Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 20
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 Eu cred ca fac in felul urmator, ii mut legumele seara ca nu are rost sa i le dau in jur de ora 16.00 pentru ca apoi la 19-20 maxim trebuie sa-i dau lapte si el dupa lapte sforaie si daca adoarme la 8 sera e nasol, se trezeste pe la 2 sa manance , ceea ce mi s-a intamplat noaptea trecuta , daca dau la 16.00 lapte si pe la 19-20 legume e tocmai bine si poate reusesc sa-l tin treaz pana la un 21.20 , sa fac baia si sa dau ultima masaGiulianna stiu ca intrebai de programul de masa cum sa il faci tinand cont de iesirile afara, si eu as vrea sa ii fac programel dar....la cum papa el, nu pot sa fac nimic , dar cred ca fetele avansate in ale diversificari pot sa te ajute si la cum papa Edi sigur reusesti sa-i faci un program convenabil![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Roxana multumesc de raspuns si de faptul ca m-ai citit.
Nu stiu de ce-s asa invizibila, macar de-as fi fost off-topic. Era o dilema la care speram sa primesc niste raspunsuri, de fapt mai mult sfaturi despre cum ar fi procedat alte mamici in cazul meu.
Edi mananca foarte bine, slava Domnului, dilema mea era legata de modul de distribuire al meselor pe parcursul zilei.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi
_giulianna_ spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ Vreau sa va intreb ceva. Edi mananca acum asa: o masa de fructe, o masa de legume (in care la interval de doua zile adaug si carne), un iaurt pe zi impartit in doua portii (in care adaug si cate o masura de cereale)-una dimineata si alta mai pe seara, lapte de trei ori pe zi. Cum ar trebui sa-i distribui mesele avand in vedere ca in fiecare zi de la 15 la 18 suntem afara si ca va veni caldura, probabil vom sta mai mult afara si va trebui sa-i mai dau ceva de mancare (ex iaurtelul). Vreau sa-l obisnuiesc cu un program. Acum i le dau in ordinea asta: 200 ml lapte, 1/2 iaurt+1 masura cereale, fructe, lapte, legume, iaurt+ 1 masura cereale, la culcare lapte+1 masura de cereale. Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi |
Babymom te rog da-ti cu parerea la ceea ce am scris eu mai sus.
Multzu!

edit: dupa a doua masa de lapte iesim la plimbare
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi
AlexaM spune:
rosu si un cap si la botic
am luat-o la picior
sport extrem
multa joaca
si liniste
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
anamona spune:
Babymom sanatate multa lui Dragos...asa e cand fratii mai mari merg la gradinita...pur si simplu unii parinti sunt de-a dreptul nesimtiti cand isi lasa copii raciti acolo, iar de cadrele didactice nu mai spun....
babytza felicitari pt dintisor :) ii asteptam si perechea sa nu se plictiseasca :)
anamona spune:
Giulianna cu splendoarea ta de Edi nu poti fi invizibila nici sa vrei
Eu una nu am raspuns ca nu ma pricep inca, iar mamicile celalte cred ca experimenteaza si ele si probabil nu stiu ce sa iti zica.
Pe de alta parte nici mie nu mi-a raspuns nimeni la chestia cu pompa...dar poate era prea particulara situatia.. uneori raspunsurile potrivite sunt acelea pe acre le gasesti singura.
Eu una in programul pe care l-ai spus nu am vazut incluse orele de somn. O sa vezi ca pe masura ce creste nu va mai dormi afara, va prefera sa se joace.
Piersicutza spune:
Salutari dragi mamici si puiuti
.
Eu nu am mai intrat de o luna si de cateva zile tot citesc din urma dar nici o sansa sa recuperez asa mult. Am avut musafiri din tara, intre timp am facut si botezul chiar pe 14 februarie, am inceput si serviciul (2 zile pe saptamana) asa ca s-au adunat cam multe si nu am mai avut deloc timp de forum, dar mi-era un doooor de voi. Seara abia astept sa adoarma Anna si ma apuc sa va citesc dar, cum ziceam, aveti un ritm ametitor si eu asa nu ajung la zi, deci am intrat sa va salut, ca sa stiti ca mai sunt si eu pe aici.
Ramona , condoleante pentru bunica ta si Dumnezeu s-o odihneasca in pace.
Babytza sa dea Domnul sa va bucurati cat mai mult unii de altii, sa prelungeasca momentele fericite si sa alunge suferintele. Of, ce greu trebuie sa-ti fie sa treci prin asa ceva. Totusi, nu exista nici o speranta, tratament sau operatie?
Moni La multi ani, multa sanatate tie si puiului tau si tot ce ti doresti sa devina realitate.
Eva La multi ani si tie, sa ai parte in continuare de multa iubire si bucurii pe toate planurile.
Sunteti pestoaice de-ale mele
.
Multumim tuturor
pentru urarile de ieri cand Anna a implinit 5 lunite si mi-a facut cel mai frumos cadou: a dormit pentru prima oara 8ore fara sa se trezeasca
.
La multe lunite, sanatate si spor la diversificari la toti puiutii nascuti intr-o zi de 18.
Si acum merg sa mai citesc din urma caci nu vreau deloc sa pierd ce-ati discutat despre diversificare. Ne asteapta si pe noi intr-o luna marea incercare si mi-e o groaza... Anna nici biberonul nu-l cunoaste prea bine si nu-l place, lingurita deloc iar alte gusturi decat laptele meu nici atat. Ah, ba da, uleiul de rapita pe care il dau cu vitamina D zilnic.
Multi pupici
la toate si revin.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
babytza spune:
| citat din mesajul lui anamona babytza felicitari pt dintisor :) ii asteptam si perechea sa nu se plictiseasca :) |
Urmeaza inca doi ...am reusit cu greu sa ma uit in gurita lui ca nu vrea neam sa stea :)) si pe seara am reusit sa il vedem pe primul
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
AlexaM spune:
Fetelor felicitari pt dintisori (Boo si Babytza)
Giuliana, mie dr mi-a spus ca mesele ar trebui sa fie astfel: 7-8 dimineata lapte, 10-11 fructe, 13-14 legume (supita+carnita etc) 17-18 branzica + fructe (sau iaurt sau cereale). Cand se inlocuieste o masa...ramane doar masa de semisolide...fara lapte. Acum tu il stii cel mai bine pe Edi si cum ii este lui bine.
Matei papa fructe la 10..doarme vreo 2 ore apoi la 14 papa legumele si astazi, pt prima data nu a mai vrut sa suga nici dupa masa de la pranz...deci gata am inlociut 2 mese. Papa laptic de dimineata si apoi legumele la 14...apoi pe la 5 laptic. Cand sunt acasa mai suge un pic la san intre mese dar doar de confort nu de foame. Cand nu sunt acasa nu papa intre mese, nici nu da semne ca ar vrea. Nu i-am impus programul...pur si simplu asa s-a stabilit de comun acord.![]()
Eu o sa iau masa de pranz la pachet cand vom sta mai mult afara...
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
CosmyB. spune:
Cuscraaa
felicitari pentru dintisor!!!

ici multi pentru soricel 
Babymom sanatate multa lui Dragos 
Anamona eu am lucrat la gradinita si nu e chiar asa jale. Sunt si exceptii sunt sigura. Gradinitele au medici si asistente, cel putin asa era la noi si in fiecare dimineata la sosire erau consultati, daca era ceva suspect erau trimisi acasa sau daca se intampla in timpul programului erau tinuti la cabinet. Explicatia ar fi ca acolo unde sunt multi copii, sunt si multi virusi, care nu se depisteaza intotdeauna de la primele semne 
Pozici
Mamica
de
Maya
nikolici spune:
giulianna as vrea sa ti pot raspunde dar eu habar nu am cu ce sa incep cu prima masa a Karinutzei, ca dee nu era in plan diversificarea la 5 luni.Dar cred ca voi experimenta singurica ce si cum...ca doctora pe mine m-a bagat in ceatza rau.
Mie una mi-a placut schema ta!!!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

, ceea ce mi s-a intamplat noaptea trecuta
, daca dau la 16.00 lapte si pe la 19-20 legume e tocmai bine si poate reusesc sa-l tin treaz pana la un 21.20 , sa fac baia si sa dau ultima masa