Strumfi de iul-aug 2007 (133)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy, pai io asa ma linistesc grozav cand vad ca toti au comportamente parca trase la indigo. Sigur ca imi place cand vad ca fiecare are si chestii unice (ca doar sunt ai nostri si tre sa fie mai cu motz, nu? ) dar altfel, ti-am zis, ma bucur ca vad ca toti trec prin faze si le trece. Urmand sa apara altele .
Monica, nici io nu stiu daca homeopate merg la bb mic; tot carla o sa te scoata din ceatza nestiintei Multa sanatate si tie si fetitzelor!
Si mie imi place monica cum vorbeste si imi place si ca te menajezi, pe cat posibil. Bravo tie! Daca ma mai reglez si eu cu banii o sa aduc si eu femeie la curatenie (ce frumos ar fi si la mancare, din cand in cand!) desi mie imi place tare mult sa gatesc. Dar saptamana trecuta am dat-o in bara rau de tot cu haleala: am executat ciorba de loboda si sarmale. Nimic interesant; la prima vedere ai zice ca e cat se poate de banal. Le-am si facut de mii de ori deci trebuiau sa iasa perfect. Desigur ca n-au iesit: la ciorba am pus mult borsh si a iesit cumplit de acra, iar sotul meu uraste acreala ; sarmalele, dupa ce ca au iesit ingrozitor de sarate (hihihi) m-au si enervat crancen ca am gasit o carne tocata infernala in buftea (mai bine ma duceam pana in mogosoaia) si rezultatul final a fost dezastruos. Noroc ca mancarica lui bb a iesit bine .
Culmea, el a apreciat ciorbitza de loboda, probabil unde saracul n-a prea incercat acrul pana acum . A, si ca sa fie tacamul complet am avut si invitati la masa: nasicii lui laur!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Vorbiti de atasamentul copiilor fatza de unul din parinti....pai LUCA e disperat dupa tasu' ,toata ziua il striga TATA,TATA ,se scoala, il striga ,e la masa il striga, si tot asa.
Cand e cu mine il striga pe TATA, cand e cu el ma striga pe mine ,si cand e cu amandoi o striga pe BABA(bunica-sa).
De preferat il prefera clar pe TATA, de mic a fost asa.
Are seri, cand efectiv nu vrea sa se culce daca nu se pune in pat intre noi si sa fim amandoi acolo, sa il gadilam ,mangaiem ,etc . Adoarme imediat dupa care il transefram la locul lui.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Neata fetele!
Iar am disparut cateva pagini...iar am de citit romane
Incep cu Georgi: Ai ceva vesti???? Vezi ca azi-noapte am visat piratii tai! Cica asta-i semn bun ca primesti vesti (stii ca la unele se intampla exact contrariul!)
Cu pedepsitul ....eu am fost pedepsita mult in copilarie...tatal meu era foarte dur (la randul lui a fost crescut de bunic militar de cariera cu comportament ca de cazarma!)...si de fiecare data cand ma punea la colt, desi stiam ca urmatoarea etapa este bataia...de abia asteptam sa ies de acolo ca sa o iau de la capat...numai din razbunare pentru ca stiam ca-l enerveaza rau chestia asta! Gandindu-ma la mine...aplic pe Catinca exact opusul...adica incerc s-a invat cu vorba buna, fara pedepse si inchis in camera ei, fara pus la colt...cel mai tare o doare si cel mai tare reactioneaza cand ii spun "iesi afara din camera m-am suparat pe tine pentru ca, pentru ca...si ii explic...dupa care o "invit" sa iasa...iesitul asta din camera se cupleaza cu faptul ca eu sunt suparata si este suficient pentru ea sa ajunga in tocul usii si sa-si dea seama singur ce a facut...de regula, nu mai repeta greseala..cel putin pana acum...desi nu sunt de acord cu tine...nici nu te acuz...atata doar ca pe pielea mea, am vazut ca daca la inceput pedepsele ma marcau...ca pedepse (ca de constientizat ca am gresit nu cred ca o faceam pentru ca tata nu se straduia sa-mi si explice ce am gresit)...apoi pedepsele au devenit doar un mod in care tata se razbuna pe mine ca nu fac ca el "asa le percepeam eu" (de importanta greselii nici nu mai vorbesc...pentru ca eu credeam cu tarie ca doar din cauza asta ma pedepseste...ca nu am facut ca el!)
Oaana, multa sanatate.
Xerxe...si noi facem la fel cand "rugam"...mor de dragul ei...i-as da si luna de pe cer cand face ca un chinezoi mic!
Carla, curaj...rezista...noi suntem aici si te sustinem...virtual si moral...cat despre "sustinerea" sotului...offf...stiu cum e doar partial...adica al meu este "trup si suflet" pentru copil...se ocupa extrem de bine de ea...inca de cand avea cateva zile (dormea cu ea, ii dadea de mancare, se trezea noaptea)...dar cand e vorba de mine....pot sa vorbesc pana mi se usuca limba...daca este atent la altceva....ma ignora complet...cu toate astea, crede-ma...il trimit la plimbare cu copilul, sambata si duminica se trezeste el dimineata sa o hraneasca sa o schimbe...etc...si eu dorm pana tarziu....sunt reguli pe care le-am discutat de comun acord ca sa nu ne suim pe pereti amandoi...i-am explicat ca daca imi lasa totul mie in carca voi fi permanent un pachet de nervi, ne vom certa permanent si viata lui nu va fi usoara deloc...si A MERS EXPLICATIA MEA!Facem multe impreuna....dar singurul lucru pe care nu-l facem este acela de aplimba fata impreuna...este un lucru pe care nu-l inteleg cand ai copil mic...frateee, toata saptamana cand e el la munca o plimb eu...sambata si duminica...o plimba el si eu STAU sau fac curatenie sau fac orice altceva...una peste alta...din punctul asta de vedere am un "sot model" si sunt tare mandra de el
Lulu,Monicabo multa sanatate...

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

merci frumos pt raspunsuri si urarile de sanatate

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nici nu stiu cu ce sa incep ca atat am citit ca imi trebuie o zi intreaga sa raspund la toate.
In primul rand Carla stiu ca e dificil dar mai lasa lucrurile sa fie si mai putin perfecte, si mai stai si tu linistita! Pentru bebe, pentru Saby si pentru tine.

Vad ca pe toti strumfii ii apuca deodata, dar problema e...cand se termina??? Cam tot ce scrieti voi ca fac strumfii cam asa face si Deny. Numai ca nu bate copiii in parc, ca e prea topita dupa ei, dar in rest e dezastru. Incerc sa o inteleg ca e dificil sa vrea ceva si sa se simta frustrata ca noi nu o intelegem, incerc sa ma pun in locul ei, dar nu reusesc mereu sa ma abtin si mai tip la ea. Cel mai tare ma deranjeaza ca se baga peste mine exact cand eu am treaba la calculator cel mai mult. Nu ma suporta sa stau la calc si incepe sa se maraie pana plec. Asa ca desi am avut noroc in perioada sa am clienti si sa am de lucru destul de binisor, sunt rupta de oboseala pentru ca a trebuit sa scriu noaptea cand doarme ea. Ziua nu se poate.

Legatura lui Deny cu tati este una foarte stransa spre bucuria mea. Mi-am dorit foarte mult sa fie apropiati si sunt. E inebunita dupa el. Seara cand ne pregatim de somn, o intreb "deny, facem nani?" si ea foarte vesela imi raspunde ca DAAAA (logic, doar stie ca urmeaza tzitzi) si in secunda urmatoare fuge pe hol si incepe TA-TIIIII! TA-TIIIII! si obligatoriu trebuie sa vina si el langa noi sa adoarma fata intre noi.

De ajutat ce sa zic, ma ajuta la greu la tot ce inseamna casa, face mai bine ca mine curatenie (e umpik cam obsedat de curatenie dar din fericire i se pare ca NUMAI el face bine, asa ca pune mana si face) de stat cu Deny sta numai daca ii zic eu ca am nevoie. Dar si cand sta, stie el cum sa o pacaleasca de mereu o gasesc vesela si in culmea fericirii. Ce nu-mi place: nu VREA sa o schimbe de pampers. Bine, daca e singur cu ea si face caca o schimba, dar daca sunt si eu, chit ca am treaba, asteapta sa o schimb eu. Nu poate sa fie chiar perfect, nu?

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou,m-am intors si bine ca n-am plecat degeaba,am reusit sa ma inscriu la ex.

mai oanamada,sa-ti explic,nu de alta dar sa nu se inteleaga ca as fi vreo scorpiuta cu fii-miu,eu il pedepsesc foarte rar,daca se intampla o data pe luna,dar am zis ca procedez si asa atunci cand nu intelege de vorba buna,repet de vorba buna,caci nu-l pedepsesc si-l las sa inteleaga ce vrea el,nu..ii explic,il atentionez,iar cand il apuca nervisorii,atunci procedez asa...eu sunt o persoana foarte calma si toleranta,cred ca s-a si vazut,nu mai pun ca sunt de cursa lunga,pai daca n-as fi asa as lua-o pe campii,de ex. vreau nu vreau,e frig,ploua,ninge,ma doare ceva,eu trebuie sa ies musai din casa de doua ori,nu mai pun ca am aproape 4 luni si nu am lasat copilul asta o ora undeva sa stau si eu,nu..tot timpul suntem impreuna,eu zic ca cu toate astea sunt o persoana cat de cat intreaga la minte.

cu piratii...s-a rezolvat,e ok,am primit vesti..saru'mana de grija.

fetele,eu va spun din experienta personala,am o mama sa-mi traiasca,si voua,n-a dat o palma dar avea un stil pe care eu acum il gasesc ca fiind bun,apai cand se supara eu stiam si nu vb cu mine,asta era pedeapsa ei,imi facea mancare,ma spala,tot ce trebuie dar nu vb...iar tata,cum nu puneam pantofii langa usa la linie cum ridica tonul si ma puteam astepta la o palma.eee ce vreau sa spun,mama nu mi-a produs nici o sechea(sa zic asa)ba mai mult,m-a invatat ca tonul face muzica,dar tata da...asa ca fiecare se adapteaza la personalitatea sa,a copilului,a trecutului,a educatiei,a ceea ce mai auzim...filtram,adaptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ati vazut ca elena, fata marinarului, vrea sa candideze la europarlamentare????????????

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

helou,m-am intors si bine ca n-am plecat degeaba,am reusit sa ma inscriu la ex.

mai oanamada,sa-ti explic,nu de alta dar sa nu se inteleaga ca as fi vreo scorpiuta cu fii-miu,eu il pedepsesc foarte rar,daca se intampla o data pe luna,dar am zis ca procedez si asa atunci cand nu intelege de vorba buna,repet de vorba buna,caci nu-l pedepsesc si-l las sa inteleaga ce vrea el,nu..ii explic,il atentionez,iar cand il apuca nervisorii,atunci procedez asa...eu sunt o persoana foarte calma si toleranta,cred ca s-a si vazut,nu mai pun ca sunt de cursa lunga,pai daca n-as fi asa as lua-o pe campii,de ex. vreau nu vreau,e frig,ploua,ninge,ma doare ceva,eu trebuie sa ies musai din casa de doua ori,nu mai pun ca am aproape 4 luni si nu am lasat copilul asta o ora undeva sa stau si eu,nu..tot timpul suntem impreuna,eu zic ca cu toate astea sunt o persoana cat de cat intreaga la minte.

cu piratii...s-a rezolvat,e ok,am primit vesti..saru'mana de grija.

fetele,eu va spun din experienta personala,am o mama sa-mi traiasca,si voua,n-a dat o palma dar avea un stil pe care eu acum il gasesc ca fiind bun,apai cand se supara eu stiam si nu vb cu mine,asta era pedeapsa ei,imi facea mancare,ma spala,tot ce trebuie dar nu vb...iar tata,cum nu puneam pantofii langa usa la linie cum ridica tonul si ma puteam astepta la o palma.eee ce vreau sa spun,mama nu mi-a produs nici o sechea(sa zic asa)ba mai mult,m-a invatat ca tonul face muzica,dar tata da...asa ca fiecare se adapteaza la personalitatea sa,a copilului,a trecutului,a educatiei,a ceea ce mai auzim...filtram,adaptam.

georgiana,mamica de mihnea

Si unde nu suntem noi de acord in privinta asta???? Nu am zis ca esti scorpiuta....departe de mine gandul asta...mai mult, sunt de acord cu tine...
Pe mine ma punea tata sa ma intorc trei etaje sa-mi fac pantofii...chiar daca ploua afara...de aia am eu mania pantofilor acum...multi si noi...ca sa nu trebuiasca sa-i "fac" prea des!!!
Revenind..tonul il mai ridic si eu la Catinca...ca de', ma mai prinde si pe mine nervoasa...dar, am preluat si eu un sfat de aici de pe forum de la cineva....cand face crizute si bazaie dupa cine stie ce...ii vorbesc in soapta si taceeeeeeee...ca sa auda ce zic...chiar a functionat...
Pup fetele

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oanamada, tare chestia cu vorbitu in soapta! am sa incerc!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

oanamada, tare chestia cu vorbitu in soapta! am sa incerc!!!!!

Si io!!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput