Strumfi de iul-aug 2007 (133)
Raspunsuri - Pagina 11
mychydutza spune:
neatza.......
panda, felicitari pt sarcina! am vazut si poze.deoebite. ai o fetitza foarte frumoasa!
ghinetz, iti inteleg perfect frustrarea. eu cred ca afisul cu "nu calcati iarba" sau "nu va asezati pe iarba" , ar trebui completat cu ".......pt ca sunt cacatzi de caine si puteti nimeri in unu"
. cred ca de aia nu se permite. si acu sa fim sinceri, in ce parc de la noi te poti rostigoli linsitit pe iarba, fara sa-ti fie frica ca nimeresti intr-un ciob sau intr-un cacat???????????
apropos de pedepse si bataitza, cred ca e cam devreme, pt ca sunt mici si nu inteleg. dar, cred ca si bataitza isi are rostul ei, la momentul potrivit. sa nu-mi sariti in cap, eu vorbesc din proprie experientza: am fost un copil razvratit, incapatzanat si care nu prea asculta de mama. imi zicea sa nu plec pe strada si plecam, ma chema acasa si nu veneam, venea dupa mine si fugeam de mama si ziceam : nu ma prinzi! asa ca ma batea cu urzici si cu Sf.Nicolae, pana la loc comanda! acum , matura fiind, ii dau dreptate!!!
si eu ma gandesc ca andrei nu va "beneficia" de copilaria pe care am avut-o eu: libertate, aer curat, iarba verde.......eu ce o sa-i pot oferi? betoane , drogatzi, masini, poluare..........asta e! sanatosi sa fim.
"mai avem nevoie si de iarba......"
mychydutza spune:
carla...ce sa zic......stiu cum e sa nu te ajute nimeni si sa le faci pe toate doar tu.............apropos de asta, de doi ani ma tot chinui sa inteleg de ce barbatii nu se implica in cresterea copilului si considera ca asta e "datoria femeii". dar ....asa cum zicea basescu ca :iarna nu-i ca vara", nici "tata nu-i ca mama "!!!!!!!!!11
oaana, sper sa nu fie pneumonie. ai grija de tine. astept vesti din cele bune.
xerxe

ghinetz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza apropos de asta, de doi ani ma tot chinui sa inteleg de ce barbatii nu se implica in cresterea copilului si considera ca asta e "datoria femeii". dar ....asa cum zicea basescu ca :iarna nu-i ca vara", nici "tata nu-i ca mama "!!!!!!!!!11 "mai avem nevoie si de iarba......" |
Mychy, cred ca e o mare porcarie asta cu "datoria femeii". (Si mai stiu ca si tu stii asta). Si datoria lor care e??? Uite, mereu imi amintesc cu lacrimi ca am citit un interviu cu Razvan Simion (pe care il plac nu doar ca e banatean de-al meu) in care zicea ca cele mai frumoase cuvinte ce i-au fost adresate au fost cele ale fiicei lui care i-a zis: "ESTI CEL MAI BUN MAMIC".
lulu77 spune:
Buna dimineatza de la malul Marii !
Eu inca bolesc ,dupa ce ieri am facut un episod febril urat tare ,40.6 , niciodata in viata mea nu am patit asa.Azi sunt mult mai bine ,dar nu f bine. Si tot la birou ![]()
Vorbeati despre parcuri ,iarba verde si toate cele. Avem noroc, aici este un alt aer ,putin mai curat fata de capitala sau alte orase mai poluate.Eu mereu ,sau mai mereu ,incerc sa merg cu LUCA sa ne jucam pe langa malul Marii ,de cele mai multe ori ne petrecem dupa amiaza la Cazinoul din Constanta ,unde este f curat aerul ,atunci cand nu bate vantul sau ploua.Asta vara numai acolo mergeam seara.Dimineata merge in parc ,alaturi de copii.
Mai mergem pe plaja efectiv cand vremea ne permite .Evitam cat este posibil locurile de joaca ,nu am mers in ele decat atunci cand a fost necesar(aniversari) ,in rest gasim alte locuri, cand ploua ,e vant ,e ger , mergem la Delfinariu ,acvariu ,etc.
Cat despre nervi ,stres si oboseala ,la mine se mai acumuleaza uneori ,dar nu am ce sa fac .Si ma innarmez si cu mai multa rabdare e acum incolo ,sotul si-a schimbat job-ul ,si va muncii mai mult, e fapt in perioada urmatoare ,cateva luni, va pleka evreme si va venii tarziu acasa, deci ,cand voi venii de la birou ,ma va lua de noua.Macar este acasa in week-end !
Am noroc ca la treburile casnice ,gen curatenie ,calcat si uneori piata ma ajuta soacra.Gatitul este treaba mea.
Uneori simt nevoia sa evadez, sa plek departe ptr cateva zile, dar imi trece repede, duoa cateva ore ,imi este dor de LUCA ,chiar si asa obosita ,stresata , prefer sa imi petrec timpul cu el.
Acum ,se va incalzii ,si va fii mult mai usor ptr mine ,il voi putea lua cu mine dupa amiaza, ptr ca trebuie sa ma mai ocup si bussines-ul nostru
.
sanatosi sa fim ,si le vom rezolva noi pe toate.
Hai ca m-am intins.......cat o placinta!
O zi buna 
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
CarlaV spune:
Musso, stiu ca ai dreptate dar nu se poate, daca incerc sa fac asta vor suna telefoanele continuu.
As vrea si eu sa fiu menajata mai ales in privinta nervilor, sa nu mi se mai reproseze diverse, sa nu mai fiu contrazisa cate o ora pentru ca apoi sa mi se dea dreptate, sa nu mai stau o zi intreaga cu gura pe "cineva" sa ma ajute cu ceva fizic (aplecat, carat) pentru ca apoi tot eu sa rezolv.
Chiar n-am avut de gand sa ma plang, doar sa spun ca va inteleg pe toate atat de bine! 
Si eu imi pierd rabdarea cu Saby si mai ridic tonul la ea, apoi plang ca nu sunt in stare sa ma abtin. Aseara urla ca nu poate scoate capacul de la o cutie unde stia ca nu are voie, l-am scos, in secunda urmatoare urla ca voia sa-l puna inapoi si nu putea, si tot asa am tinut-o in urlete pentru ca voia cand capacul pus, cand imediat scos. La fel cu luatul in brate: se urca pe mine, apoi se zbate sa se dea jos si in secunda urmatoare urla ca vrea inapoi, acum nu mai este suficient sa o tin in brate in timp ce stau jos si ea imi sare pe burta, acum imi spune sa ma ridic si sa merg.
Carla,
s.27
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghinetz Mychy, cred ca e o mare porcarie asta cu "datoria femeii". (Si mai stiu ca si tu stii asta). Si datoria lor care e??? |
ma bucur ca si tu stii ca eu stiu

monicabo spune:
Buna!
Am citit partial din urma, insa mai intai de toate, va adresez niste intrebari urgente, daca ma puteti ajuta:
Suntem cam raciti...Andreea a racit, de prin parc, cred, ca bantuie virusi, ii curge nasul, tuseste, e sub tratament, si speram sa-=i treaca cat mai repede.
De ieri m=a cam luat si pe mine....ma simt cam slabita, obosita, si ca simptome ma doare gatul, mai ales cand inghit, si ma doare, furnica pielea, ma doare capul, il simt greu, piciorele cam la fel...Nu tusesc, nu imi curge nasul (deocamdata, si sper sa nu fie cazul).
Intrebarea ar fi: Eu ce pot sa iau, avand in vedere ca alaptez. Am luat aseara si acum niste paracetamol, stiu ca e permis in sarcina si alaptare. Si am facutu n dus fierbinte aseara si m-am bagat la somn. Mai ales pt gat, dar si pt starea generala.
si 2: Cea mica nu are nimic (si sper nici sa nu aibe, sper sa o ajute laptele de mama), eu va intreb pe voi, asa...merge oscillo pt copii asa mici? (4 luni) Normal, o sa intreb si medicul...dar uite nu dau de el fix cand am nevoie, mai dureaza etc etc....
Merci frumos
revin
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
violetan spune:
Doamne, carla! Si mychy si georgi si ghinez si toate fetele care sunt obosite rau si stresate si nu au ajutor deloc sau foarte putin: va inteleg perfect! Si va apreciez cu atat mai mult cu cat imi dau seama ca eu petrec destul de putin timp cu laurashu'-taurashu'; week endurile si zilnic de la 5 la 10 seara. Deci putin si tot extenuant, pt ca vin de la birou unde e ca la nebuni! Si io mai ridic tonul si bocesc ca n-am putut sa nu fac asta, si mie imi vine sa ma bag cu capul in nisip ca strutzul. Mi-nchipui, insa cum e la voi, mai ales la cele care stati toata ziua cu bb!!!
Am inteles ca in timpul zilei cu bona e mult mai cuminte decat e cu noi seara. Norocul meu e ca sotul meu ma ajuta tot timpul, sa nu-l deochi, Doamne fereste! Ieri, de exemplu a trebuit sa mai gatesc o tura de papika pt bb si sotz, asa ca a stat sotul meu cu laur si s-au jucat. Eu as vrea doar sa pot dormi cateva ore continuu, fara sa ma intrerupa nimeni, dar stiu ac e foarte putin probabil sa se intample asta in urmatoarea perioada, asa ca ma resemnez. Important e sa fim sanatosi, restul le mai descurcam noi.
Pup toate fetitzele si strumfeii lor!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
CarlaV spune:
Mychy, nu vreau sa fiu nedreapta cu sotul, al meu se implica in cresterea copilului mult mai mult decat altii pe care ii vad sau de care aud, dar... mama e mama
. Si se vede imediat daca n-am pus eu mana sa spal vasele sau sa fac curatenie. Dar cel mai tare ma supara lipsa lui de implicare in protejarea mea emotionala. E ceva de genul: da, ai copil in burta, si ce te plangi? Mai e unul afara de care ne ocupam impreuna, nah, macar cel din burta inca nu urla.
Adica eu sa stau calma si sa nu ma enervez, sa organizez totul ca doar "ma pricep mai bine" si pe cat posibil sa nu pretind colaborare.
Carla,
s.27
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
carla,parca ai descris activitatea de aseara a lui fii-miu,al meu cand ma mai escaladeaza mai imi baga si un picior in san sau prin ficat..oauu,superb.cu sotu,la fel,parca sunt frati,da stii eu am avut o perioada cand il menajam,dar acum nu,nu nene,cand iti cer sa faci ceva trebuie sa faci,ca eu nu sunt mai putin om.nu trebuie sa te simti rau ca scrii ce simti,eu admir asta,suntem oameni si avem slabiciuni,iar daca putem ajuta,mai facem un pas catre D-zeu.
fetele,eu am plecat.zi buna