Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 19
simodina spune:
Hmm, se infiripa o gashca de salina??? Fetelor mie mi-ar placea sa mergem mai multe dar la Praid nu e cam departe? Nu stiu daca ma descurc atata drum cu amandoi copiii...
Eva moamaaa ce mancau 
Boo al meu baiat, un mancau si jumatate' de altfel, a avut anumite eruptii dentare in care n-a mancat cateva zile. Nu a fost o regula insa. Dar am citit ca tu indoi piureul cu apa. De ce nu incerci mai bine cu lapte, ii da un gust mult mai bun totusi?! Sau cu smantana daca vrei sa o introduci de acum...
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Ramo, urmaresti pe linkul ala pe cre ti-l trimit si vezi cand e in Bucuresti coletul.Pe mine m-au sunat de la TNT cam cu 20 de min inainte sa vina la usa, ba chiar si cand erau in fata blocului.Noroc ca eram acasa. Cred ca daca vrei sa schimbi adresa mai bine suni la TNT sa intrebi cum procedezi. Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
Multumesc. Ai vreun telefon de-al lor? Eu abia in seara asta am trimis mail ca nu mi-am da seama mai devreme...
In rest nu am link. O sa caut pe google mai incolo sa vad ce gasesc despre tnt oricum. Amik, de la ce vine forever not yours?
cd multummesc frumopt lamuriri.
Andy-g io ce sa mai zic ca fata ea are 5 luni si o saptamana si a luat 200 de grame in ultimele 3 saptamani. Dar se prezinta ok si mananca bine... Mie mi se pare ca si-a marit bie circumferinta caplui, brusc toate caiulile au ramas mici... si a crescut 2cm. La 7 luni chiar e bine cat a luat uiul, sa nu-l intepi. Dupa 6 luni cresterea in greutate nu mai e asa spectaculoasa.
Nicole

de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
simodina spune:
Si nu in ultimul rand, desi cu intarziere
LA MULTI ANI EVA!!!
LA MULTI ANI MONICA!!!
Sa aveti o viata frumoasa, asa cum v-o doriti!
CD27 spune:
ramo la mine asa a fost, vad ca pe tzitziri au sunat-o, nici mie nu mi-au dat nici un link, dupa ce le-am dat mail, mi-au dat niste numere pe care le-am verificat aici: http://www.ups.com/content/ro/en/index.jsx
de sunat n-a sunat nimeni sa spuna ca vine cu pachetele, noroc ca a fost cineva acasa pentru ca stiam ziua cand au ajuns in Romania
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
_giulianna_ spune:
Nadina, Babymom mai sunteti pe aici?
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Boo spune:
| citat din mesajul lui simodina Boo al meu baiat, un mancau si jumatate' de altfel, a avut anumite eruptii dentare in care n-a mancat cateva zile. Nu a fost o regula insa. Dar am citit ca tu indoi piureul cu apa. De ce nu incerci mai bine cu lapte, ii da un gust mult mai bun totusi?! Sau cu smantana daca vrei sa o introduci de acum... Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) |
asta am incercat azi. adica am vazut ca nu mananca si am pus niste lapte peste. a deschis gura intr-un final, dar nu a mancat mai mult de 5-6 lingurite. deci mare succes n-am avut. sa incerc maine sa il fac cu mai mult lapte, direct in blender...
AlexaM spune:
Ramona, condoleante...
Nocom, am o prietena cu un bebe de 2 ani si jumatate care a fost diagnosticat cu un posibil astm cand avea mai putin de un an...nici nu-ti spun prin cate a trecut (din raceala in raceala...dar nimic f grav) insa acum nu mai are nimic copilu'...asta vroiam sa zic de fapt..
Multa sanatate!!!!!
Fetelor am si eu o intrebare: sfecla rosie. E buna pt un bebe de 7 luni? I-am dat astazi putin in piureul de legume (morcov si telina) si i-a placut la nebunie...a papat 120g de piure...a facut o pauza de kk...
si a mai papat inca 90g...
Dar am citit unele opinii cum ca sfecla rosie nu trebuie data la mai putin de 36 luni...mi se pare foarte mult in conditiile in care est eo leguma atat de buna(e singura care nu-si pierde vitaminele prin preparare termica).
Mersi mult de raspunsuri!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
CD27 spune:
Eu cred ca fac in felul urmator, ii mut legumele seara ca nu are rost sa i le dau in jur de ora 16.00 pentru ca apoi la 19-20 maxim trebuie sa-i dau lapte si el dupa lapte sforaie si daca adoarme la 8 sera e nasol, se trezeste pe la 2 sa manance
, ceea ce mi s-a intamplat noaptea trecuta
, daca dau la 16.00 lapte si pe la 19-20 legume e tocmai bine si poate reusesc sa-l tin treaz pana la un 21.20 , sa fac baia si sa dau ultima masa![]()
Giulianna stiu ca intrebai de programul de masa cum sa il faci tinand cont de iesirile afara, si eu as vrea sa ii fac programel dar....la cum papa el, nu pot sa fac nimic
, dar cred ca fetele avansate in ale diversificari pot sa te ajute si la cum papa Edi sigur reusesti sa-i faci un program convenabil
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ Nadina, Babymom mai sunteti pe aici? |
Giulianna, eu sunt aici - va citesc din umbra. Nu prea am nimic de spus... sunt obosita... si putin suparata... Dragos iar are muci si tuseste - drepturi de autor: frate-su.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
babytza spune:
Avem dintisoooooorrr !!!!!!!!!!!!!!

Boo felicitari pentru iepuras ! 
Giuliana noi papam asa : dimineata la 5.30 lapte (sper sa scapam rapid de masa asta , ca nu era in program
)
-la 8 incepem ziua cu piure de cereale
-la 12 piure de legume
-la 16 piure de fructe
-la 20 piure de cereale.
Programlu nu e batut in cuie, adica nu e o ora fixa. Mai mult sau mai putin cu 30 minute.Depinde si de ora la care papa prima masa de dimineata... Tu ii poti da la ora la care sunteti in parc iaurtel daca cere.
Puuup si sper sa iti fie de folos 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit