Strumfi de iul-aug 2007 (133)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani cu multa sanatate si tot ce e mai bun pe lumea asta sa se adune la tine, anya/alina!!!!!!!!!!!

Pup toata strumfaria; revin mult mai incolo ca am o delegatie straina si sunt super prinsa la birou.
Vroiam doar sa impartasesc cu voi bucuria mea: s-a nascut azi dimineata finutza mea! Mamica a nascut natural, la Elias si e foarte incantata. A spus ca a fost o experienta impecabila si nu are ce reprosa nici conditiilor, nici dr si nici moaselor, pana acum, ceea ce e extrem de rar, mai ales la spitalele de stat... Super, nu?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Fetele bolnavele multa sanatate...pentru toate, dar mai ales pentru Carla cu burtica ei....eu am luat in timpul sarcinii si dupa "gripovit" este pentru viroza si gripa, scade si febra....dati un search pe google...si va apare...e mai anturist....mie mi l-a dat ginecologul si a fost super ok. Va pupicesc si multa sanatate

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vio, sa-ti traiasca finutza! ce ma bucur cand mai aud si de vesti din cele bune.

eu va pupez pe toate, ca plec acu......deh , sunt la program scurt!!!!!!!!

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Sunt pe mare fuga insa am intrat ca sa nu persistam in eroare, se pare ca ziua Anyei e pe 20 aprilie si nu 20 martie. Oricum urarile de bine nu strica niciodata, toate bune sa se adune. Eu asa aveam trecut, nu stiu de ce.
Va pup

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La multi ani Alina! Imi e dor de voi si abia astept sa ne mai pui poze.
Oaana multa sanatate si multa rabdare. Am trecut si noi prin faza asta si e tare greu dar trece .
Vio sa-ti traiasca finuta.
Am vazut ca discutati de soti. Am avut si eu ceva discutii cu al meu zilele trecute ca nu mai face nimic in casa. Nici cu copiii nu ma mai ajuta si chiar i se parea normal sa fie tot timpul luna in casa, mancare gatita si el sa vina si sa stea la calculator. Acum si-a mai schimbat atitudinea, se joaca cu copiii. L-am lasat sa-si puna singur masa. E foarte stresat cu criza asta dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma descurc eu singura cu toate. Zilele trecute m-a anuntat ca trebuie sa lasam copiii la socrii, renuntam la bona si eu ma intorc la birou. Asta inseamna o economie foarte mare dar eu nu stau fara pustine si sper ca nici pustimea fara mine. O sa ii las doar perioade scurte.
Andra s-a imprieteniot bine cu reductorul de la wc. Dimineata s-a pus pe plans ca face kk si credea ca nu mai ajungem la baie la timp . daca cineva merge la baie, hop si ea. Culmea e ca face pipi de cate ori o pun.
Mai aveam multe de spus dar am o perioada super plina asa ca trebuie a fug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Sunt tare uituca .
Carla multa sanatate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Sunt pe mare fuga insa am intrat ca sa nu persistam in eroare, se pare ca ziua Anyei e pe 20 aprilie si nu 20 martie. Oricum urarile de bine nu strica niciodata, toate bune sa se adune. Eu asa aveam trecut, nu stiu de ce.
Va pup

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Niste urari nu strica niciodata. Oare s-a distrat citindu-ne? I-o fi transmis cineva ca nebunele de pe forum is care mai de care grabite sa o felicite?

Pentru mine pana in noiembrie mai e, dar pentru maine...cine are nevoie de ganduri bune, ca o sarbatorim aici. Ei!? Stefania? C zici, vrei sa fie maine ziua ta? Poate ti se implinesc toate visele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Oana ai mare grija de tine. Nu e nici o persoana dispusa sa te ajute macar putin cu Aaron? Vreo bunica, vreo vecina, vreo prietena? Multa sanatate iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nico, multumesc . Despre tot ce spui cu sotul si copiii... stiu cum e .
Vio, sa-ti traiasca finuta! Poate vine si la voi o fetita cand va asteptati mai putin.
Oanamada, am citit, multumesc mult, o sa tin minte. Deocamdata am in casa niste bomboane cu echinaceea si zinc, beau lamaie cu miere, eu zic ca acopera si ce are gripovit-ul, ca n-am pe cine sa trimit la farmacie.

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multa sanatate bolnavioarelor...si in arad e o viroza...azi am venit mai repede de la lucru sa-i dau liber bonei ca e praf micuta ei...sper sa nu fi adus si acasa ceva lui eli...
ce sa va povestesc de concediu, per ansamblu fff frumos,recomand cu caldura locatia e superba.elisa nu a mancat mai nimic,e al doilea concediu in care face la fel,asta e problema ei. ce sa-i fac cum a ajuns acasa a rupt frigiderul.a avut o zi in care in afara de laptele de dimineata si seara a luat doua guri dintr-un corn si 3 cartofi spre marea mea rusine prajiti,dar a intins mana la ei si ne-am bucurat ca i-a gustat si pe aia...nu stiu ,e prea incantata ca e totul nou,in fine...mai era o mamica din romania care m-a linistit ca si baietelul ei cel mare in primii ani nu manca nimic "in deplasare".primele 2 zile a fost super mega rasfatata cu crize de personalitate la greu apoi s-a mai linistit.nu am schiat decat pe rand unul dintre noi era "de garda "cu eli.dar m-am bucurat cel mai mult pt ea si asta e tot ce conteaza.a fost inebunita dupa zapada dupa tot ce a insemnat acolo statiunea.iar in apa a fost fantastica!avea fan club la bazine intre austrieci.era cel mai mic chistoc din zona si cea mai mare "inotatoare",nu puteam sa o scoatem din apa zau si numai cu capul vroia.nici vorba de raceala ,confirm teoria scrisa de luna cu ceva vreme in colo nu exista raceli ci virusi daca ii culege asta e...statea si 3 ore dimineata afara si nu a avut nimic.dupa-amaiaza la bazin o uscam cu feonul ii trageam pe ea costumul de schi si caciula si iar afara pana la masina ,pana la pensiune...mi-a placut atat de mult locatia ca maine as lasa tot si m-as muata acolo...

in rest ma bucur ca o citesc pe fiana si ca sunt bine toti 3.matei e un baiat mare acum tare dragalas si pus pe sotii...si mi-ai facut pofta de caldura ca m-am saturat de frig...

daca mai am timp va mai povestesc de eli pana atunci va pun poze

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">alina1 si alina2

povestea noastra...

Mergi la inceput