Strumfi de iul-aug 2007 (133)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Nu e ideea mea....e a unei alte mamici de pe forum, dar bine a facut ce ne-a impartasit-o....functioneza super!!!!

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

MUSSO, tu esti la fel ca mine ,nu conteaza vremea ,noi avem "traseu" zilnic, altfel e jale .Pe noi ne stie tot cartierul, indiferent de vreme, suntem pe strazi .
Apropo, in ce cartier locuiti?

oana ,o sa aplic si eu metoda cu soptitul ,desii cam greu ,ca la noi in casa de fel se vb mai tare ( a se intelege doar tare, nu cu ton ridicat )

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

oanamada, tare chestia cu vorbitu in soapta! am sa incerc!!!!!

"mai avem nevoie si de iarba......"

Si io!!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Si io!!!

Alina (Lulu) , ce baietel mare s-a facut si Luca! pare f misto locul de joaca din ultimele poze! unde e?

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Da ,chiar uitasem sa spun ca am adaugat ceva poze mai recente.

Andicule, este fff misto locul de joaca ,e f mare ,e destul de aerisit ,nu era nici foarte cald sa transpire copii, nici racoare, tocmai bun ,sunt cam 3 incaperi ,camere ,ptr joaca , cu tot felul de chestii ptr varste diferite, iar la intrare ,izolat ,separat de locul d ejoaca ptr pustime ,un barulet .Au doua supraveghetoare fff dragute ,si haioase si amabile.
Se afla pe Bdul Mamaia , zona Delfinariu ,la parterul unul bloc ,oarecum vis-a-vis de Dolce Vita,se vede din strada.
Noi am fost de 2 ori ,la o aniversare si odata cand a fost fff frig afara, asa cum am scris si in alt mesaj ,il cam feresc ,mai ales in perioada asta ,de locuri de joaca ,aglomeratii ,etc, prefer plimabreala pe afara.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna metoda,ma bag si eu la vb in soapta
lulu,stau la trocadero,in blocul cu diverta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

georgiana,mamica de mihnea

Si uite asa am aflat unde stai.......auzi, sper ca nju te-ai suparat pe mine...cu discutia de mai devreme...eu chiar nu dau cu rosii in tine...
Lulu... stiu cum e cu vorbitul tare...in familia sotului meu se vorbeste asa...si avea si el acest obicei, dar dupa atata amar de ani de stat cu mine...l-am dezvatat!...argumentul principal era acela ca ei au locuit intr-un cartier unde le trecea tramvaiul prin fata blocului si prima data cand am fost acasa la ei...sa-i cunosc parintii...aveam impresia ca toata lumea tipa la toata lumea si nu pricepeam de ce....
Acuma vad ca mama a inceput sa "vorbeasca tare"- cum zice ea (a se intelege sa tipe din orice! nimic, mai ales la bunica-mea) si de vreo doua ori mi-am luat "jucariile" si copilul si am plecat de la ea....ca ma face si pe mine pe urma sa tip....si uite asa cercul vicios...

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

georgiana,mamica de mihnea

Eu stau in Coiciu, pe Merisor, deci aproape bine! abia astept sa se incalzeasca, poate ne intalnim sa iesim cu copiii la plimbare.

Alina, merci. Pare ca arata cel mai bine dintre toate pe care le-am vazut pana acum ( vreo 4).

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

oana, zau ce coincidenta ,ca si la noi de la sot se trage ,la ei se vb tare ca tot asa ....trecea tramvaiul prin fata blocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

eu am observat ca de o vreme incoace, parca a dat strechea in copiii nostrii! n-ati observat ca parca i-au apucat pandaliile pe toti odata? cred ca e o faza, nu??????? sper........

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mai stiti cum explicam orice manifestare noua pe cand aveau cateva luni? (gen suge non-stop): PUSEU DE CRESTERE. Mult timp am tinut-o cu explicatia asta. (Karli stie!!!!) O fi si acum la fel. O fi ceva specific pentru un an si 7-8-9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Ma plictisesc, vreau un job nou, vreau un makeover cala tv cu haine , machaj si frizura noua, vreau 1 saptamana la Spa, vreau ceva nou.... leul din mine nu are astampar

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput