Strumfi de iul-aug 2007 (133)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mai e foarte putin pana la 12 noaptea insa trebuie sa inchid sandramaua iar maine am ceva treaba si nu cred ca apuc sa intru pe DC astfel ca ii urez un big La Multi Ani !!!! Anya
Fie ca viatza sa-ti rezerve numai bucurii, sanatate multa tie si tuturor celor dragi.
Iti multumesc dn suflet pentru fiecare sfat pe care mi l-ai dat si ca m-ai temperat de fiecare data cand m-am panicat in noua mea meserie de mamica.
Te pup

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Ii spun si eu La Multi Ani Anyei!!!

Fetele, pataniile zilei:
Fi-mea s-a trezit dimineata intr-o balta de pipi...nu stiu ce naiba...s-a mutat pampersul, nu a mai facut fata...cert este ca am gasit ocazia sa-i explic "uite mami, uzi patul, uzi hainutele ca nu vrei la oala..."...nu am crezut ca o afecteaza....cand am ajuns la mama, bunica-mea o intreaba asa intr-o doara (sita povestea)..."ce ai facut Cati dimineata cand te-ai trezit?". Fi-mea a luat o mutra foooarte serioasa...si putin rusinata si ii spune "piu, pat, udddd". Seara, acasa ii spun ..."spune-i lui tati ce ai facut tu azi...."...tacere dupa care un "nu" decis si pleaca din bucatarie unde eram noi. Ok. Peste un minut revine si din tocul usii ii spune aratand la pampers "piu, pat, uddd..." si pleaca in graba! Chiar nu am crezut ca o sa o afecteze "discutia"...ca de certat nu am certat-o...dar se pare ca da.... poate asa ajungem si noi sa ne "imprietenim" cu olita.
Va pupic pe toate
Noapte buna

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Anya,
Oanamada, copiii tin minte tot, bravo ei ca a si povestit ce a facut. Poate va imprieteniti cu olita. Noi n-am incercat, doar stie la ce foloseste si se asaza imbracata pe ea.
Dana, da, mai am 3 luni si nasc, ma apuca groaza ca nici n-am schitat o idee de bagaj, nici n-am adus lucrusoarele ramase de la Saby, apoi cum o sa ma trezesc iar noaptea la 2-3 ore, ce fac daca cea mica o trezeste pe Saby etc.
Cu sotul as fi eu afectuoasa daca nu m-ar umple de nervi uneori. Dar mi se pare normal sa fie asa, din moment ce suntem singuri si impartim si bune si rele. Cu banii este adevarat, sunt un mare stress, dar nu ne-am nascut cu bani si am trait la limita mult timp. Cred ca socul mai mare era daca nu am fi stiut cum este sa nu ai bani de paine. Cu toate astea, sunt multumita ca avem casa si masina, ceva de mancare, se mai nimereste ceva de lucru, stiu ca se poate mult mai rau.
Eu am racit ieri in parc si de aseara ma doare gatul de mor. Homeogene mi se pare apa de ploaie la cum nu pot nici sa inghit si nici sa vorbesc. Am baut suc de lamaie cu miere si am mancat niste bomboane cu zinc.

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Multa sanatate, Carla.

Anya... Eu inca mai astept sa iesi de dupa canapea.

Alina buna revenire. Hai, povesteste mai mult...

Stefania, iti doresc sa ti se implineasca dorintele. Toate.

fianna, bravo tie ca ti-ai educat bine sotul. Bravo si mamei lui, ca eu totusi cred ca de aici vine mare parte din ce e el acum. Pe mine ma dispera al meu ca il astept in fiecare seara cu masa calda, eventual cu o pajitura buna, stau cu el desi uneori sunt franta de oboseala si el...el se ridica de la masa ca b...Nu zice nici macar pupa-ma in f...Uneori raman asa, ca o proasta si ma gandesc, se mai intoarce la masa? o fi avut vreo urgenta? aiurea! De cele mai multe ori il gasesc tolanit la tv. Pur si simplu asa e el invatat din familei. Care cum termina se ridica si pleaca. Tampesc, nu alta!!!!
Mai nou are alta problema: cica din vina mea s-a imbolnavit de ulcer. (il doare stomacul, ca a luat vreo doua zile aspirina pe stomacul gol). Pai din vina mea ca ce? Ca ii spun sa duc si el uneori gunoiul. A! Si nu-i spun pe un ton mieros. Si nu-i dau si o floare eventual, nu? Of! greu cu barbatii astia, pe bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!
daca azi e ziua anyei, ii urez si eu la multi ani!

si scorpionul din mine ar vrea la spa, la sky, la solar nu , la munte , la mare.......dar in ritmul asta cred ca mai degraba ajung la Balaceanca!. eu m-am saturat: ba ma restructureaza berceanu, ba nu ma restructureaza..........., ba da, ba nu.......m-am saturat sa tot traiesc cu securea deasupra capului! ba o sa am cu ce plati tarele, ba n-o sa am...........ma rog. eu ma consolez in fiecare zi cu faptul ca .....ma trezesc vie!!!!!

carla, ma bucur ca ai rezultate pozitive.si ceaiu e bun, daca se agraveaza problema...

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ghinetz, iubita mea colega de suferinta, zici ca i-a crescut aceiasi mama .......eu nu-l mai astept cu masa pusa. macar atata satisfactie am si eu. mi-a tot reprosat chestia asta, dar am aplicat zicala "cainii latra , ursu trece"!!!!. are in frigider tot timpu mancare, asa ca sa se serveasca singur! dar crezi ca-si ia? dar asta e treaba lui. oricum are burta si are de unde da jos.asta daca nu se baga in frigi si manca uscaturi, gen salam, sunca , branza........... eu chiar m-am simtit exploatata la maximum ca sa-i mai pun si farfuria in fata. ...pe care oricum nu o spala............si da, sunt convinsa ca aici sunt mamele lor de vina. de aceea il pun pe andrei sa ma ajute la tot ce fac, atata cat poate el........si se cunoaste, pt ca daca vede firmituri pe jos le culege, daca cuvertura de pe pt sta naspa o indreapta, daca varsa apa pe jos si ii dau carpa o sterge.........si toate astea spre "disperarea" sotului care considera ca-i efiminizez copilu.mai bine sa ma cert cu el acu, decat sa-mi bage nora carne in frigirer la greu..........
oricum , eu te poop si te inteleg draga mea ghinetz. si nu-l mai rasfatza atata. eu seara, cand vine tarziu, deja dorm langa andei.....

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza dragele mele!

La multi ani anya! Te asteptam sa mai treci pe la noi!

ghinetz si mychy si eu tot pe mame as da vina si o fi vreun semn ca acum aveti si voi la randul vostru baieti, ca sa "stricati" cercul asta vicios al barbatilor "macho". Asa cum i-a educat mamik lor asa ii aveti voi acum asta e clar. Uite eu ma uit la al meu: daca l-a invatat mamik sa o ajute si sa faca el tot ca ea e obosita si restul fratilor aveau "treburi", acum baiatul are deja deprinderile formate, nu ma mai chiunui eu. Asa ca din punctu' asta de vedere mama soacra!

Incepe sa se simta criza vad cam pe la toata lumea, evident ca si la noi. Deja am renuntat sa mai visez sa imi mai permit vreodata sa am casa mea. Si de dat pe degeaba nu are cine sa mi-o dea. Cu toate astea m-am hotarat sa incerc sa nu ma mai consum prea mult din asta, si sa incerc sa ma bucur de toti ai mei ca e scurta viata asta!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
carla,sanatate
ghinetz,m-a amuzat mesajul tau,asa de real si de simplu ai povestit,toate trecem mai de vreme sau mai tarziu,adica macar o data am spus si eu cuvantul cu b..

voi vorbiti de "piu,pad,uddd"...ha,fii-miu a zis azi raspicat titiiit..eee,ce ziceti,eu sunt tare mandra

ca tot vb de infrumusetat,eu mi-as dori sa ma pensez,daaa..bine ca nu am cine stie ce sprancene ca altfel imi faceam codite de cand n-am mai fost,iar mie tare imi place sa am sprancenele pensate si vopsite,ca na,sunt blonda si ele la fel.

de azi am program strict ca in ritmul asta nu iau ex si mi-ar parea rau de cei 700 ron platiti.zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ghinetz, uite, de asta nu ma plang. Dar ai dreptate sa spui ca asta a vazut acasa si asta face. Iar cu ulcerul... nu cred ca se face asa usor, dar trimite-l la analize, ca altfel el spune degeaba. Daca nici gunoiul nu-l duce, sunt curioasa cand o sa ajunga la tranzit baritat .

Mychy, da, sunt convinsa ca este bun si ceaiul, il am in vedere pentru viitor, dar supozitoarele se folosesc mai usor .

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

LA MULTI ANI ANYA!! O viata plina de iubire, fericire si impliniri!

Carla ,ai grija ,ca si la mine tot asa a inceput cu o mica usturime in gat ,si uite unde naiba am ajuns ,ca nu mai scap odata ,cu tot polidinul facut si toate medicamentele luate ,behai exact ca un magar.
Incearca un ceai de ceapa( 2 cani /zi) si eventual sare grunjoasa incalzita pe piept ,e mine mau calmat tare mult, si SEPTOLETE( nu stiu daca este ok in sarcina ,trebuie citit prospectul). Si la mine Homeogene e apa de ploaie.
Mai incearca asa : o lingura miere + o lingura lamaie incalzite pe foc ,cate o lingurita de 3 ori /zi.
Osccilo , preventiv ,macar 2 zile, paragripe 1 capsula de 3 ori /zi.

SANATATE!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput