Strumfi de iul-aug 2007 (133)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Georgi, Oana, multumesc pentru urari, incerc sa ma doftoricesc cu ce pot, la mine e clar, cand racesc sau iau gripa, la gat se simte cel mai rau.
Saby de vreo luna vorbeste de toate, adica reproduce orice cuvant aude in orice limba, uneori ii iese bine din prima, alteori le stalceste intr-un fel delicios. Dimineata are "mantre": "bate bou, vecin", sau "popuboi vine inapoi Saby" (porumbelul vine inapoi la Saby), "melc, melc, codobec, (s)coate coane bou-esti", seara isi canta "in padurea cu alune", "nani, nani, puiul mamii/tatii" sau "mos craciun cu plete dalbe".
La puzzle zice "pazam" si le face pe cele din 6 doar cand nu ne uitam la ea.
Azi m-a innebunit cu "mananci gunoiu' mamii", ca i-a zis taica-su sa nu manance din gunoiul mamei .
Zicea bine cineva: un an te chinui sa-i inveti sa mearga si sa vorbeasca, si restul vietii nu stii cum sa-i faci sa stea locului si sa taca.

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25
Cu toate astea m-am hotarat sa incerc sa nu ma mai consum prea mult din asta, si sa incerc sa ma bucur de toti ai mei ca e scurta viata asta!

buna atitudine. lasa ca nici nu stii cum se intoarce roata, doar n-o tine criza asta toata viata! bine ca esti la mama ta! asta e impo. gandeste-te cum ar fi fost la soacra?????
pe mine cel mai tare nu ma streseaza criza ci "solutia" sotului in caz ca ne pierdem serviciile: sa inchiriem apart si sa ne mutam la ma'sa!!! i-am zis cuvantu cu "b", pe care il folosesc mult mai des ca musso. eu la soacra numai cu picioarele inainte ma intorc....eventual

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Lulu, multumesc, o sa incerc si ce spui tu, sper sa nu ajung foarte rau. Homeogene functioneaza dar nu cu viteza care-mi trebuie mie. Lamaie cu miere am baut asa, simpla, neincalzita si o sa mai beau daca mi-o stoarce cineva . Apropo de Septolete, mi-am amintit ca aveam niste pastilute cu propolis, o sa fac si gargara cu sare, sper sa se combine bine toate astea si sa scap repede. Urasc durerea de gat la fel de mult ca usturimea de la infectia urinara si ca greturile, cu altfel de "disconfort" pot sa ma impac.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25
Cu toate astea m-am hotarat sa incerc sa nu ma mai consum prea mult din asta, si sa incerc sa ma bucur de toti ai mei ca e scurta viata asta!

buna atitudine. lasa ca nici nu stii cum se intoarce roata, doar n-o tine criza asta toata viata! bine ca esti la mama ta! asta e impo. gandeste-te cum ar fi fost la soacra?????
pe mine cel mai tare nu ma streseaza criza ci "solutia" sotului in caz ca ne pierdem serviciile: sa inchiriem apart si sa ne mutam la ma'sa!!! i-am zis cuvantu cu "b", pe care il folosesc mult mai des ca musso. eu la soacra numai cu picioarele inainte ma intorc....eventual

Mychy, nu, asta chiar nu e o optiune, dar eu ma gandesc la altceva: sa inchirieze maica-sa apartamentul (am inteles ca e mai mare si ia mai mult din el), sa va dea voua banii si ea sa se mute... unde-o fi, eventual in casa soacrei .

Mergi la inceput

carla,hehehehehe!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

LA MULTI ANYA!!Multumim pentru tot ce ne-ai invatat,mi-a intrat in refelex,acum cicalesc mamicile care renunta repede la alaptat.

Carla ,sanatate multa.
Eu nu mai pot vorbi bine,abia ma aud,am facut complicatii de la gripa,laringita,etc.Mi-e rau de nu mai pot,vreau numai sa stau in pat,dar nu am cum ca trebuie sa stau cu Aaron.Dimineata am plans pe rupte ca pleaca sotul si ma lasa,insa el trebuie sa se duca la munca caci el castiga cel mai mult,si altfel nu ne-am descurca.Nici cu homeogene nu-mi trece,cand vad ca si copiii incep sa tuseasca,ma apuca disperarea.Am plans rau si m-am rugat la Dumnezeu sa-mi dea putere sa am grija de Aaron...Nu stiu cum m-am pricopsit cu asa ceva,insa e cert ca daca luam vaccinul mai inainte,nu faceam gripa.

Nu va mai intristez,va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

oana, stai linistita ca eu am facut vaccinul gripal in noiembrie ,si de atunci m-am captusit de 2 ori cu gripa cu complicatii ,laringita ,plamani ,etc .Asa ca nu este o regula. In alti ani ,chiar nu am facut vaccinul si nu am avut decat guturaiuri simple.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Oaana, sustin ce spune Lulu de vaccin, nu ai cum sa stii, vaccinul de anul acesta a fost pentru tulpinile virale de anul trecut, intre timp s-au produs mutatii.
Mie mi-e bine fata de cum esti tu, dar trebuie sa te mobilizezi si sa faci ceva pentru sanatatea ta. Daca nu poti fugi la doctor, cheama-l acasa, cred ca la tine nu mai are nici o treaba homeogene-ul, desi sunt adepta homeopatelor, la cum suna ce spui, as trece pe medicamente. Nu stiu daca mai alaptezi, dar oricum se gaseste o solutie, insa trebuie sa faci ceva ca sa nu ajungi la internare.
Te pup si ma gandesc la tine, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

DA,DA oana, nu sta asa ,se agraveaza ,e nasol rau de tot anul asta , eu am patit-o si uite ca acum cred ca va trebui sa iau totusi antibiotice ,ptr ca am fost la cabinetul medical de la munca si m-a ascultat la plamani asitentul si nu ii place deloc ,astept sa vina si dna doctor la ora 14 ..si vedem verdictul.
Eu febra, frisoane fac in continuare ,tusesc din ce in ce mai rau si ma simt fff prost,desii ,ma repet, fac de 3 zile cate 2 polidine odata.
Am luat tot ce a fost posibil de la Theraflu ,Coldrex la Paragripe, Osscilo, de tus enu mai zic ,am lasat siropurile, am trceut pe ceaiuri ,etc...se pare ca degeaba.Am uneori un puseu de tuse ,de imi vine sa vomit.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

oaana, eu te sfatuiesc sa nu te lasi! pt ca gripa asta nu se trateaza cu indiferenta!!!! partea proasta e ca se agraveaza, si nu scapi fara antibiotice. nu stiu cum sa faci, dar ar trebui sa ajungi cumva la un dr, pt ca daca iti e rau cine are grija de copii?????? te poop.

Mergi la inceput