Strumfi de iul-aug 2007 (133)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fetelor, va multumesc si va pup pe toate.
Monicabo, iarta-ma ca am uitat sa scriu, poti sa-i dai lui Mi oscillo, pui granulele in dopul de la tubulet si ii dai 2 dopuri. Bine este sa fie dizolvate in apa, eu i-am dat cu lapte de mama si a avut efect.
Brazuca, multumesc, , stiu ca si tu le ai pe ale tale si iti tin pumnii.
Arhdy, saru' mana mult de tot, stiu ca ai dreptate, imi revin eu . Sangerari am pentru ca placenta este foarte aproape de col si fac efort fizic, ca degeaba ii imping pe altii de la spate.
Oanamada, si sotul meu se ocupa bine de copil, ii mai schimba si pampersul uneori, dar ii da de mancare, se joaca cu ea daca sunt in toane bune amandoi, mai sta cu ea dimineata ca sa dorm si eu o jumatate de ora in plus, o mai ia de pe mine cand nu mai pot sa o car in brate etc. La plimbare mergem impreuna, Saby s-a obisnuit cu amandoi si nu vrea altfel, nu sta fara mine. O sa-i vorbesc si eu in soapta cand e nevoie, mai ales ca m-a atacat gripa si mor de durere de gat.
Andicu, sunt perfectionista dar acum accept orice fel de ajutor, nu numai ca nu mi se ofera, dar strig o zi intreaga dupa ajutor ca sa primesc (eventual) ceva.
Saby este topita dupa taica-su', e dulce cand ne imparte pupici in mod egal si ne spune "I love you" pe rand.
Mychy, am tot uitat sa-ti multumesc pentru reteta, functioneaza! Am folosit doar supozitoarele, restul am tot planuit sa fac si n-am apucat, dar chiar si asa e ok.
Musso, si a mea cand se urca pe mine este cu picioarele fix in burta mea sau imi sare cu fundul pe burta, am zis ca, daca sora-sa iese mai plata, stiu motivul .
Vio, , si eu fac ca tine, ridic tonul la copil si apoi bocesc ca nu m-am abtinut. Ieri era sa-i dau peste manuta, ca insirasem pe jos facturile puse cronologic si ea le tot lua si le mototolea si le schimba locul, ii ziceam ca nu e voie si radea.

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Stefania, daca obtii cate ceva din ceea ce-ti doresti, da-ne de stire, eu iti tin pumnii sa se realizeze.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

In Bucuresti a inceput lapovita, sa-mi aminteasca si mie cineva in ce luna suntem, va rog, ca pe capul meu nu ma mai bazez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

oanamada,esti dulcica foc,cum sa ma supar,dar ce ai spus ca sa ma supar,nooop,stai cuminte.
andicu,chiar ca suntem aproape,poate iesim,am inteles ca tu si lulu ati iesit,tocmai bine,va mariti "gasca".
carla,stiu ca nu e de ras,dar mi-a placut faza cu "plata".

Mergi la inceput

Musso, ma gandeam ca de aceea mi-a facut dr. ecografie doar 2D pana acum si nimic in 3D, ca nu avea ce vedea decat plat
Daca ne ajuta DD o sa marim si noi gashca de la mare, doar ca mai incolo, spre Mangalia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Haideti sa va povestesc faza, proaspata de acum 30 de secunde. Tocmai ce citeam eu ultimele pagini despre tatici si responsabilitati cand il aud pe al meu sot " S-a ca.at." Eu sunt la masa la calculator, el pe canapea, copilul intre noi, distanta egala. Reactia mea? "Ok, curata!" Dupa care m-a pufint rasul!
I-a mai luat ceva sa se miste, dar el se misca mai incet in general dar face ce-i spun.
Imi e mila de el insa, cum vine de la serviciu il iau de proaspat si i-l pasez pe Matei. Iar el e asa de obosit ca adoarme pe canapea in minutul in care s-a asezat. Iese cu Matei in parc dar vine repede ca puiul mic ma vrea pe mine.
Am facut o conventie, unul gateste celalalt spala vasele. Si cum el nu prea gateste....

fianna cu printisorul Matei

Despre Minunea mea mica

Mergi la inceput

Fianna, sa inteleg ca il tii pe Matei in funduletul gol?

Responsabilitati... am zis ca sotul statea azi pe youtube si Saby era langa el cu degetele in priza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Da, nu mai imi bat capul sa-l imbrac daca stam acasa iar cand iesim doar daca mergem cu masina ii mai pun scutec. Nu sunt prea multumita de ce am gasit aici si cred ca si de la caldura face iritatie asa ca il las sa faca pe unde apuca. Ii tot amintesc de olita dar nu e interesat. Cand face ca calici insa vine si ma ia de mana si-mi arata

fianna cu printisorul Matei

Despre Minunea mea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

stefania leul din mine a fost la spa la sky la solar si a venit mai obosit decat a plecat...cum naiba sa plec undeva impacata fara copil ca sa ma pot relaxa sau cum naiba sa plec cu copilul si sa ma si odihnesc...mda...data viitoare luam bona cu noi ca fata asta ne-a terminat concediul asta!

si in alta ordine de idei bine v-am regasit!am citit doar ultima pagina si mi-a ramas gandul la postarea stefaniei careia ii urez din inima sa se implineasca...
imi era dor de voi nu mai stiu nimic ,ce s-a mai intamplat ,noutati daca mi-ar face cineva un rezumat ceva...sanse nu am sa recuperez,ma mir ca am acum 5 minute libere,nu am terminat inca mancare,nu am invatat azi nimic pt testul de peste 2 saptamani sunt in colaps cu timpul...dar ma repet mi-era tare dor de voi...si va

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">alina1 si alina2

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Stefania m-a bufnit rasul cand am citit. Si eu sunt leu si, de multe ori, am senzatia ca as face ceva interesant. Ma plictisesc, vreau ceva cu ardoare si cand il am parca nu mi se mai pare asa interesant. Ma gandesc la bucuria Catarinei cand a vazut gaina. Asa eram si eu in liceu/facultate cand imi luam o bluza, ma bucuram mult de orice lucru nou. Acum, mi-am luat sambata trecuta blugi, pantofi, 2 bluze si azi ma gandeam ca parca mi-as cumpara ceva sa ies din starea asta. Am uitat asa repede ca de-abia ce mi-am mai luat. Ma vait la sot ca m-am plictisit in casa si sambata cand imi zice sa mergem undeva si, in fine, plecam, acolo nu mi se mai pare prea relaxant. Sunt tare greu de multumit. De multe ori incerc sa ma temperez eu ca imi dau seama ca exagerez.

Carla eu stiu ca totul vine de la stres, banii astia ai naibii!!! Sti cum se zice: banii nu aduc fericirea dar o intretin. Pentru un barbat o lipsa a banilor (mai ales daca a fost invatat cu mai multi, sa-si rasfete familia) creeaza un stres mult mai mare, poate de aceea se manifesta si el printr-o oaresce ignorantza sau nu stiu cum sa-i zic. Incearca si tu sa-l linistesti, sa nu mai pui presiune, sa-i arati mai multa dragoste acum si poate, in scurt timp, se aranjeaza si lucrurile la firma voastra.
Editez ca sa-ti spun ca imi dau seama cat iti e si tie de greu cu burtica mare, cu hormoni de sarcina...dar stiu ca-ti iubesti sotul asa ca arata-i tu un pic mai multa afectiune in perioada asta. Ma uit mereu la semnatura ta, aceeasi varsta a sarcinii ar fi trebuit sa o am si eu acum. Chiar ii ziceam sotului cum ar fi fost sa trebuiasca sa nasc peste 3 luni? E greu dar si frumos.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput