Strumfi de iul-aug 2007 (133)
Raspunsuri - Pagina 10
ghinetz spune:
'Neatza.
Luna, da, cam stiu la ce ar trebui sa foloseasca iarba, dar...altii nu. Asa ca ma bucur de peticul de curte cand merg la soacra. In rest...betoane.
Si chiar si asa, printre betoane, tot nu stiu cum va fi copilaria alor mei, vorba Danei. Nici nu vreau sa ma gandesc la copilaria mea, intr-un orasel mic de munte. Of!!! Cu padurea "cazand" pe straduta mea, padure unde ne bucuram sa gasim arici, ghinde, jir...Ma uit la Stefan, are norocul unui vecin de varsta lui si e cand la el, cand la noi, dar parca tot nu stiu sa se joace. De, numai in casa si in jurul blocului. In parcuri, cum spuneam..."NU CALCATI IARBA". Si chiar si la soacra e ciudat, ca nu prea iese din curte si nu are nici acolo copii.
Oana multa sanatate. Ai mare grija de tine.
Sa stiti ca nici eu nu cred ca pedepsele la varsta asta isi au rostul. Nu cred ca ei constientizeaza acum si cum spuneati, tin minte putin ca nu au voie, apoi repeta "greseala". Victor are crizele lui, oho!!! De cele mai multe ori se arunca pe jos. Il las acolo, efectiv. Il ignor (desigur, ma uit sa vad daca nu e vreun pericol). Apoi vine singur la mine, uita de ce e suparat. daca face ceva rau de cele mai multe ori ii spun pe un ton mai silabisit "nu e voie". Nu prea pricepe
, in mare parte din cazuri. Adica repeta greseala. dar daca ridic tonul se supara si pune asa un botic de dulce...Sigur...nu il pup atunci, desi imi vine sa-l mananc. Nu!!! Ma tin tare si ii repet ca a gresit. A! I-am dat usor peste degetele cand s-a dus la aragaz. Cel mai adesea insa merge cu distrasul atentiei. Si daca il apuca crizele afara si se tranteste pe jos il iau de acolo si merg in casa daca nu se linisteste. Nu stiu daca pricepe ca a pierdut plimbarea, poate nu porcedez bine, dar...
Imi ies din fire si eu. Incerc sa tip in perna, ma duc la baie si urlu la prosop...de astea.
xerxe2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Oaana, , te inteleg atat de bine!!! Fugi la doctor, nu sta asa, copiii au nevoie de tine sanatoasa. Si apoi fugi si in pod, au nevoie de tine si intreaga la minte.(Nu credeam sa spun asta dar am un motiv pentru care as fi preferat sa nu mai fac al doilea copil: in sarcina asta, atat de mult s-au adunat nervi, stress si oboseala, toti trag de mine in toate partile, eu trebuie sa fiu mintea limpede in orice conditii, incat mi-e tare frica sa nu fac rau la bebe, ca am tot avut sangerari si contractii) Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Offff, chiar nu poti cauta un ajutor, o bona pentru macar cateva ore pe zi sau la 2-3 zile? Mi se pare imperativ sa te odihnesti si sa nu fii stresata, ca sa poti bucura si tu un pic de perioada asa, sa poti straluci si tu ca toate gravidele. Daca ai sta mai aproape, te-as mai degreva eu de niste treburi....

Elena, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
ghinetz spune:
Carla ai mare girja de tine! De Saby si de bebelina din burtica. Mai putin de restul care isi pot purta si singuri de grija. Of! Noi, femeile, nu stim deloc sa fim si egoiste cand trebuie. Ceilalti asteapta de la noi sa fim super women. Si culmea, si noi tot asta cerem de la noi: sa le facem pe toate-pe toate. Si ingure, daca se poate. sa menajam pe toata lumea, mai putin pe noi.
ghinetz spune:
Fi-miu a descoperit reclamele la tv. Fuge cand aude o reclama. Cam devreme zic eu. Tare as vrea sa am sustinerea sotului si sa scoatem tv-ul din priza un timp (luuuung). Desi aseara am vazut,la tv, un film tare frumos: The Human Stain.
ghinetz spune:
Mai voiam sa completez la ce zicea Dana: tocmai de aceea cred ca e foarte important sa determinam copiii sa faca un sport. Chiar auzeam acum la tv, cica 40% din "po pu la tia" Ro e obeza (cum sa fac acordul aici??? hei!!!profele de romana!!!). Na, al meu cel mare e subnutrit, nu de asta ma plang, dar...am inceput de doua luni cursurile de karate. Nu e dat pe spate, ca e cam greu pentru el, el fiind in sine antitalent la sport, dar perseveram. Pana una alta invata mai degraba japoneza, ca stie deja sa numere pana la 10, stie toate comenzile...Tot e ceva, nu?
Asteptam sa se faca cald si mergem toata familia la inot. Unii organizat, altii doar la balaceala.
musso17 spune:
neatza
ddanagh,ghinetz,imi place cum povestiti,chiar de nu impartasim aceeasi opinie e o placere sa citesc..asta-mi place,sa nu punem la zid pe cei care au o alta viziune.uite,eu desi il mai pedepsesc,nu-l pot lovi,pur si simplu,nu pot ridica mana asupra lui..frustrarea mea este ca desi accenetuez tonul,sunt serioasa,eventual ma uit pe sub gene..nu am nici un rezultat,doi bani nu da,ba mai rau...radeeee
...mda,sunt multe de spus.
ghinetz,si fii-miu e cu reclamele,in special aia de la duplo,"ghive a bit hm to me",parca asa suna,in fine..vine,se roteste,bate palmele..ce mai,e vesel foc.
oaana,sanatate multa.
carla,poate ar trebui sa fii un pic singura,doua ore,nu stiu,sa mergi intr-un parc si sa stai,fara sa faci nimic...nu se intampla nimic daca toate trebuirle pe care le ai se opresc pentru doua ore,ba mai mult,o sa le rezolvi tu mai repede si cu mai mult spor.
CarlaV spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui xerxe2005
Offff, chiar nu poti cauta un ajutor, o bona pentru macar cateva ore pe zi sau la 2-3 zile? Mi se pare imperativ sa te odihnesti si sa nu fii stresata, ca sa poti bucura si tu un pic de perioada asa, sa poti straluci si tu ca toate gravidele. Daca ai sta mai aproape, te-as mai degreva eu de niste treburi.... ![]() ![]() Elena, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 |
Saru' mana, sunt si zile in care stralucesc, dar in medie m-am saturat de nervi, certuri si stress. De bona nu se pune problema, ca banii sunt pe minus, si Saby tot pe mine sta calare, ca daca il solicita pe taica-su' ajunge sa se invineteasca de plans pana o baga in seama. La fel se intampla si cu mine, trebuie sa-l bat la cap cel putin o ora pana sa "auda" ce vreau de la el, asa ca prefer sa ma lipsesc.
Carla,
s.27
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
e bine cu acordul,ca daca inlocuesti 40 cu majoritatea..e la singular si atunci merge cu obeza.
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghinetz Carla ai mare girja de tine! De Saby si de bebelina din burtica. Mai putin de restul care isi pot purta si singuri de grija. Of! Noi, femeile, nu stim deloc sa fim si egoiste cand trebuie. Ceilalti asteapta de la noi sa fim super women. Si culmea, si noi tot asta cerem de la noi: sa le facem pe toate-pe toate. Si ingure, daca se poate. sa menajam pe toata lumea, mai putin pe noi. Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
Asa este, ai dreptate, dar n-am pe unde scoate camasa. De exemplu, cand "cineva" face o prostie in urma careia Saby isi strica somnul pentru o saptamana, suferim toate 3. Si chiar incerc sa fiu egoista, ma gandeam cum ar fi sa ma internez cateva zile, cum a spus dr., ca sa am grija de noi. Sotul a fost de acord si a venit cu solutia salvatoare: iti iei laptopul, telefonul de firma si continui business-ul
, iar noi venim in vizita.Carla,
s.27
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)