Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lucia de ClaudiaH,Andrei de Andy_galro,Erik de Ramonzca,Sorana de Lacribel

Amik si noi avem ghetute si botosei dar sunt moi, inca nu merge deci nu i-am cautat din cei mai buni cu taloneta si cu talpa tare. Vom cauta cand va incepe sa paseasca

Anca imi pare tare rau Stiu ce zici , din motivul asta nu vreau nici eu sa afle..ea e pesimista de felul ei si mi-e frica de reactia ei daca ar sti...bunicul s-a stins la 2 saptamani dupa ce a aflat ca are la plamani si la fel si el , nu avea nicio durere, niciun simptom...uffffff

Avem si noi un aliment care nu ne place...ardeiul...e cam cah ...cu chiu cu vai a papat jumatate de portie....o sa ii pun mai putin data viitoare.

Laureta multa sanatate

Lumiiiii ce furmos stau hunii in scaunele pup puiutii

Cuscra poti sa faci din lapte praf dar e pacat....ca iese f putin si mai e si uscacioasa ...

Lucutta dulce Sergiu Si David trage de par la greu Ai grija cu pastilele minune ....

Nikolici uofff...pana la urma a fost pozitiv ...Imi pare tare rau ,sincer Bafta cu diversificarea !!!!!!!! SA fie o papacioasa Karina

Eva bine ca stateam jos... Felicitari pentru papacios

Moni multa lume nebuna .....ar trebui impuscati astia care isi bat joc de copii Of of mai mai....

Boo , Anca imi pare rau ca iar fac fente piticotii...dar sa va spun care cred ca eu ca e secretul cu borcanasele Hipp. E vorba de textura. Am facut din greseala acum cateva zile piureul mai putin fin ca de obicei si l-a refuzat total. Deci nu a fost chip sa il pape...M-am dus si l-am mai blenduit putin pana s-a facut fin de tot si l-a papat cum papa el de obicei Dar ca sa iasa asa e musai sa pui si lichid in piure cand le bagi la blender. Ori apa plata , ori din apa in care au fiert. Eu ii pun ce se scurge in tavita de la steamer si iese yamiiiii. Si pun si o lingurita de ulei de masline.
La fructe tot asa fac : marul, para , piersica le fac la steamer iar banana si mango fresh. Dar tot cu apica amestec.Iese ca un compot initial apoi pun si branzica de vaci si se mai ingroasa. La nevoie , daca gresesc si imi iese prea moale adaug cereale pana ajung la consistenta dorita de soricel.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eva,cum ii faci merele?Pur si simplu date pe razatoare?De sticla?Offff...ca asa as vrea si eu sa il vad mancand cu pofta.Cred ca e 'setat' pe 50 de ml ca pe aia ii mananca si deschide singur gurita si zici ca inghite cu tot cu lingurita....dar dupa aia nu mai vrea deloc.Si prea se opreste la aceeasi cantitate in fiecare zi

andy_galro, cred ca ramasesem putin datoare.Ma plangeam de David ca a stagnat vreo 3 saptamani (de fapt luasese cam 50 de grame in total), dar a recuperat in ultimele doua saptamani si a ajuns la 300 gr in cap luna asta.Deci e cum sunteti si voi, si nu s-a ingrijorat nimeni.Asta poate te 'consolez' putin

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

fetelor, eu am ramas cu impresia ca trebuie sa ii dau carne zi de zi, voua ce v-au zis dr? tinand cont ca nu am introdus inca galbenus de ou (oricum ieri n-a mancat deloc legume pentru ca era prea multa carne si nu era fin)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

ne iese un dinte !!!!! l-am simtiiiiiiiiiitttt

Lumi, Anca n-am incercat cu fructe inca, am zis ca poate poate o merge cu legume. Acum ma intreb daca nu s-o fi obisnuit cu gustul dulce de la cereale (pe care le devoreaza) si de asta sa nu-i mai placa legumele. Cine stie ?? O sa mai incerc un pic cu legume si daca nu si nu, trecem la fructe. Nu stiu daca sa fac pauza sau nu ..
Legat de consistenta din borcanele, nu stiu daca pe asta o vor ei, ca si la mine piureul iese fin, pur multa apa plata ca sa il inmoi. Si cand vad ca refuza, tot mai adaug pana iese zeama. Si tot nu il vrea. Oricum ce am remarcat eu la borcanele e ca sunt mult mai aromate. Se simte frate imediat cum il deschizi mirosul de morcov din ala dulceag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna fetelor.

Luminita aici sunt si suntem ok... de 4 zile Sorina n-a mai urlat seara, a adormit f f f frumos dupa baita si ultima masa undeva pe la 9-9.30, dar cu mine in pat... nu-i chip sa mai stea in patul ei... daramite sa adoarma singura acolo
Vazut gemenei super scumpi. Abia astept sa vie caldura sa-i revad sau poate mai devreme... invitatia ramane valabila!!!

Lucutta si pe mine ma "musca" Sorina, face asa doar cu mine si cu mamaia mea (strabunica ei)... cu tasu nu face... si tasu se oftica .
Si ai grija cu pastilele minune... eu sunt total impotriva lor...

Ref la mese noi papam asa:
- prima si a doua masa lapte;
- a treia masa (ora 13.00 - 13.30) pireu de legume (albitura, morcov, dovlecel, patrunjel - frunze putine, ulei de masline putin);
- a patra masa lapte;
- a cincea masa pireu de fructe (mar ras de fapt cu cateva masuri de cereale ptr ca altfel nu-i chip sa se sature);
- a sasea masa lapte...
... noi inca avem 6 mese ptr ca Sorina se trezeste f f f devreme si papa destul de mult si des...
In rest... de cand cu diversificarea nu mai sta deloc la san... decat noaptea ... cand il cauta cu disperare... cel putin asta noapte s-a trezit din ora in ora cautand sanul...
Cred eu ca e si un puseu ceva ptr ca e mult mai mancacioasa decat de obicei...

Acum asteptam preotul... s-a dus tasu sa-l ia ... sa facem festanie... n-a fost chip sa aranjez pe aici decat cu Sorina in wrap-ul improvizat de mine... altfel cum o lasam jos cum urla. Si acum tot asa este...

Nikole imi pare super rau pentru problema... sper sa treceti cu bine proba asta!!!

In rest sanatate multa la toti bebei despre care am citit ca au problemute!!!

pentru EvaF si Moni (imi cer scuze ptr intarziere) si ptr sarbatoritii zilei de astazi!!!

Ramo si Babytza si sa va dea Dzeu putere

Amik ref la incaltari noi purtam doar botosei crosetati de bunica mea din lanica moale... zici ca sunt pantofiori si ii tin si bine piciorusul!!!

CD imi pare rau ptr igrasie... si noi avem de cand am pus termopane pe toti peretii care au contact direct cu exteriorul si care ... evident... nu sunt izolati... La vara trebuie sa facem ceva in sensul asta!!!

Claudinna m-ai innebunit cu caciulitele / sepcutele alea... nu ne faci si noua? platim si ne trimiti la Bucuresti

In rest... pe toata lumea!

Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Eva,cum ii faci merele?Pur si simplu date pe razatoare?De sticla?Offff...ca asa as vrea si eu sa il vad mancand cu pofta.Cred ca e 'setat' pe 50 de ml ca pe aia ii mananca si deschide singur gurita si zici ca inghite cu tot cu lingurita....dar dupa aia nu mai vrea deloc.Si prea se opreste la aceeasi cantitate in fiecare zi

Oana, nu pe razatoare, nu, ca e nasol cu oxidatul asta, trebuie sa pape fix atunci. nici nu am razatoare de sticla sau de plastic, am numai din aia de metal.
Ii fac la steamer merele, asa sunt si mai putin acide.
Iese yummy, piure fin cu gust de compot.
Mar crud nu imi prea manca asa ca i-am dat si mar si para facute la steamer. Sunt mai bune pt stomacelul lor la varsta asta.
A papat si cald si rece si ii place tare pt ca facut la steamer iese fff fin piureul fata de crud.

Anamona, eu nu stiu ce fac pretioaseleca nu le urmaresc.
Eu port bijuterii toata ziua, nu sunt genul care scoate arsenalul seara. Indiferent de ce bijuterii pun nu le prea disociez in zi si seara. Doar cerceii fff lungi ii las pt ocazii mai speciale.

Mi-a venit soatza, poate vb mai pe sub seara.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, chiar am vrut sa te intreb ce cauti pe forum la ora asta . Si soata mea e in delegatie la Cluj, de aceea mai stau cu voi. Cu Carla in scoica, evident. Azi numai lipita de mine a stat, cred ca din cauza ca am lasat-o 2 ore cu bunica ei pana am fugit pana la birou. Ma iubeste mult puiul meu mic

Uraaa, a papat piti un borcanel de iaurt simplu Tnuva, s-a lins pe botic si era atat de acruuuu. Mie nu-mi place, ei se pare ca azi i-a placut. Acum face kk satisfacuta in scoica . Avea si smantana

Eu am razatoare din plastic pentru mere dar nu am nervi sa le rad, sincer. Iese ffff fin insa dureaza o vesnicie sa razi un mar. Asa ca le pun la cuptor si se moaie suficient cat sa le pot blendui si nici nu sunt atat de acide. La steamer inca n-am incercat dar nu e rea ideea

Maine dimineata mar cu banana, lasam cateva zile para deoparte ca ne-a cam inundat kk zilele astea, azi a iesit din scutec pana pe body

tuturor, ma duc sa spal fundic murdarel de Carla.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Anca, Boo venim si noi in clubul mofturosilor. Dupa o luna de diversificare ca la carte a inceput greva. Nu mai papa legume, nici borcanel, nici facute de mine, de nici un fel. De o saptamana nu ii mai dau deloc legume, nu faceam decat sa le pregatesc, sa le dragalesc, ma chinuiam sa i le dau si mi le scuipa in freza.
Acum papa numai mere, pere, banane laptic(maxim 400ml) si cereale.

Cred ca e doar o faza, astept sa treaca si sa imi regasesc copilul papacios. O stii saracuta ca nu a venit inca indemnizatia si e criza mare?

Plus ca de cand nu mai are chef de mancare ma verifica. Prima lingurita o dau fortat, gusta si daca ii place deschide gura mareee ca un pui de vrabie. Daca nu ii place nu mai am nici o sansa sa o conving.

Eu am ales solutia asta, chiar daca mi-e cam teama ca o sa ajunga sa manance numai ce vrea ea.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

multumim de urari babytza, piolica, laura, cd, cosmyB, eva
tzitziri.....ce sa zic...intr-un fel ma consoleaza....pe de alta parte ma gandesc sa nu aiba ceva....chestia e ca nu am cantarit niciodata cat manaca legume sau fructe, i-am dat doar cat a vrut nu am insistat, dar de acum voi incepe sa cantaresc sa vad exact cat mananca...ma gandeam sa merg sa-i fac niste analize dar parca nu l-as intepa asa degeaba....chiar nu stiu ce sa fac sa ia si el un pic mai bine in greutate

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

BOO felicitari pt. dintisor[ si cum se simte? este agitat? sincer mie imi este cam frica de faza asta cu dintisorii, dar in schimb ii astept de nu mai pot...

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput