am plecat acas
mai pot sa va zic ca eram foarte speriata, nu stiam ce inseamna chiuretaj,ma asteptam sa am dureri...in primele minute dupa ce m-am trezit nici nu am indraznit sa ma misc ...era acolo o femeie care gemea saraca de durere...ma gandeam...oare pe mine ma doare?cand am vazut ca misc si nu ma doare nimic .... dar de ce pe mine nu ma doare?
ma bucur tare mult ca experienta nu a fost traumatizanta, in sensul ca nu am avut dureri, hemoragii...am beneficiat de atentia doctorului meu si a asistentelor...ca mazarica a iesit in cursul noptii, fara chin sau dureri...ca nu am avut nici un fel de complicatie care sa pericliteze proiectul bb2....incerc sa ma imbarbatez , sa fiu increzatoare ca nu a fost decat un accident, selectie naturala
asa ca asa....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!

Multumim de cafele!

bianca - imi pare rau! Sa iti revii repede si sa treci de acest moment!

Noi am fost ieri la cules de urzici, gratar, iarba verde. Deci astazi mancam urzici ... mmmm ...

Silvia a fost in largul ei la iarba verde ... numai a alergat, ba dupa minge, ba in praf , ba in iarba ... iar cand a obosit de atata activiate si-a luat o coaja de paine si s-a asezat frumos pe paturica. Am si poze ... am sa le pun imediat.

_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

eni, noi bem cam 250 ml lapte dimi si seara...aprox...in laptic pun si cereale...si iasa mai grosut...

bianca, chiar ma gandeam la tine si vroiam sa te intreb cum esti...ma bucur ca esti bine si totul a decurs ok...nu te necaji...o sa vina bb2 cand nici nu te astepti...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Bianca, inca o data iti spun ca-mi pare tare rau ca ai trecut prin aceasta experienta.

Slimatei, te asteptam mai des pe la noi.

Va reamintesc de hotul de paine: http://concurs.pampers.ro/profile/28785

Sambata am fost si noi la Kidex. Vreau sa va spun ca a fost o zi minunata pt Matei in toate spatiile alea de joaca. A luat toate casutele si toboganele la rand. De vazut nu am vazut decat cateva magazinase pt ca am preferat sa-l vedem pe el super fericit (mai ales la casuta aia cu mii de lego).

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

roxxyvotat Matei mancaciosul de paine..

Petro, vazut Silvuita la gratar...e o dulceata de fetita...

cat despre alaptat, citindu-ti experienta ta referitoare la alaptat, parca ma vedeam pe mine...exact la fel am simtit si simt si eu referitor la aceasta experienta... placuta si neplacuta... eu aveam lapte destul, prea mult, puturosul meu tragea apoi lasa sanul si urla...lapticul tasnea efectiv...facusem si niste rani de toata frumusetea...sangerande..strangeam din dinti si incercam sa alaptez...scoteam si cu pompa, cand vedeam ca nu mai vrea la san, ii dadeam laptic si asa cu bibe...bineinteles ca era mai usor...asa ca si el a renuntat de bunavoie la san pe la 4 luni juma...iar eu am continuat operatiunea scos si bagat laptic cu bibe pana la 6 luni juma cand deja se imputinase si nu-i mai ajungea...

dar la al 2-lea...asa cum zici tu...il lipesc de san si nu-i mai dau drumul..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Helou...
Intru scurt ...sa va spunem ca suntem la tati la londra... Doamne ce frumos e si cata liniste... si plin de parcuri... Sper sa ne fie bine aici ...sa nu trebuiasca sa mai venim in tara decat in vizita

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

ma bucur ca ati ajuns cu bine...aia mici ce au facut in avion?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata!
PEtro ce frumos a fost la iarba verde!

Roxxy ti-am votat hotul!

VA rugam sa ne votati si pe noi saptamana aceasta http://concurs.pampers.ro/profile/28700

Multumim!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Anka ce bine ca ai ajuns cu bine! Sa pui si poze...cand ai timp, binenteles...dupa acomodare

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

cati, andreea -

Ma duc sa faci urzicile ...

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput