Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

tzitziri multu de sfaturi
musette

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Fetelor dragelor, eu m-am abonat la acest site si primesc mereu info de la ei.
Iata tema la zi: http://www.zerotothree.org/site/DocServer/29-3_Chatoorv.pdf?docID=7961
Cred ca merita citit.

Pup!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

foarte interesant :)

multumim de link

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi suntem bine deocamdata la papat facem pauza cred. Am o fata super dulce si cuminte nu comenteaza deloc la siropel nici la aspirat nasuc Chiar tati a zis ca e o curajoasa.

Mie cartoful dulce mi se pare cah Da nu conteaza ce imi place mie bb trebuie sa pape vitaminutze

Ada articolul este super super, foarte interesant.

CD ma bucur ca piticul papa. Noi o sa vedem la analize ce este. Doar pipi si exudatul i fac deocamdata. Nu vreau so intep.Poate sunt si dintisori de vina, vedem noi.

Boo pupam iepurila mic

luminita bebei tai sunt superbi si foarte frumosi amandoi.Nu te gandesti sa i bagi la reclame? Ar fi super.

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

luminita, ma alatur si eu celor care se minuneaza de frumosii tai! esti o norocoasa! eu tot mai sper ca poate-poate a treia oara am noroc de gemeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am un mic betivan, Moni, exact ca in povestea ta, doar ca tati nu l-a lasat, de fapt e puin diferit de povestea ta, tati s-a impotrivit si baiatul a inceput sa urle. Sotu' il tinea in poala cu fata la el si intr-o mana avea un pahar de vin, baiatul a pus o mana pe pahar, i-a tras mana sotului aproape (cu tot cu pahar evident), a pus si a doua manuta pe pahar si l-a dus la gurita si a pus gurita pe margine sa bea cand i-a fost luat paharul a inceput sa planga

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

musette eu ma refeream la Luca sa-i faci testul...dar poti sa-ti faci si tu dc vrei.
E un sfat...asta nu inseamna ca sigur are ceva miscator.
Spitalul de dermatologie este la Tineretului in spatele liceului Sincai.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ramo nu te suna nimeni de la bimbomarket, vin direct la usa, in schimb poti sa le scrii si o sa-ti dea niste coordonate cu care poti urmari pachetele pe site la ups si iti faci tu idee cand ajung

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

BOO te-am intrebat ca aceleasi simtome le are si fi-mea, parca sa zic ca si eu am simtit ceva pe gigie dar nu sunt foarte sigura inca o data te

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ramo, urmaresti pe linkul ala pe cre ti-l trimit si vezi cand e in Bucuresti coletul.Pe mine m-au sunat de la TNT cam cu 20 de min inainte sa vina la usa, ba chiar si cand erau in fata blocului.Noroc ca eram acasa.
Cred ca daca vrei sa schimbi adresa mai bine suni la TNT sa intrebi cum procedezi.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Buna seara tuturor!

Roxana imi pare tare rau de mami tau, imi inchipui cat de greu trebuie sa-ti fie !

Ramona condoleante!

Nocom imi pare tare rau ca treceti prin emotii cu Daria. Sper din tot sufletul sa nu fie ceva grav.

Mergi la inceput