Strumfi de iul-aug 2007 (133)
Raspunsuri - Pagina 19
stefania_97 spune:
Salutare fetelor,
In loc de un make over am primit o trimitere la un spital privat de ginecologie pentru ca medicul meu nu descopera de ce am o senzatie de mancarime si usturime de 2 luni si ceva

Azi dimineata am fost la dr. si sa vezi ce spital, mai de graba hotel.
Tot ceea ce vroia inimioara in materie de ceai, cafea, fructe, sucuri si reviste in sala de asteptare. Dar de unde sa astepti ca exact la 10.45 cand aveam programarea a venit si asistenta sa ma conduca la medic.
Ajung la medic, se ridica imi strange mana si hai la treaba. Mi-a explicat ca la prosti toate testele pe ca mi le-a facut iar la plecare m-a condus la iesire, mi-a deschis usa si mi-a urat o zi buna. Foarte frumos spitalul si personalul super dragut.
Stiti care e partea cea mai buna? Nu platesc nimic pe ca am o asigurare de sanatate
prin serviciul meu. Am ramas incantata.
Acum muncesc din greu sa gasesc alt job mai provocator in care sa imi folosesc jumatatea de neuron ramas dupa sarcina
Si am decis sa ma apuc iar de slabit ca inca mai am 6 kg care s-au lipit de mine si nu vor sa ma paraseasca
Lulu foarte frumos strumful tau 
Danaleul din mine are crize de vreo 3 ori pe an cand trebuie sa fac ceva nou de obicei o frizura noua sau o culoare noua la par. E cel mai usor de schimbat.
Anya La multi ani fericiti si impliniti alaturi de frumoasa ta familie
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
violetan spune:
Da, ghinez, hahaha, am avut eu grija sa-i transmit sotului anyei/alinei ca o hoarda de prietene inclusiv eu s-au grabit sa-i ureze alea alea si s-a amuzat teribil. A promis ca o sa aiba grija sa-i zica sa intre sa citeasca si ea, ca doar o asteapta un pogon de urari! ![]()
![]()
Stefania,unde dai si unde crapa!
Hai succes sa-ti rezolvi problema si multa sanatate!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
ghinetz spune:
Cine imi mai scrie si mie ce sa fac pentru o sinuzita tembela. Nu mai stiu...era ceva cu hrean...Mychy, parca tu aveai un "reteta" cu reusita sigura. mai intri pana luni?
violetan spune:
Ghinetz, uite ce scria mychy despre sinuzita ca am salvat. Scuze ca o sa fie cam lung:
ei Timi, eu sunt mama sinuzitei. nici nu vreau sa-mi amintesc cat am suferit din cauza ei. am auzit si de reteta caferei insa au m-am tratat asa: comprese cu bitter suedez pe frunte, am tras bitter din ala si pe nas (nu e prea placut dar da drumu la secretii), si mi-am facut frectie pe frunte si pe nas si pe pometi(acolo unde ma durea) cu tinctura de traista ciobanului. nu stiu de unde sa iei tu asta insa face minuni. de fapt ideea nu e sa faci frectie ci sa dai cat mai mult cu solutia asta pe frunte sa intre cat mai mult in piele. eu ma pot "lauda" ca am scapat de sinuzita cu leacul asta. am verif si cu radiografie. pana una alta pune comprese cu bitter si pt durerile de cap recomand cartof crud taiat felii, pui feliile pe o batista si te legi peste frunte. lasi o ora-doo. sanatate.
mai poti cauta leacuri babesti si pe http://www.formula-as.ro/arhiva si dai cautare site!sanatate
tot in formula as.............
Pentru sinuzite si probleme de nas infundat - se ia o soseta de bumbac, se umple cu sare mare (nu fina, ci grunjoasa), se incalzeste si se pune pe nas in asa fel, incat sa fie de amandoua partile nasului. Se tine pana se raceste si se repeta operatia de cate ori e nevoie (la sinuzita, timp de 14 zile).
Sinuzita
Retete rapide contra bolilor toamnei.
Cataplasme cu varza si argila: luati o foaie mare de varza cruda, suc de lamaie, 6 linguri de praf de argila si apa calduta. Zdrobiti foaia de varza cu sucitorul (frunza trebuie sa fie complet plata). Amestecati sucul de lamaie cu argila, apoi adaugati apa, pentru a obtine o pasta. Puneti-o pe foaia de varza, apoi aplicati-o pe frunte sau maxilare, in functie de locul unde este localizata sinuzita. Fixati-o cu un bandaj ca sa stea strans si lasati-o pana se usuca (cam o ora). Repetati procedeul de doua ori pe zi, pana la degajarea completa a sinusurilor.
Inhalatie cu usturoi si otet: faceti o inhalatie cu urmatorul amestec: un catel de usturoi ras, o lingurita de otet de mere si 50 cl apa clocotita. Puneti lichidul intr-un lighean si stati cu fata in aburi, cu capul acoperit de un prosop. Repetati de mai multe ori pe zi.
Macerat din usturoi, ceapa si hrean: amestecati in parti egale usturoi crud si ceapa tocate marunt, cu hrean ras. Adaugati un varf de cutit de piper. Puneti amestecul la macerat in otet de mere (de doua ori mai mult decat ingredientele) si lasati-l trei zile. Se strecoara si se bea cate o cescuta de trei ori pe zi. Gustul nu e placut, dar eficienta e sigura.
Morcov cu lamaie: puneti dimineata o picatura de suc de morcovi in fiecare nara, iar seara cate o picatura de suc de lamaie. Au proprietati antiinflamatoare si dezinfectante.
Cataplasme cu argila: pentru a degaja sinusurile, nimic mai simplu decat cataplasme de argila rece, de 1-2 cm latime, care se aplica de-a lungul nasului sau pe frunte, aproape de sinusuri. Se pun dimineata si seara, cate o ora, mai multe zile la rand.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
Luna1 spune:
Bai ce activitate aveti si ce spor, se vede ca e vremea inca urata in Romania. ![]()
Am cititi din 2 in 2 si am vazut ca inca vorbiti de pedepse. Pai sa nu intelegeti ca eu sunt total impotriva lor, Cosmin le cunoaste
adica avem "legile" casei care daca se incalca urmeaza pedepse. Legile sunt respectate de toti deopotriva pentru ca in primul rand noi suntem exemplul lor. Insa ce am vrut eu sa spun este ca la varsta asta (un an jumate aproape 2) nu vad cum ar intelege strumfii notiunea de pedeapsa. Ei dupa parerea mea nu au notiunea de NU E VOIE si noi daca pedepsim, pedepsim de fapt spiritul liber si le infranam notiunea de explorare. Binenteles ca la o varsta mai mare noi am introdus pedeapsa la Cosmin (dupa 4 ani) situatie in care ii spunem regula (de ex nu traversezi singur) si daca nu urmeaza regula e pedepsit (fata pc, fara tv, fara playstation etc). In general Cosmin e pedepsit cam de 2 ori pe an pentru ca inainte de a fi pedepsit primeste o avertizare ( de tipul daca nu incetezi vei fi pedepsit) si de obicei functioneaza asa. Insa am observat ca la cateva luni isi incearca totusi limitele prin a incalca ceva si dupa pedeapsa nu mai repeta o perioada.
Cu Adelise singura metoda pe care o aplic de corectare a comportamentului este aceea ca atunci cand ma zgarie, musca, bate si e in brate o asez in fund pe jos. Am facut-o din instinct ca asa mi s-a parut normal (inlaturarea ei din brate cand e violenta pentru a intelege ca deranjeaza) si apoi am citit metoda intr-o carte de pediatrie.
Despre soti, Adelise e fata mamii pana fine al meu acasa apoi e fata tatii. Numai tata tata zice, apoi se joaca etc, eu gatesc apoi spalam vasele impreuna eu cu sotul apoi la somn el o adoarme. La curatenie ma mai ajuta mama insa nu cu copiii pentru a nu genera conflicte.![]()
Sunt patita asa ca prefer sa cad de oboseala decat sa ne certam. Are un spirit cam intreprinzator si isi impune metodele ei (dulciuri, etc) care pe mine ma deranjeaza dar pentru ca nu apelez la ea decat in situatii de urgenta ne intelegem bine.
Al meu sot e educat bine de mamica lui si nu ma plang.
Alina.a Bad Gastein e statiunea mea preferata din Austria (nu ca am vazut tot
) insa e un hotel acolo scump ca naiba Grunen Baum parca se cheama la care am mers acum ceva timp si m-am indragostit. Acum cu 2 copii e cam scump dar poate reusim ceva economii sa ne mai ducem.
Oanaa sanatate multa si ai grija de tine.
Carla sarcina usoara ce sa zic, imi imaginez ce greu e si cu Sabina si cu bebe in burta.
Fianna ma bucur sa te recitesc, te abordez si pe ym curand sa mai vb.
Cam atat am retinut.
Va pup.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
CarlaV spune:
Luna, multumesc, sunt pe drumul cel bun, cad in picioare
.
Stefania, data viitoare poate te duci mai devreme, ca sa ai timp de relaxare in sala de asteptare. 
Alina.a, am vazut pozele, sunt superbe. Cel mai mult imi plac cele din piscina, cele in halat si papucei si cea in care doarme cu funduletul in sus. A, si cea cu fundul tau
.
Carla,
s.27
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
mai ce-mi place cand va gasesc pe pagina 1 si suuussss...bravo
alina,ai o fetita minune,insa n-am putut sa nu observ ce corp frumos ai,na ochi de mu ie re,si o parte dorsala
..fetele sa stiti ca sunt hetero,imi place de sotul meu
si raman asa
vio,sa-ti traiasca finutza.
sanatate fetelor bolnave,sa va faceti bine,strumfi au nevoie de noi.
a trebuit sa editez caci ma puneau sa iau o pauza.
musso17 spune:
oauuuu...pe pagina 2 cu bataie spre pagina 3...totusi e bine ca se citeste,vizualizari sunt o gramada.![]()
neatza.
am intervenit ca sa ne saltam un pic caci nu prea am timp,am vizita de rigoare la soacra.
zi buna
mychydutza spune:
neatzaaaaaaaaaaa........mai pe la amiaz!
mi-am terminat treaba si am zis sa trec sa va salut!!! sotzul adoarme copilu si vecinii isi schimba usile. e un zgomot infernal....dar sper ca fiimiu doarme pt ca nu se aude numic din dormitor si eu n-am curaj sa ma duc sa vad ce fac....
sunt varza de obosita dar macar mi-am facut curatenia de sambata! andrei mi-a urlat de azi dimineata, ba dupa aspirator, ba dupa telefon, ba dupa una ba dupa alta.......cert e ca mi-a innodat creierii de atata tipete

. eu tot sper ca e o faza si va trece curand............
ghinetz, vad ca vio si-a facut temele si ti-a raspuns ea. eu , ca fosta posesoare de sinuzita, te sfatuiesc sa cumpei bitter sa pui comprese pe frunte, sa tragi pe nas, atata cat poti, si sa cumperi de la plafar tinctura de traista ciobanului, ca exista sigur, si sa ti fac bine frectie pe frunte si pe unde te mai doare capu. dar sa dai bine cu tinctura aia , nu ca matza cu laba.....
. daca te doare capu rau, pune pe frunte cateva felii de cartof crud, intr-o batista. cartofu sa fie direct pe frunte. ia durerea cu mana!!!!!
alina, faine poze!!!! eu doar pot visa la un concediu anul asta. macar de mi-as pastra serviciul
.....sau o sa ma duc la mama , la vatra![]()
![]()
![]()
![]()
cafera, ce-i cu tine???????? imi lipsesti

vio

"mai avem nevoie si de iarba......"
mychydutza spune:
http://life.hotnews.ro/stiri-fun-5506255-clipul-zilei-cincea-roata.htm
"mai avem nevoie si de iarba......"