Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

multzu mult fete pt sprijinul moral, ca de obicei la superlativ sunteti.
anamonaKarina nu a avut nici un simptom care sa-mi sara in ochi.Am ajuns sa facem coproparazitologicul din ale conjuncturi...care nu aveau legatura cu ea.
Ceea ce am citit despre acesti paraziti m-a ingrozit total.Ei traiesc foarte bine mersi in mediu nostru cat si in noi.
Am intrebat-o pe doctoritza de unde ar putea fii si mi-a raspuns ca de oriunde...aer, praf, apa de la chiuveta, animale...si nu mai are rost sa continui lista.
Pb este ca mi-a dat o tinctura care se numeste Helmiflores de la plafar care nu am stiut ca contine si miere poliflora...am sa o sun sa o intreb dc e chiar ok pt ea chiar daca sunt numai cateva picaturi de dat pe zi.
Cam atat...in rest am sa va bat pe toate la cap cu diversificarea sa-mi dati cat mai multe sfaturi cand nu o sa stiu ce sa fac.

le: tocmai ce am primit raspunsul de la doctora prin telefon/ legat de miere..cica nu face rau la ce concentratie are tinctura respectiva

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eva, cred ca urmatorul pas asta e:merele.Desi am cam aceeasi dilema ca Boo...ca daca nici acum nu mananca legume cand nu stie alte gusturi, cum o sa manance cand o sa dea de alte bunatati.

andy_galro, scuze ca nu am urat toate cele bune la cele 7 lunite.
Legat de masurarea a cat mananca...nu stiu daca folosese la ceva.Eu ii masor ca am recipientele gradate de la Avent si ca sa vad ca idee cat mananca si sa vad daca mananca mai mult de la o zi la alta (pentru ca el nu prea mananca de fel).Ca si daca se opreste la doua lingurite tot nu o sa poti si nu e indicat sa il fortezi sa manance mai mult.
Noi am facut hemograma care a iesit buna.Deci cel putin la noi nu are treaba cu luatul in greutate...pe el il vad 3 doctori care nu s-au aratat deloc ingrijorati de faptul ca nu a mai luat asa mult.
Ca sa fi tu linistita poti sa ii faci analizele undeva unde se recolteaza din degetel.Nu e asa traumatizanta metoda.
Dar eu mai urmaresc si alti bebei cam de aceeasi varsta pe forum sau in jur si sunt multi care iau sub 500 gr de la 5-6 luni incolo.Si ma indoiesc ca au toti ceva.
Acum incerc si eu sa ma dau curajoasa, dar cand nu luasese decat vreo 50 grame in 3 saptamani nu mai eram asa de convinsa.Asa ca te inteleg daca nu te pot 'consola' cu totul

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nikolici, imi pare rau ca aveti probleme, dar sa treaca si astea.

Apropo de apa de la chiuveta....am aflat de curand de un caz cu un prieten care a descoperit ca are nu stiu ce paraziti.Pe care i s-a spus ca nu putea sa ii ia decat in apa de la chiuveta.Si el foarte intrigat ca nu a baut de ani de zile apa de la chiuveta....de fapt a dezlegat misterul la serviciu: cei la care lucra aveau rezervoare de apa de la Fantana.Si ca sa nu mai dea banii sa le re-incarce cu apa tot de la Fantana puneau in ele apa de la chiuveta.Deci el bea de 'buna' o apa cu care acasa nu facea nici macar mancare (fire foarte precauta de fel).

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

operation apple succeded. i-am dat jumate de mar golden pe razatoare si l-a mancat aproape pe tot. maine i-l fac la abur sa vedem ce zice.
nikole imi pare rau pentru voi, dar va fi bine, o sa vezi.
monica, m-am ingrozit! eu ma uit urat si la popa cand o impartasesc. oricum amalia scuipa tot.
voiam sa mai zic multe, dar ca de obicei neuronul meu e inca in vacanta. revin

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andy galro la multe lunite inainte!!!!!eu zic sa nu te mai stresezi cu greutatea.

Luminita ce minuni ai tu acolo...niste frumosi.si scaunele sunt f dragute,sa manance hunii sanatosi in ele.

Cosmy,nu prea mananc eu branza de oaie,s-a intamplat de data asta dar am grija sa nu se mai repete!

Laureta tin pumnii sa fie Bianca bine!

Nikolici,of,imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva.Multumesc de sfat.Acu sa verific daca am inteles bine:eu trebuie sa fac analiza aceea?adica e posibil sa am eu viermisori si prin alaptat sa ajunga la LUca?eu asta am inteles te rog lamureste-ma ca maine ma duc sa fac analiza.

Tzitziri saracu tipul respectiv...vezi de ce am zis eu ca nu-i dau lui Luca apa de la robinet...fie ea si fiarta.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

BOO felicitari pt. dintisor[ si cum se simte? este agitat? sincer mie imi este cam frica de faza asta cu dintisorii, dar in schimb ii astept de nu mai pot...

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Azi nu e, dar are zile si zile. Dar nu pot sa zic ca e excesiv de agitat in alea mai proaste. Iar noaptea doarme, mie de asta mi-era frica. Cu toate ca acum 2 nopti s-a trezit de m-a chiaunit, azi noapte a dormit perfect. Eu am vazut "ceva" pe gingie de cateva zile. Nu stiu daca are legatura cu nemancatul.. Asa ca deocamdata ma declar hiper-multumita la faza asta. Ma asteptam la mult mai rau cand ii ies dintii. Daca ar fi asa mereu ar fi genial !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Cd ai un PM

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

sint posesoarea unui mic cosulet de legume bio, insa asta nu e nimic, ce credeti ca am in cosulet pe linga alte legume? PASTIRNAC... si adevarat, din ala mic!!!
aveam si o sticla de suc de mere bio, dar eu am spart-o. a venit sotul meu acolo si eu cind l-am vazut i-am facut cu mina, iar sacosa mea a cazut, nesimtita! asa ca adios suculet de mere bio.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Fetelor dragelor, eu m-am abonat la acest site si primesc mereu info de la ei.
Iata tema la zi: http://www.zerotothree.org/site/DocServer/29-3_Chatoorv.pdf?docID=7961
Cred ca merita citit.

Pup!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

gagici spuneti-mi si mie cu cat timp inainte suna aia care aduc pachete de la bimbomarket? oare accepta alta adresa?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput