Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nikolici, imi pare rau..... mai ales ca tre sa incepeti fortat diversificarea.... sanatate multa!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buan seara si de la noi!

Noi am fost azi la inot si am intrat in piscina pt prima data! A fost tare frumos, Mihnu era super-incantat, dadea din picioruse, radea la toata lumea, vroia sa mangaie copilasii din piscina (dupa jucarii nu intinde mana), unde era hazul mai mare, acolo era si el cu privirea. E sociabil tare cupilu meu
Bineinteles ca dupa o ora de balaceala a dormit nemiscat o ora jumate(desi ar fi fost vremea de masa).

Lucutta, cred ca el vrea sa te pupe. Si Mihnea ma apuca la fel si incearca sa ma pupe pe obraz(asa cum fsc eu). Numai ca el nu stie exact cum sa faca si ma suge/musca, cum ii iese Dupa aia imi da palme in tentativa lui de a ma mangaia

Luminita foarte dulci gemeneii in scaunelele lor

Eva felicitari pentru progrese!

Nikolici sanatate multa!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Luminita, sunt total indragostita de gemenii tai. Acum mi-am amintit de ce am vrut baiat acum Sunt superbi, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii

Si apropos de mame sau parinti nebuni, ma chinui de luni sa va povestesc ceva care m-a oripilat efectiv. Am fost in Cora si ne-am oprit sa ingurgiteze injineru' ceva (ca eu eram ghiftuita de la munci)La o masa alaturata mama, tata si copilul in jur de 6-7 luni... Mama strangea cumparaturile, le punea in sacose, copilul plangea... mama scoate o sticla la un litru de mirinda ( da MIRINDA) si o pune copilului la gura si da-i si bea... Ok, trecem peste soc, comentez cu Iuli nebunia parintilor si intorc capul. Insa capul meu nu prea statea unde-l puneam eu si se uita tot acolo. Si ce vede??? Tatal nu se lasa mai prejos si-i pune copilului paharul cu bere la dozator la gura , copilul ia o gura de haplea si zambeste fericit . Si ma intrebam unde sunt alcoolistii de maine sau ce se va alege de acel copil... ingrozitor mi s-a parut... si eu ma chinui sa fac un copil fiind o femeie sanatoasa psihic si fizic, voi incerca sa-i dau ce-i mai bun si sa-l cresc din carti astfel incat sa ajunga cineva... si tot eu patesc ce patesc si nu mai comentez pentru ca sunt foarte nervoasa pe parintii care efectiv isi bat joc de copii lor si altele se chinuie sa faca sau trec prin drame ca a mea. Pai e corect????/

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu (Dragos Alexandru??)
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ce copii papaciosi aveti .. perfect !!! care mai de care se intrec ce sa manance. vad ca si Mikul isi revine.
Am vazut poze cu hunii in scaunele, sunt adorabili !!! Niste copii fooarte frumosi

Noi tot in greva, sau ma rog, poate e in asentimentul Carlei si incearca sa-mi spuna si el ca nu stiu sa gatesc ! Azi am zis ca fac un experiment si am pus la fiert in steamer morcov, cartof si dovlecel si a le-am blenduit si amestecat asa:

morcov + dovlecel = nu a pus gura
morcov + cartof = nu a pus gura
morcov + cartof din borcanel Hipp amestecat cu morcov + cartof de la mine = a mancat 5-6 lingurite si STOP
dupa care nu a mai vrut nici borcanel simplu
am facut LP + morcovul si cartoful meu = iar a mai mancat 5-6 lingurite si STOP

cam asta a fost experimentul de azi. nu mai stiu ce combinatii sa fac. ieri a mancat un borcanel Hipp cu morcov simplu. deci de putut poate. dar ce nu i-o placea a doua zi ????
am mai luat azi cartof dulce, sa il incerc maine simplu. poate cine stie.
pe de alta parte parca l-as mai lasa o zi sau doua fara legume, sa nu il/ma mai chinui. pe de alta parte poate as incerca sa bag un pic de carne sau iaurt in piure, cine stie prin ce miracol sa manance.
cand ma gandesc ca saptamana trecuta bea direct din paharel cate 200 ml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

m-ati innebunit cu borcanele voastre Hipp.
Eu nu ii dau. Uite ca a inceput sa ii placa ce ii dau eu. Vorbeati mai devreme de textura, Anca si Piolica. Si mie piureul facut la steamer si apoi mixat bine bine imi iese fff fin, adica nu pricep cat de fin e ala Hipp ca mai fin de atat nu se poate. Decat daca pun alte magarii pe acolo.
O sa ii dau si eu cand plecam in vacanta, sa vedem ce minuni au aia acolo.
Pana atunci, ne obisnuim incet incet.

Monica, multi nebuni pe lume, bere auzi...

Nikolici, sanatate Karinei
O sa fie bine cu diversificarea. Nu am fff multa experienta, de-abia am inceput de o saptamana dar iti dau un sfat: ai rabdare cu ea, incet incet in cateva zile va manca, va pricepe ce sa faca cu linguritza, va inghiti, plus ca tot ea iti va sopti ce combinatie prefera, ce ii place si ce nu. Asa ca ai incredere in copilul tau ca va manca de la sine, fara sa vrei sa manance din prima si fara sa il fortezi la o ora anume sau cu ceva anume.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Nikolici, imi pare tare rau de micuta Karina. Cum v-ati dat seama, ce simptome ati avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Hello! Noi ai azi am implinit 7 luni!!!! parca nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul....am fost la doctor la bilant si stam cam asa: 7,250 kg si 69 de cm....nu a luat decat 250 de grame luna asta....doctorita tot imi zica ca e bine copilul, e vioi, e bine dezvoltat ce vreau mai mult??? na vreau si eu sa ia mai mult ...paranoia de mama ce sa-i faci???
am fost si la gimnastica si tipa de acolo tot asa ca e super copilu', ca face tot ce trebuie pentru varsta asta.....asa ca daca toata lumea imi zice ca e bine nu pot decat sa cred...si de luna viitoare mergem si noi la bebe-balaceala(inot).

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Paula, Moni, Boo, multumesc muuult de aprecieri!!

Boo, cu fructe ai incercat? Uite ca Eva a reusit, au avut mai mult succes la Noah...

Nici eu nu le voi da borcanele Hipp decat in plecari. Nici n-am in casa, ca sa nu ma tenteze. ffff fin blenduit e si piureul meu si sincer cred ca nu asta face diferenta intre papica de la borcanel si a noastra. dar nici nu stiu ce...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Boo, si eu am facut 2 zile pauza cu legumele ca era jale mare cand vedea castronelul cu portocaliu in el. Fructele le fac eu dar le pun in borcanel si asa le prezentam pana ii trec nervii pe castron . Maine fac si eu cartof dulce si dovlecel si vad cum merge. Si daca nu, fac si morcov si amestec cu o felie de mar, tot la steamer, daca de la borcanel a mancat, facut de mine de ce sa nu-i placa. Am avut si eu vreo doua zile in care i-am dat nspe mii de feluri si ea nimic. Asa ca acum daca nu papa la o masa, OK, jos din scaun si ne vedem la masa urmatoare. Daca plange de foame - lapte. Da' nu plange, plang eu ca nu papa mai nik

Eva, super progrese. Fructele sunt yammy, ma bucur ca papa.

Monica, parinti inconstienti, ce sa spun, Mirinda si bere... Doamne, da-le minte sa nu-si distruga copilul. BTW, imi place numele ales, e asa, cu rezonanta

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Eva, nu cred ca se pune problema de pretiozitatea pe aici...
Pretioasele nu stau dupa fundul copilului toata ziua, nu alapteaza la cerere si nici nu isi pateaza hainele de pire de morcovi
Pretioasele nu stau pe forum, ele se duc la Mall, la spa si la club...

Apropo, de bijuterii eu sunt indragostita de diamante dar doar la ocazii.. de zi cu zi eu ma imbrac cu haine lejere, nu ar merge pretiozitati. Bijuteriile mele de zi cu zi sunt pur si simplu accesorii colorate pentru tinutele pe care le port, imi plac margelutele lungi pana la brau, colorate si cu forme cat mai ciudate.
Cat despre argint, de-a lungul timpului am plans dupa multi cercelusi, coliere rupte sau oxidate inainte de vreme. L-am inlocuit cu aurul alb...desi snobii imi fac observatie ca de ce port aur alb, prea se confunda cu argintul :) Eu le zambesc spunand pai tocmai de aia

Mergi la inceput